Forum » Loža » Avto.net zloraba podatkov
Avto.net zloraba podatkov
krefi ::
Pozdravljeni
Zanima me kaj lahko storim saj je nekdo ustvaril oglas na avto.net z mojimi podatki sedaj prejemam celo popovdne klice kupcov.. seveda sem prijavil oglas samo ta bo odstranjen selej v ponedeljek .. zanima me kako bi lahko odkril kdo stoji za to potegavscino.. ali saj zvedel email na katerega je bil ustvarjen racun
Za vso pomoc se lepo zahvaljujem
Zanima me kaj lahko storim saj je nekdo ustvaril oglas na avto.net z mojimi podatki sedaj prejemam celo popovdne klice kupcov.. seveda sem prijavil oglas samo ta bo odstranjen selej v ponedeljek .. zanima me kako bi lahko odkril kdo stoji za to potegavscino.. ali saj zvedel email na katerega je bil ustvarjen racun
Za vso pomoc se lepo zahvaljujem
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s
Unknown_001 ::
Prijaviš zlorabo identitete... nekaj zasebno se petljat.... škoda cajta,živcev itd. Tudi rešil ne boš ničesar sam. Če ne pa telefonsko zamenjaj.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
bluefish ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bitcoin nakazilo (strani: 1 2 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 20262 (14589) | retro99 |
» | Neumnosti za vozilaOddelek: Na cesti | 3544 (2382) | mihec87 |
» | Microsoft ponuja četrt milijona za avtorja Confickerja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 7473 (5743) | poweroff |
» | Štiriprocesorska plošča za Hammerje?Oddelek: Novice / Procesorji | 1991 (1991) | gujs |
» | mislm kwa, čist noroOddelek: Omrežja in internet | 4895 (4436) | Kostko |