» »

Softice

Softice

Stripy ::

Na svojem prejsnjem sistemu (win95) sem imel instaliran tudi softice in obcasno sem ga uporabil bolj informativno kot za kaksno crackanje (itak lahko vse downloadas).
Zdaj imam pa win98 in softice 4.05. Ko vstopim vanj (ctrl+D) in potem nazaj (na enak nacin ali z x ali z g) mi nic vec ne dela. Programska koda se pa izgubi v dveh vrsticah, ker v drugi vedno skoci na prejsnjo. Vprasanje je, kaj narobe delam? Ali pa imam fuc program?
Poleg tega ne prepozna nobenih bpx s koncnico A ,ampak so vsi brez A (npr. bpx GetDlgItemTextA ne deluje).

R@C@ ::

Upam da veš kaj govoriš, ker jest ne štekam čist nič kar si napisal!

:D:D

Glede na stevilo (uporabnih) odgovorov se mi zdi, da se vas prav veliko ne ukvarja z debuggiranjem v Oknih. Ampak vseeno za tiste, ki se mogoce se boste: neverjetno toda resnicno - softice deluje veliko bolje na AMDjih, ce v winice.dat nastavite PENTIUM=OFF. :D

Mr M ::

To s pentiumom ti rad verjamem, pomagat ti sicer (se) ne znam, bi pa vprasal, ce ves (ali pa kdo drug, ki to bere), kako bi usposobil Softice v XP-jih. Montiral sem 4.05NT verzijo, vse kul. Sam program dela (vsaj tako mi javi, ce ga hocem vklopiti tudi rocno), ko pa probam ctrl+d ni ekrancka z registri in ostalim, masina pa zmrzne. Ce pritisnem se enkrat, dela spet vse normalno naprej. Kot da se vklopi, vendar nekaj ni v redu nastelano. Bi prav rad vedel kaj, ker sem ga ze sprobal na win98 in moram priznat, da je eden redkih, ki si res zasluzi naziv "zelo dober program".

Han ::

Bosta morala nabavit novejšo verzijo. :D

Menda deluje z DriverStudiom 2.7. Poglej malo na strani Anticrack in tamkajšnjem forumu.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slovenska lokalizacija - format časa

Oddelek: Programska oprema
183108 (2567) ...:TOMI:...
»

Navijanje

Oddelek: Pomoč in nasveti
11768 (712) hojnikb
»