Forum » Loža » Zobar s koncesijo
Zobar s koncesijo
miha1135899 ::
Pozdravljeni,
zanima me kaj to sploh pomeni? Imamo zdravstveni dom s 5 zobozdravniki, in enega, ki je iz ZD sel na privat v svojo ordinacijo in ima podeljeno koncesijo.
Zanima me kaj to pomeni, da ima koncesijo?
Moram jaz se vedno osebnega zobozdravnika izbrat met petimi v ZD, ali se da tudi tega s koncesijo? Oziroma kako priti do tega, da me popravlja ta s koncesijo?
lp
zanima me kaj to sploh pomeni? Imamo zdravstveni dom s 5 zobozdravniki, in enega, ki je iz ZD sel na privat v svojo ordinacijo in ima podeljeno koncesijo.
Zanima me kaj to pomeni, da ima koncesijo?
Moram jaz se vedno osebnega zobozdravnika izbrat met petimi v ZD, ali se da tudi tega s koncesijo? Oziroma kako priti do tega, da me popravlja ta s koncesijo?
lp
ToniT ::
V principu ti je vseeno ali si pri zasebniku s koncesijo ali v ZD.
Sam lahko izbereš kateregakoli zobozdravnika, če pa ima še prosta mesta za nove paciente, je pa druga stvar.
Sam lahko izbereš kateregakoli zobozdravnika, če pa ima še prosta mesta za nove paciente, je pa druga stvar.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Privat zobar vs. na koncesijo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24274 (13343) | w0mbat |
» | Spodoben zobozdravnik minus zasoljene ceneOddelek: Loža | 8369 (7127) | msjr |
» | Pomoč pri iskanju zobozdravniškeOddelek: Loža | 1386 (1173) | dottor |
» | Zdravnik, zobozdravnik ko nisi vec dijak/studentOddelek: Loža | 7221 (3486) | St235 |
» | zobar ™Oddelek: Loža | 7896 (5786) | detroit |