Forum » Loža » O tannebaum - prevod v slo
O tannebaum - prevod v slo
Starodavni ::
pozdravljeni,
zanima me, če obstaja prevod te božične pesmi v Slo, našel sem samo otroško pesmico oj smrečica, oj smrečica, samo ni to to.
O Tannenbaum @ Wikipedia - tu so kitice v nemščini in angleščini, če obstaja slo rpevod sem hvaležen za njega, ker z googlome enostavno ne uspem najti v slovenščini.
lp
zanima me, če obstaja prevod te božične pesmi v Slo, našel sem samo otroško pesmico oj smrečica, oj smrečica, samo ni to to.
O Tannenbaum @ Wikipedia - tu so kitice v nemščini in angleščini, če obstaja slo rpevod sem hvaležen za njega, ker z googlome enostavno ne uspem najti v slovenščini.
lp
BivšiUser2 ::
Tannenbaum je novoletna jelka.
Ziher, da ni to slovenski prevod?
Ziher, da ni to slovenski prevod?
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BivšiUser2 ()
BivšiUser2 ::
Nevem, koga si ti citiral, jaz sem njegovo trditev postavil pod vprašaj.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BivšiUser2 ()
Starodavni ::
Hvala, očitno je res to ta ista zadeva, sam ko sem bral v angl. in nemščini ter primerjal s slovensko verzijo se mi je slednja zdela precej okrnjena :)
Pa sem bil skeptičen in sem se spraševal, če je kje kaka polna različica, očitno je ni.
še 1x hvala in lepe pozdrave
Pa sem bil skeptičen in sem se spraševal, če je kje kaka polna različica, očitno je ni.
še 1x hvala in lepe pozdrave
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Rome 2] Language packOddelek: Igre | 5179 (1955) | opeter |
» | Slovenska narodna glasbaOddelek: Sedem umetnosti | 3138 (2327) | Semafor |
» | Nasvidenje, g. MusterOddelek: Sedem umetnosti | 4935 (3371) | Zmajc |
» | Ghost in the Shell (2017) (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 27732 (20624) | bambam20 |
» | Francoščina ali Nemščina ? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 15122 (13659) | trancer01 |