Forum » Zvok in slika » Daljinec - hitro praznenje baterije
Daljinec - hitro praznenje baterije
jopar ::
Imam daljinec Logitech Harmony Smart Control z nenavadnim problemom. Baterija se mu namreč v parih dneh izprazni. Kje bi lahko bil problem? Vezje in kontakte sem že pregledal, ga sčistil in zgleda vse OK. Najbrž ni druge kot nabaviti novega?
harvey ::
Baterija je lahko tudi že nova "švoh", sploh kitajski no name stuff, ki ga je ogromno.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
jopar ::
Sprobal sem že vse mogoče baterije. Kitajske zdržijo 2 dni, duracell pa 5. Elektrolit menjat pa najbrž ni mogoče, glede na to da je najbrž v velikosti 1/4 riža? Ta s stikalom ni slaba ne, sploh eno tako skrito stikalo bi bilo kul, da lahko samo jaz šaltam, žena pa otroci pa ne morejo :) Najbrž bo le treba novega nabavit.
Han ::
Tak daljinec bi moral bit delan za 3A baterije, ne pa gumbek, ki se pri malo večji uporabi takoj izprazni... Poskusi še z Varto. Slednja mi drži nenormalno dolgo v kolesarskem števcu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izumitelj litij-ionskih baterij izumil nove baterijeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 13347 (10249) | opeter |
» | bliskanje iz vtičniceOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7657 (4780) | negotiator |
» | življenjska doba baterij v brezžičnih miškahOddelek: Kaj kupiti | 5123 (3804) | opeter |
» | Je UPS baterija lahko škodljiva za zdravje ???Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1978 (1647) | Pyr0Beast |