Forum » Strojna oprema » MacbookPro Retina 15 - ne dela trackpad
MacbookPro Retina 15 - ne dela trackpad
prowb ::
Na mizi imam MacbookPro Retina 15 (mid 2012), ki mu je na lepem nehal delat trackpad...
Parkrat se je zgodilo, da trackpad ni deloval pri prijavi v sitem, pa je potem ponovno začel delati po recimo par minutah. Od začetka tega tedna dalje pa sloh ne dela več. Najprej sem pomislil na kak problem pri upgredu na macOS Siera, ampak kot kaže to ni to, ker tudi na novo naloženem Yosemite ne dela...
Odpremo in pogledamo če se je kaj iztaknilo? Kak konektor? :)
Bil pa je ta mac na pred kakšnim letom na servisu kjer so pod garancijo menjali zaslon (ghosting) - ampak tam načeloma niso mogli kaj "zašuštrati" pri trackpadu - vsaj po moji logiki ne...
Še kakšna ideja?
Parkrat se je zgodilo, da trackpad ni deloval pri prijavi v sitem, pa je potem ponovno začel delati po recimo par minutah. Od začetka tega tedna dalje pa sloh ne dela več. Najprej sem pomislil na kak problem pri upgredu na macOS Siera, ampak kot kaže to ni to, ker tudi na novo naloženem Yosemite ne dela...
Odpremo in pogledamo če se je kaj iztaknilo? Kak konektor? :)
Bil pa je ta mac na pred kakšnim letom na servisu kjer so pod garancijo menjali zaslon (ghosting) - ampak tam načeloma niso mogli kaj "zašuštrati" pri trackpadu - vsaj po moji logiki ne...
Še kakšna ideja?
prowb ::
Nobene ideje?:)
Bo ocitno treba dat na servis - katerega predlagate?
Bo ocitno treba dat na servis - katerega predlagate?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: prowb ()
Mavrik ::
Znalo bi biti da se je pač snel kabel. Ampak je priti do trackpada precej tečno (sklepam da so 2012 že alu) in je treba razdreti precej laptopa. Priporočam kakšen servis v tvoji bližini.
The truth is rarely pure and never simple.
tomaz- ::
Če je letnik 2012 in še ni retina, bi moral do trackpada priti zelo simpl, saj je "pod baterijo".. Odstraniš in se vidi trackpad.. Morda ti je napihnilo baterijo. Kolega je imel podoben simptom na 2011, ko ga je odprl, se je videla napihnjena baterija, ki je pritisnila na trackpad.. Po menjavi baterije je bilo vse OK..
Greg91 ::
Glede na to, da imaš MBPr, daj na servis ker je trackpad pod baterijo, katera je prilepljena na body. Priporočam ti Pro23 servis.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UltrabookOddelek: Kaj kupiti | 2670 (2097) | fortycc |
» | Pc vs. mac ultrabookOddelek: Kaj kupiti | 8514 (7486) | Mat3v7 |
» | Ultrabook- Apple, Dell, Asus, HPOddelek: Kaj kupiti | 3664 (3378) | zee |
» | Apple MacBook Pro, vaše mnenje in nasveti glede na kupa (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 17736 (16274) | algo |
» | Applove novosti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 23062 (21590) | Key Quest |