Forum » Omrežja in internet » Dinamični ip
Dinamični ip
BivšiUser2 ::
Ker hočem od remote lokacije dostopati, do svojega lan-a sem si omislil vpn, je pa problem, da imam dinamični ip. To sem rešil, tako da sem se prijavil na noip.com, si registriral free domeno, in vse potrebno uredil v routerju. Ko preveril z nslookupom mi je svar uspešno prikazalo. Zanima pa me katere porte, še morem odpreti, da bo zadeva stekla? Na routeru (OpenWrt), imam sicer samo https dostop, medtem ko v nastavitvah v dash boardu tega nimam. Kaj točno še moram narediti? Dashboard > (edit:) http://prntscr.com/cuyytb
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
- spremenil: BivšiUser2 ()
BivšiUser2 ::
Ja, dobiš drug IP od tvojega ISP-a. Okej sicer se mi je zdaj uspelo povezati, vendar še vedno ne morem urihtati openvpn-a. Je to še sploh aktualno?
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
Alen9 ::
dobim drugi IP čeprav mam dinamični IP
prek satelita
ker je ario za nič
nevem kako to narediti vglavnem hvala 1 mesec sem se mučil
zakaj mi piše do moram plačati
prek satelita
ker je ario za nič
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Alen9 ()
MasterTade ::
dobim drugi IP čeprav mam dinamični IP
prek satelita
ker je ario za nič
Če imaš cvenk si zrihtaj VPN, nek imaš celo 24ur free trial Da preideš na dinamični ip moraš ponavad plačat
Mors omnia aequat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | t2 trdi dinamični IP 2 meseca isti IP (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 15628 (13943) | AndrejO |
» | Kako spremeniti IP naslovOddelek: Pomoč in nasveti | 3745 (2941) | MrStein |
» | Dinamični IP problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 4583 (4016) | NeMeTko |
» | fiksen ip/dinamicen ip - kako spremenitiOddelek: Omrežja in internet | 5210 (4617) | mazupan |
» | IP naslovOddelek: Omrežja in internet | 1416 (1059) | Gandalfar |