Forum » Strojna oprema » hdmi izhod ne da slike
hdmi izhod ne da slike
shinko ::
Zdravo,
nabavil sem plato Asus B150 pro gaming:
https://www.asus.com/Motherboards/B150-...
i5-6500 in 2x4GB HyperX DDR4
Grafiko uporabljam kar integrirano ker za igre več ni časa. Težavo pa imam da dobim sliko samo čez VGA izhod, preko HDMI-ja pa ne.
Prosim za kakšno idejo kaj naj postorim. Sestavil sem vse sam, kot že večkrat. Glede na to, da so komponente povsem nove predvidevam update BIOS-a ni potreben. V BIOSU tudi ne najdem kakšne opcije v smislu HDMI enable/disable...
EDIT: Ker imam monitor z DVI vhodom sem uporabil HDMI/DVI kabel. Danes še poizkusim z adapterjem HDMI moški/DVI ženski in DVI kabel da izločim napako kabla, kar sicer moćno dvomim...
LP
nabavil sem plato Asus B150 pro gaming:
https://www.asus.com/Motherboards/B150-...
i5-6500 in 2x4GB HyperX DDR4
Grafiko uporabljam kar integrirano ker za igre več ni časa. Težavo pa imam da dobim sliko samo čez VGA izhod, preko HDMI-ja pa ne.
Prosim za kakšno idejo kaj naj postorim. Sestavil sem vse sam, kot že večkrat. Glede na to, da so komponente povsem nove predvidevam update BIOS-a ni potreben. V BIOSU tudi ne najdem kakšne opcije v smislu HDMI enable/disable...
EDIT: Ker imam monitor z DVI vhodom sem uporabil HDMI/DVI kabel. Danes še poizkusim z adapterjem HDMI moški/DVI ženski in DVI kabel da izločim napako kabla, kar sicer moćno dvomim...
LP
- spremenil: shinko ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup PC - pomoč pri sestavi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 16490 (10468) | Jerry000 |
» | Je to kompatibilno? (komponente za pc)Oddelek: Kaj kupiti | 1369 (1231) | Han |
» | Kaj je narobe z računalnikom?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1922 (1715) | hdmi |
» | Graficna kartica r9 390 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5176 (4007) | Seljak |
» | Kakovost DVI HDMI kablov in vpliv na sliko (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 23729 (15033) | al3n |