Forum » Pomoč in nasveti » Zaslon pri tablici ne dela.
Zaslon pri tablici ne dela.
Rosesea ::
Živjo,
Imam tablicni racunalnik asus, ki je se prejsni dan delal brezhibno danes pa ko sem ga prizgala ni delal zaslon oz. ni zaznaval dotike drugace se slika pokaze. Nevem zakaj ne dela saj nism mela nobenih podatkov gor in ne aplikacij, ki bi ble lahko krive za to. Je drugace kot nov. Za odgovore se vam lepo zahvaljujem.
Imam tablicni racunalnik asus, ki je se prejsni dan delal brezhibno danes pa ko sem ga prizgala ni delal zaslon oz. ni zaznaval dotike drugace se slika pokaze. Nevem zakaj ne dela saj nism mela nobenih podatkov gor in ne aplikacij, ki bi ble lahko krive za to. Je drugace kot nov. Za odgovore se vam lepo zahvaljujem.
shadeX ::
1. Kateri model tablice?
2. Imaš kakšen "screen protector" na zaslonu?
3. Padel slučajno na tla?
4. Vklop/Izklop si naredila?
2. Imaš kakšen "screen protector" na zaslonu?
3. Padel slučajno na tla?
4. Vklop/Izklop si naredila?
Rosesea ::
Model k010.
Ne ni nic zascite.
Ne.
Ja. Se to zamrznil mi je zjutraj potem je delal glih tok da sem nek kliknla pol je pa spet zamrznil.
Ne ni nic zascite.
Ne.
Ja. Se to zamrznil mi je zjutraj potem je delal glih tok da sem nek kliknla pol je pa spet zamrznil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung smart TV UE40H5500 zmrzneOddelek: Zvok in slika | 1501 (1270) | Han |
» | Mobitel do 200€Oddelek: Kaj kupiti | 5048 (3994) | jest10 |
» | no video inputOddelek: Pomoč in nasveti | 818 (621) | BorutK-73 |
» | Win 7 - kaj je narobeOddelek: Pomoč in nasveti | 2282 (1739) | Grizzly |
» | Sapphire Radeon HD 6870 in Windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1795 (1487) | Xserces |