Forum » Pomoč in nasveti » Android posodobitve
Android posodobitve
torres8 ::
Imam samsung s6 in mi vsakokrat po posodobitvah androida javi napako na eni od aplikacij. Kakšna 3 mesece nazaj je bila to e pošta danes je snapchat. Ko prižgem aplikacijo mi jo zapre in napsise snapchat se je ustavil.Ne pomaga nic brisanje podatkov in resetiranje. Klical sem na samsung, kjer so mi razloložili da morem po posodobitvah vedno povrniti telefon na tovarniške nastavive a se mi to res zdi nesmiselno, da bi vsakokrat to delal.
Ima kdo kak nasvet
Ima kdo kak nasvet
- spremenil: Mavrik ()
BorutK-73 ::
Pa ne posodobitvah aplikacij. Factory restore se dela po posodobitvi androida samega.
Cache si pobrisal?
Cache si pobrisal?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
torres8 ::
sem pobrisal cache isto vse...no bo proval se factory restore.
na factory restore isti problem
na factory restore isti problem
Zgodovina sprememb…
- spremenil: torres8 ()
BorutK-73 ::
Izklopi samodejno posodablanje aplikacij(to se nastavi v google play aplikaciji) izbriši in ponovno namesti problematične app-e.
LAhko probaš še z CCleanerjem spucat nesnago iz telefona.
LAhko probaš še z CCleanerjem spucat nesnago iz telefona.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android 7Oddelek: Mobilne tehnologije | 2937 (1954) | kozorog |
» | Sony z5 - kateri čimbolj čist android?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3592 (2139) | AnotherMe |
» | GSmart Classic com.android.settingsOddelek: Mobilne tehnologije | 1316 (1073) | frg4 |
» | Android L - Android 5.0Oddelek: Mobilne tehnologije | 3866 (2970) | negotiator |
» | Samsung galaxy s4 mini (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14261 (9672) | superb_ |