Forum » Pomoč in nasveti » NOVA tipkovnica
NOVA tipkovnica
Žiga127 ::
Pred nekaj dnevi sem si kupil novo tipkovnico explore. Vse tipke tudi medijske delajo ok. Razen tipka za start. Res da imam win 10 tipkovnica je kao do win 8. Ampak to ta tipka bi mora vseeno delati. dela samo ce jo dvakrat pritisnem!
LP Žiga
popster ::
Menjava operacijskega sistema ali menjava tipkovnice ;)
hmm praviš da če dvakrat klineš dela? mogoče je samo problem v konfiguraciji, lahko pa da si na čakalni vrsti za popravek :)
Meni na debianu tudi ta tipka ne tipka, me pa bolj moti logo na tipki, ker namiguje da uporabljam nek sistem ki ga nimam instaliranega..
hmm praviš da če dvakrat klineš dela? mogoče je samo problem v konfiguraciji, lahko pa da si na čakalni vrsti za popravek :)
Meni na debianu tudi ta tipka ne tipka, me pa bolj moti logo na tipki, ker namiguje da uporabljam nek sistem ki ga nimam instaliranega..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: popster ()
popster ::
Na kaj se to nanaša? Če na zadnje kar sem napisal, ti lahko rečem da se moji tipkovnici izteka življenska doba in bo naslednja brez logota oziroma brez start tipke :D
Kjero tipkovnico pa imaš?
Kjero tipkovnico pa imaš?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: popster ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A koga motijo različne oblike nekaterih tipk?Oddelek: Strojna oprema | 3316 (2320) | Ribič |
» | Končno jim je prišlo (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 13962 (8072) | jype |
» | Monitor ali računalnik ne deluje?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1976 (1769) | Matej_K |
» | 60 milijonov ThinkpadovOddelek: Novice / Ostale najave | 8706 (7362) | urban99 |
» | Odstranitev.tipke."preslednica".pri.HP.8730w.prenosniku.Oddelek: Strojna oprema | 2262 (2068) | slitkx |