» »

Festival Lent

Festival Lent

DoloresJane ::

Včeraj se je začel festival Lent. Za vse s tistega konca je ogled obvezen, da se za vsakega najde kaj, pa se lahko prepričate, če si ogledate program.

snow ::

Tja pojdem v četrtek.
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins

Tr0n ::

Enega so ze pretepli pa mu denarnico vkradli ;).

ank ::

Sigurno bom šel kaj pogledat8-)

andrej ::

TrOn: kak ves, si bil to ti;) :D

LPP ::

Meni je že žal, k sem otvoritev zamudu.. so mi bli Royal Artillery Band še najbl zanimivi. Sam so že v Britaniji :(
Ljubljanski potniški promet

Tr0n ::

Heh ne, cu na radiju :).

snow ::

Bil včeraj s kolegom na Lentu.

Zjutraj sem si hotel iti pogledat vrle šahiste, ampak je zadeva odpadla. No zvečer pa sva šla pogledat malo zadeve, nastopal je Predin na Jurčkovem odru... gužva takšna, da si moral stat v drugi ulici, videl sploh nič.

Potem sva naredila še en krog naokoli in se ustavila pri glavnem odru, kjer so bili nastopi folklornih skupin iz Turčije, Hrvaške in Rusije. Bratje Rusi so mi bili še najbolj všeč, najbolj energično so delovali. Me pa zanima kako se reče tistemu inštrumentu, ki ga je imel eden od ruskih glasbenikov. Na pogled je zadeva podobna kitari, ampak je leseni del v obliki trikotnika, ampak VELIKO večja. Velikosti kontrabasta. Malo so tudi ljudi iz sedežev povabili v sodelovanje v plesu, malo so jih tudi pošpricali z vodo.

Seveda tudi letos ni šlo brez neke mini rastave avtov, najbolj mi je padla v uč črna športna Opel Corsa 1.7 TDI. 3 milijone slovenskega denarja. Ampak tako lepa...

Moj sprehod po Lentu je bil bolj kratek, zaradi preutrujenosti, ki se je nabrala po celodnevni hoji po Mariboru. Bilo je pa zabavno občutiti utrip Lenta.
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins

Gemm ::

Una ruska zadeva je verjetno balalajka..

Sims ::

Sem pristaš "Jazz Lenta" Skupine sekajo ...

DoloresJane ::

Me veseli, da imate veselje s takimi stvarmi. Kar pogumno - Lent ne grize. :D Tisti, ki niste prišli na svoj račun, pa poskusite znova - zagotovo se najde še kaj zanimivega.

R0K ::

Jest sem bil v torek. Sicer je zadeva dobro organizirana, ampak tam okol 8ih se je tak ulilo, da ni blo za nikamor in sm kr počakal pri onem, k so znani po celi slo. kak dobre pleskavice (kajmak tam roks! neki dajo še puter al akj not, da je tak dobr) peče, pa sm lih zdejle pozabu kako se mu reče.

No pa na Večerovem odru je igrala neka Afriška (i think?) skupina...en je bil star clo neki pred 70 pa je bil zram in igral 'kitaro'. So bli prec zanimivi.

Pa še 'grški kebap' sm probal. zlo zanimiva zadeva. Ti ga zvije v palačinko, jo na koncu prepogne in jo ubistvu ješ kot sladoled. Zakon :) zlo priročno za jest po poti (lepinjo je pač težje, k je večja)...

Mercier ::

Bil včeraj, malo poslušal Sake & The Voodoo Hanks, malo preveč jedel in pil...

Lahko malo reklame naredim? Če gre kdo v ponedeljek, idite malo za tole dekle navijat.

Daedalus ::

Jaz tud priporočam Aleksandro Tehovnik &Co. Se splača slišati zanimive priredbe slovenskih ljudskih pesmi. Zdaj jih morm še samo enkrat v Rogaško dobit...:))
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Že bila, ampak ne s tem programom.

Daedalus ::

Ja vem, da je že bila (kak pa misliš, da sma se spoznala:) Samo da je tam zapela samo del programa (na koncertu Big Banda Rogaske Slatine). Zdaj bi pa jaz rad organiziral koncert s celotnim programom - sam sem do zdaj delal izpite za faks, pa na klubu mamo novo vodstvo, pa malo spreminjajo sistem financiranja projektov. Upam pa, da mi uspelo speljati organizacijo koncerta:)
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

@Daedalus
Za tisti koncert pa ne vem. V mislih sem imel pred leti en koncert s songi iz mjuziklov. Kakorkoli, dobro se zmenite!

Če bo kdo jutri tam, se pa vidimo.

Cuoresportivo ::

Jaz bi vprašal, če ima kdo kake slike iz lenta, predvsem me zanima za prljavo kazalište. Videl sem ono ko je slikala za lent, samo na uradni strani ni slik gor od tega koncerta. Mogoče ima kdo kaj ali pa kak link. Hvala vnaprej.
lep pozdrav(best regards)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Študentski dom Maribor

Oddelek: Šola
206429 (3706) xgenx
»

Cona 30 - Center Maribor

Oddelek: Na cesti
467670 (6056) damjan1980
»

Maribor Beda od mesta? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15232357 (27769) MisterR
»

Skupaj proti dolgčasu :) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
10630043 (22329) Damjan Jagar

Več podobnih tem