Forum » Pomoč in nasveti » USB 3.0 in hitrost
USB 3.0 in hitrost
Starodavni ::
Pozdravljeni,
imam samo vprašanje v zvezi s prenosom usb 3.0
Namreč danes sem pri kolegu prenesel iz usb diska, ki ima tudi 3.0 in je prenos iz usb diska 3.0 na njegov prenosnik šel s hitrostjo tam nekje 25-50 mb/s - hitrost je nihala, prenos je bil 9 gb velik in je v tem paketu več različnih videovsebin.
A, ko sem iz njegovega prenosnika hotrle prenest na usb 3.0 ključek pa je prenos bil le bogih 4 - 12 mb/s
Vsi vhodi in priklljučki imajo modro črtico, kar pomeni, da bi morali dosegati višje hitrosti?
Mi lahko kdo prosim obrazloži, v čem je ta matematika, da je hitros prenosa tako porazna?
Hvala ekspertom za odgovore, in se opravičujem, če ni dovolj podatkov o vrstah usb ključev in računalnikov ipd.
lp
imam samo vprašanje v zvezi s prenosom usb 3.0
Namreč danes sem pri kolegu prenesel iz usb diska, ki ima tudi 3.0 in je prenos iz usb diska 3.0 na njegov prenosnik šel s hitrostjo tam nekje 25-50 mb/s - hitrost je nihala, prenos je bil 9 gb velik in je v tem paketu več različnih videovsebin.
A, ko sem iz njegovega prenosnika hotrle prenest na usb 3.0 ključek pa je prenos bil le bogih 4 - 12 mb/s
Vsi vhodi in priklljučki imajo modro črtico, kar pomeni, da bi morali dosegati višje hitrosti?
Mi lahko kdo prosim obrazloži, v čem je ta matematika, da je hitros prenosa tako porazna?
Hvala ekspertom za odgovore, in se opravičujem, če ni dovolj podatkov o vrstah usb ključev in računalnikov ipd.
lp
Han ::
Disk in flash pomnilnik imajo različne hitrosti branja in zapisovanja podatkov. Cenejši USB 3.0 ključi so lahko celo počasnejši od povprečnega USB 2.0 ključa...
Starodavni ::
Zanimivo Han, drugače je ta usb 3.0 tale.
https://www.bigbang.si/usb-kljucki/usb-...
Zdaj, če bi recimo hotel kupiti usb 3.0 16gb, katerega bi priporočili za nakup.
https://www.bigbang.si/usb-kljucki/usb-...
Zdaj, če bi recimo hotel kupiti usb 3.0 16gb, katerega bi priporočili za nakup.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri usb kljuc (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14659 (12234) | knap |
» | POZOR! - prodaja ponarejenih usb ključev na slo-techu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12896 (10429) | hojnikb |
» | USB 2.0 Ključ 16 ali 32 GBOddelek: Kaj kupiti | 3823 (3033) | denabiker |
» | Kateri USB ključek?Oddelek: Kaj kupiti | 5918 (5408) | WyattEarp |