» »

Stranger Things (2016)

Stranger Things (2016)

1 2
3
»

Ganon ::

Peta sezona bo zadnja.

DamijanD ::

Hja saj sem zdajle ugotovil, da sem zamešal z Umbrella academy. Thx za info

ales85 ::

Ganon je izjavil:

Peta sezona bo zadnja.

Skrajni čas :D Ne me narobe razumet, meni je serija kar dobra. Ampak s peto sezono se bo vse skupaj začelo vleči. Če pa bo res zadnja, jo lahko dostojno zaključijo.

DamijanD je izjavil:

Jp ni kratka - po ogledu sicer mislim, da bi jo malo lahko brez škode skrajšali :)

Ehm a ni bilo za ST rečeno, da je 4. sezona zadnja - ali sem zamešal z eno drugo serijo ?

Za 30-45 minut sigurno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ales85 ()

oo7 ::

Dober finale.

Eddie je dobro žagal :)

a_borlak ::

Meh, finale je bil ... dolgočasen. Lahko bi zaključili, ampak ne, dajmo še eno sezono potegnit, ker ravno lahko.

Voss ::

Meh finale... Tok enih karakterjev po nepotrebnem. Rusija noro dolgočasna z res totalno brezveznim humorjem. V teh delih sem znucal tipko za naprej. Ves čas neke romantične scene, da sem kinkat začel. Brez nekih nepričakovanih zapletov. Vleklo se je res v tri krasne, trikrat bolj kot pa Batman. Zadnjih 15-20 minut bi lahko prespal, pa nič zamudil. In oni mislijo še eno sezono snemat?

Stranger Things 5 | Title Tease | Netflix

Kurzweil ::

To je zdej final season ane?

Nekak sem se tekom let navadil, da gledam serije, šele ko so cele released... razen seveda najboljših serij, ki jih je res peščica, pa še to zaradi tega, da mi ne bi kdo spoilal.

Vem, da je serija dobro štartala, kako pa so kaj sezone 3 in 4?

Zadnja leta res nekak ne rad zapravljam časa z neko mediokriteto... pogledal sem preko nočem vedet koliko serij, tako da gledam so še to, kar je res vredno.

Je za pogledat samo čisto preveč časa traja med sezonami. Začeli so kot otroci sedaj bodo že vsi odrasli.

1 sezona 2016
2 sezona 2017
3 sezona 2019
4 sezona 2022
5 sezona 2025

Tale "je za pogledat" me je nekako prepričal, da verjetno še lep čas ne bom pogledal te serije, če sploh...

Mene sicer ne motijo te daljše pavze, če je zaradi tega serija bolj kvalitetna.

Opažam pa, da ima mladina danes pozornosti in potrpljenja točno toliko kot je scrollanja med eno in drugo sliko na instagramu. Potem pa total hype, ali pa blastat in kritizirat na polno... seveda ne govorim zdej o čisto vseh, o večini pa...

Lonsarg ::

Meni je zadeva res med top serijami in tut kvaliteto znajo držat, ne kot kaka druga nanizanka ko pada z sezonami (ja saj pade, ampak zgolj malenkost, ker pač ideja ni več tako sveža).

Sploh pa je bla moja žena navdušena, je že trikrat gledala :) Tak da če imata bolše polovice glejte z njimi :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

Lonsarg je izjavil:

Meni je zadeva res med top serijami in tut kvaliteto znajo držat, ne kot kaka druga nanizanka ko pada z sezonami (ja saj pade, ampak zgolj malenkost, ker pač ideja ni več tako sveža).

Sploh pa je bla moja žena navdušena, je že trikrat gledala :) Tak da če imata bolše polovice glejte z njimi :)

Pri dobrih serijah imam rad total fokus... če je to seveda sploh dobra serija... Sploh pa gledat 5 sezon ne gre oz. gre zelo počasi, če bi res rad skupaj pogledal vse dele, vsaj približno, kot se spodobi...

Za gledat v dvoje je primerno vse kaj drugega, kot 5+ sezon... ali hočeš povedat, da je stvar tako lahkotna, da je to v bistvu to?

Lonsarg ::

Ne ni lahkotna, povleče, pač sva bing-watchala skupaj z mojo :) Imajo pa sezone nek svoj zaključek in me daljša pavza ni motila ker se je sproti čisto ok zaključilo per sezono. No z izjemo 4. po kateri je res mal težko na 5. čakat :)
1 2
3
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sons of Anarchy - serija (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
9022722 (1918) Likalnik
»

The Orville (strani: 1 2 )