Forum » Mobilne tehnologije » Težave z uro- Android 6.01
Težave z uro- Android 6.01
Konlov ::
Ko prižgem zaslon (verjetno se temu reče, da preide telefon iz spanja), se zgodi, da ura ni osvežena. Torej namesto 13:00 je še vedno 09:00 npr.
Telefon: Sony Z5, Android 6.01
Se da to kako poštimat?
Telefon: Sony Z5, Android 6.01
Se da to kako poštimat?
Thunder wave ::
Maš mogoče kako varčevanje baterije a la Stamina vklopljeno? A se ti sploh ne osveži ali le traja kak trenutek?
Meni na Z2 se je dogajalo, da je star čas pokazalo samo za trenutek po prižigu ekrana, nato pa se je takoj osvežil.
Meni na Z2 se je dogajalo, da je star čas pokazalo samo za trenutek po prižigu ekrana, nato pa se je takoj osvežil.
Konlov ::
Ja, se osveži potem. Ne vem, kako je z budilko v takih primerih. Bo tista varčevanja izklopil...Thx.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GPS na telefonu ne dela!?Oddelek: Mobilne tehnologije | 5001 (2743) | Domobrancek |
» | Telefon, obdan z zasloni: Xiaomi Mi Mix AlphaOddelek: Novice / Ostale najave | 7222 (4186) | dexterboy |
» | Facebook messenger ne deluje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2049 (1771) | dunda |
» | Razvijalci sami pripravili piratsko različico android aplikacije, ki osramoti uporabn (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 25654 (21882) | Poldi112 |
⊘ | Opravičila glede teme WTCOddelek: Loža | 1749 (1364) | Tomi |