Forum » Zvok in slika » ka monitor mi priporočate
ka monitor mi priporočate
KOLAPS ::
Ce si dost cajta za racunalnikom pol si raje kupi kvaliteten 17"monitor ce ga pa bl mal uporablas pa ce bl TV al pa DVD filme gledas pol si pa 19"monitor nabav!
VASkO ::
narobe! LG 19" Flatron je ziher odlicen monitor, zakaj bi jemal 17" za enako ceno, ko pa razlike sploh opazil ne bi? Mislim, da bi vecina raje imela 19" skoraj odlicen monitor kot pa 17" odlicen monitor.
JLP ::
Ja jest mam LG 995E 19" (ni flat) in sm ful zadovoln z nemu. Vidu sm pa tud Flarona 19" in je tud zlo uredu. Sploh za tak mali dnar je zakon.
Live long and prosper!
DrSergioDJ ::
kaj pa un HP, k ga ma JAE v akciji, 19', naj bi bil FLAT ( to pise in pri JAE in na uradni HP strani ), samo sm zvedu od folka ( tud na slo-techu je nekje pisal ), da ni popolnoma flat. Uporablu bi večinoma za špile/divx/dvd/zabavo/mogoče kak autocas ne pa za kako resno delo. cena : 86.000. Se splača al se splača ?
...
yjj ::
Hja, priporočam ti Hyunday 19 flattron, ki ima popolnoma raven zaslon, zadovoljive osveževalne frekvence in je pravzaprav najnovejši model. Stal te bo 114k, osebno mislim da je potratno kupovati tako drago 17', vendar te opozarjam! Na večjem monitorju boš potreboval boljši proc in grafikuljo, da boš poganjal igre v priporočeni ločljivosti. Če se boš torej odločil za 17, kupi omenjeni Hyunday v pomanjšani različici
Simko ::
Hyundai ne.....sem ga kupil, pa imam že tretjega(dvakrat menjal) in ga menjujem spet(sedaj za vedno). Verjento bom vzel samsunga. Ne vem pa še katerega. Predlogi? 17 oz. 19....tudi okrok 120kSIT
andro ::
LG flatron zakon (jaz mam 17˝ nimam nobenih težav) definitivno priporočam.
To have no errors, woud be life without meaning .
No strugle no joy!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri 19'' CRT predlagateOddelek: Kaj kupiti | 1705 (1297) | ]_g_] |
» | Kateri monitor naj kupim?Oddelek: Kaj kupiti | 1079 (950) | dogkiller |
» | 19 " monitor ?Oddelek: Zvok in slika | 1241 (1005) | zlickon |
⊘ | 19" monitorOddelek: Kaj kupiti | 1067 (853) | |ViPeR| |
» | VELIKOSTI MONITORJEV (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5627 (3099) | element |