Forum » Omrežja in internet » Simobilova antena v bližini
Simobilova antena v bližini
jalovec09 ::
Simobil je ta teden postavil anteno. Dva kilometra stran , sedaj pa me zanima kakšne prednosti imam z internetom in signalom.
Trenutno imam brezžični internet, ki pa ni zanesljiv, mogoče bi simobilov boljše deloval.
Trenutno imam brezžični internet, ki pa ni zanesljiv, mogoče bi simobilov boljše deloval.
- spremenil: jalovec09 ()
radmannsdorf ::
Izberite 3-dnevni brezplačni preizkus!
Ob nakupu naprave na enem izmed Si.mobilovih prodajnih mest imate na voljo
3-dnevni brezplačni preizkus. Če z delovanjem storitve in naprave niste zadovoljni,
jo lahko v roku treh delovnih dni vrnete na prodajno mesto.
Probaj, pa ti nam povej. :)
Ob nakupu naprave na enem izmed Si.mobilovih prodajnih mest imate na voljo
3-dnevni brezplačni preizkus. Če z delovanjem storitve in naprave niste zadovoljni,
jo lahko v roku treh delovnih dni vrnete na prodajno mesto.
Probaj, pa ti nam povej. :)
Bakunin ::
4Mb/s [prepustnosti] ali 4Mb [količina] ?
oni dan so me klicali ce hocem iti iz DSL na LTE z vsemi storitvami ki imam doma [trojcek].
a sem blizje TS centrali kot LTE anteni. ;)
PS> https://slo-tech.com/forum/t298495/p527...
oni dan so me klicali ce hocem iti iz DSL na LTE z vsemi storitvami ki imam doma [trojcek].
a sem blizje TS centrali kot LTE anteni. ;)
PS> https://slo-tech.com/forum/t298495/p527...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bakunin ()
...:TOMI:... ::
LTE je sedaj, ko ni nobenega prometa na bazni postaji zelo hiter. Ko bo pa prislo do tega, da bodo vsi v vasi imeli LTE, takrat pa dvomim, da bo izkusnja taka, kot je sedaj.
Tomi
bbbbbb2015 ::
Simobil je ta teden postavil anteno. Dva kilometra stran , sedaj pa me zanima kakšne prednosti imam z internetom in signalom.
Prednost imaš, seveda, ne samo da dobiš raka... Tvoj rak bo dobil raka.
M-XXXX ::
bbbbbb2015 je izjavil:
Prednost imaš, seveda, ne samo da dobiš raka... Tvoj rak bo dobil raka.
Ne bluzi!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezžični internet - brez omejitve prenosa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 37043 (17514) | modelno1 |
» | Simobilov domači internet za 17 evrovOddelek: Omrežja in internet | 4470 (3428) | Sami |
» | Razmišljam o menjavi operaterja, ste s Telemachom zadovoljni?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4371 (3586) | pixelzgaming |
» | Simobil, izkušnje?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2311 (1828) | čuhalev |
» | Pink je platforma, ne mobilni telefon (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 18448 (16945) | Jst |