Forum » Pomoč in nasveti » Rami, Grafična
Rami, Grafična
gogolinho ::
Imam 4g Kingston hyperx ddr2 rame.. ker mi je ena palica ramov crknila morem kupit novo..
Katere rame mi predlagate? plato imam p5q-e.. Tja do 30EUR-40EUR
Ker je tudi grafična dala nekaj skoz me še zanima, če lahko katero grafično dodam za crossfire način? (ati radeon 4870 imam trenutno)
Hvala za odgovore.
Katere rame mi predlagate? plato imam p5q-e.. Tja do 30EUR-40EUR
Ker je tudi grafična dala nekaj skoz me še zanima, če lahko katero grafično dodam za crossfire način? (ati radeon 4870 imam trenutno)
Hvala za odgovore.
- spremenil: gogolinho ()
Nagi Bator ::
Za RAM poglej na sajt od ASUS-a
Dodajat se kaj zraven 4870 pa je skorajda neumno, saj bos rabil precej mocan napajalnik pa se vprasanje, ce se izplaca nadgrajevat ta stroj.
Ce imas kakseno CPU zverino iz dobe 775 platforme, raje prodaj to graficno ter nabavi mocnejso, ki ti bo kasneje sluzila se v kaksni prihodnji konfiguraciji.
Dodajat se kaj zraven 4870 pa je skorajda neumno, saj bos rabil precej mocan napajalnik pa se vprasanje, ce se izplaca nadgrajevat ta stroj.
Ce imas kakseno CPU zverino iz dobe 775 platforme, raje prodaj to graficno ter nabavi mocnejso, ki ti bo kasneje sluzila se v kaksni prihodnji konfiguraciji.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nagi Bator ()
BorutK-73 ::
4870 v CF je sedaj neumnost. Nabavi rabljeno 7870 ali 7970.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
Riff ::
hojnikb ::
in profitira kaj točno ?
jst bi na opjevem mestu 4870 prodal in kupo kako 7850/265. Ram pa pustiš tko kot je (če ga je vsaj 4GB)...
jst bi na opjevem mestu 4870 prodal in kupo kako 7850/265. Ram pa pustiš tko kot je (če ga je vsaj 4GB)...
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
gogolinho ::
ok bom malo prebrskal za grafo.. kaj pa za rame rečete? 3 giga je kar malo v win7.. se kar pozna
Riff ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RAM 16/32GBOddelek: Pomoč in nasveti | 1087 (681) | SuperVeloce |
» | Pomoč pri nadgradnji RAM-a in SSD-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1270 (1058) | Riff |
» | Ne zazna DDR3 rame...Oddelek: Strojna oprema | 991 (824) | krisspace |
» | RAM DDR3 in matična MSI G41M-P28 (MS-7592)Oddelek: Kaj kupiti | 1484 (1393) | mtosev |
» | RAMOddelek: Kaj kupiti | 1275 (1054) | Insan3Lik3 |