» »

Pr Hostar

Pr Hostar

oo7 ::

Celovečerni film pr hostar v kinu 27 oktobra 2016

Pr Hostar - teaser



Zgodba se bo zopet osredotočala na uslužbence tega žal nič kaj uspešnega hotela, kar posledično privede do morebitne prodaje tujemu lastniku. Zaposleni vzamejo stvar v svoje roke in se odločijo prodajo sabotirati. Ekipa obljublja povratek starih znancev, medtem ko lahko pričakujemo tudi mnoge nove znane obraze.



Je pa že več krajših epizod na you tube :))

Prva epizoda

Cruz ::

Končno ena dobra slovenska komedija?! Sicer je low budget kolikor sem slišal, ampak ok.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

bambam20 ::

Če bodo v gurenskem narečju , pol bomo rabl podnapise.

Zelo kull ja.

Eno je narest krajše epizode, drugo pa celovečerc.

ahac ::

Zaposleni vzamejo stvar v svoje roke in se odločijo prodajo sabotirati.
Torej spet tipična slovenska zgodba, kjer se junaki potrudijo samo takrat, ko se je treba upret spremembam? :)) Upam, da je parodija na to...
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

oo7 ::

Njihov you tube kanal - https://www.youtube.com/user/GojkoAjkul...


Imajo res dobre video posnetke:))



Krastać ekipa gre s Supro v Kanegro



Car oživlja



Car za volanom

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: oo7 ()

Cruz ::

Sicer so zdaj njihovi skeči bolj reklame, ampak nekako morajo služiti. So boljši od skečoholikov in drugih komikov in igralcov, ki so polni sebe.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

shotalick ::

Men so zelo dobri in tole komaj čakam, da bo za pogledat. Ob njihovih skečih se nasmejim do solz.

oo7 ::

Cruz je izjavil:

Sicer so zdaj njihovi skeči bolj reklame, ampak nekako morajo služiti. So boljši od skečoholikov in drugih komikov in igralcov, ki so polni sebe.



Kolikor vem so oni prvo začeli z You tube postali opazni potem so posneli nekaj reklam potem so prišli na televizjo in zdaj bodo imeli svoj lastni film :)

Je bella cesta - Telenovela Bahir in Zahir (1. del)

Assass1n ::

Ziher za pogledat, doma ne v kinu, ker mi ni do posiljenega smeha najstnikov, ker sem se ga naposlušal ob gledanju deadpoola. Čez Zrneca ga pr nas ni.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

Unknown_001 ::

Assass1n je izjavil:

Ziher za pogledat, doma ne v kinu, ker mi ni do posiljenega smeha najstnikov, ker sem se ga naposlušal ob gledanju deadpoola. Čez Zrneca ga pr nas ni.


Zrnec je napram TOF-u (mel čast spoznat v živo) al pa pokojnemu koširju vajenc.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Isotropic ::

večinoma so trying too hard, imajo pa par dobrih videov.
un car oživlja recimo ni dober, za volanom in kanegra pa sta boljša.

Cruz ::

Je bil kdo na predpremieri?
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

oo7 ::

Premira Pr' Hostar v Kranju

Cruz ::

Sem danes pogledal.

Film je dober, zrežiran je super, scenarij/zgodba pa malo šepa, še posebej na koncu so se lovili. Konec je malo cheap, ampak overall zadovoljen. Lepo je bilo videti background od karakterjev. V nekaterih scenah so me navdušili. Sicer pa vsaka čast, da so si sploh UPALI narediti film in ja, ga naredili pač. Za nastanek takšnega film je potrebno veliko truda, volje in sinergije. Tudi odigrali so kul! Not bad za prvi celovečerec! Ta film je lahko tudi motivacija tako mladim kot tudi starejšim, ki se ukvarjajo s filmom.
Moja ocena filma, če gledamo samo Slovenijo: 8,5
Internacionala: 6,5

Kaj pa vi mislite?
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Cruz ()

Unknown_001 ::

Glede na to, da smo s kolegi enkrat probal sami snemat film... bom tako reku. Kapo dol. Že če hočeš skropucalo narest gre ogromno enega časa in truda. Če ti pa še rata met igralsko nadarjeno ekipo, ki da nekaj življenja od sebe... to je sekira v medu. Igra je praktično vse. Če je igralec prepričljiv se tudi kakšni slabi montaži pogleda skozi prste.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

IL_DIAVOLO ::

Ta tip je tak odbit haha :))

oo7 ::

Film ima trenutno nekaj več kot 155 000 ogledov in je trenutno 3 najbolj gledan Slovenski film.

Cruz ::

Ziher bodo še DVD začeli prodajati. :)
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

Kurzweil ::

Danes šel gledat v kino. Zame osebno katastrofa na vseh nivojih in točno tu se vidi, kje je naša filmska produkcija, ki se je zadnja leta predvsem zaradi dostopnosti hardware-a malce izboljšala. Igra pa katastrofalna, smejal se nisem niti enkrat, smejali so se, kot je že nekdo pred mano povedal ali otroci ali hribovci, ki so se nakako poistovetili. Ne bi rad preveč udrihal, ampak mene v tem filmu oz. seriji skečov ni prepričalo NIČ. Verjetno najslabša stvar, ki sem jo kdaj gledal v kinu, je pa res da se redko zgodi da grem gledat v kino stvar na random in še po vrhu slovensko. Želel bi si da je bolje pa žal ni za nikamor. Da je to 3. najbolj gledan film v Sloveniji zaenkrat, to je pa še najbolj zaskrbljujoče, kako na dnu je naša filmska produkcija in predvsem publika. Joške, harmonke, cenen humor na prvo in goveja župa. Jaz bi povsem realno dal oceno 2/10.

Cruz ::

Pa ja no, v takšnih komedijah moraš izklopiti možgane in se prepustiti. Problem je tudi, da si šel v kino s pričakovanjem, da te bo prepričal ali kaj takšnega. "Tretji najbolj gledan film v Sloveniji, ajde da vidimo, če je za kaj." Če greš s takim mišljenjem v kino, boš zelo kritičen in boš težko zadovoljiv. Ni nič kaj slabša komedija od standardnih ameriških. Pač ljudje imajo najraje takšne komedije, zato so se tudi za takšno odločili.

Sicer se strinjam s tabo, če malo premisliš, ampak ja. Za prvič je bilo super. Za kakšen bolj kompleksen film moraš imeti tudi budget itd. Mogoče pa bodo v prihodnosti presenetili. Jaz jim privoščim, samo upam, da jih slava ne bo prevzela. Sem videl, da so se na Facebooku že malo živcirali zaradi nekaj negativnih kritik. Negativne kritike morajo biti in imajo večji učinek od dobrih in jim priporočam, da se posvetijo negativnim bolj, če se hočejo še naprej razvijati.

Film pa je itak namenjen tja do 20 let, odvisno od človeka seveda.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

Kurzweil ::

Nene, dejansko sem bil slučajno poleg Cineplexx, niti nisem vedel za kaj gre. To, da je 3. najbolj gledan film pa sem videl po tem, ko sem že bil v kinu, torej včeraj vzečer v tej temi, kjer je napisal M-Power. Je pa res, da meni komedije v 90% ne sedejo, če niso res izvirne ali malce bolj intelektuanlne (da vsaj ni on preverjen humor na prvo, kjer se odrasel človek ne smeji več).

To, da slovenski filmarji nimajo denarja je jasna stvar, so pa vendarle oni šli v produkcijo. Imam pa občutek, da če bi v Sloveniji imeli na voljo 5x večji budget bi še vedno gledali iste scenarije in predvsem iste igralce in iste filme. Po drugi strani pa nekim Madžarom za par fčnikov več uspe spravit film skoraj do oskarjev (Turin Horse je samo eden od njih). Klasičen slovenski scenarij, klasična slovenska igra, klasični slovenski igralci niso na nivoju že iz prve. To da smo leta 2015/16 dobili sploh prvo celovečerno grozljivko (Idila) in celovečeren Noir film (Psi brezčasja) pove mislim, da vse o tem v kakšnem vakumu je slovenski film. Potem imamo tu še igralce, ko Šugman, kot neka starosta igra še vedno v večini primerov nekega Vesota, ko vidiš Boruta Veselka igrati mafijca ali ko mislijo naši, da če igra Cavazza, da je to že višek filma, pa je stvar ravno nasprotna... potem veš kje si.

Ko pa sem pogledal kako je bilo na premieri filma, pa je jasno vse, kje je ciljna publika. Hvala bogu jaz tega v kinu nisem doživel, sem pa se počutil nekako osamljenega, med gledalci starimi pod 20 let ali živečimi nad 500m nadmorske višine. Kot rečeno, videl pa sem skeče v neki zidanici, slab humor, slaba, posiljena igra, slab soundtrack, slab scenarij, slabo montažo. V mojih očeh, praktično nič. Pišem pa zato v tem tonu, ker sem za to plačal karto in kot si sam rekel michaelscott, vsaj lahko poda svoje mnenje, od same hvale še nihče ni dobil uporabnega feedbacka, predsem pa me hudo skrbi, kam gre naša filmska scena, ki je že tako na čistem evropskem dnu, da dejansko neka serija average skečov, pride med top gledane filme ever v Sloveniji in da je to žal potem celo merilo, da je stvar kao dobro.

Kot rečeno mojih 2/10!

oo7 ::

Film Pr' Hostar se z dozdajšnjimi 200.347 gledalci in šestimi zlatimi rolami uvršča na drugo mesto najbolj gledanih slovenskih celovečernih filmov, kar ga umešča takoj za mladinski film Mihe Hočevarja Gremo mi po svoje.

http://www.rtvslo.si/kultura/film/nov-u...




1. Gremo mi po svoje 205.439 gledalcev

2. Pr hostar 200.347 gledalcev

Ne manjka jim veliko, da postane najbolj gledan slovenski film.

m0LN4r ::

A sem jaz edini, ki mu je muka pogledat ta film v enem zamahu do konca?

Sem se ze 3x spravil zravn pa se vedno ga nisem pogledal do konca. Verjetno ga bom prej poslusal do konca, kot radiokaseto, ker za gledat ni nicesar.

hatersgonahate
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

D3m ::

Jaz ga še nisem videl.
|HP EliteBook|R5 6650U|

dj_uro ::

@M, a ga maš v dig. obliki? - wetransfer bitte ;)
vw-klub.si

Cruz ::

Sem videl, da ga lahko zdaj greš gledat za 1€. Zgleda hočejo prvo mesto. :) Film pa itak ni nič posebnega, niti za slovenski film... Jaz vedno govorim, da je treba slovenski akcijski film posnet, to bo prava komedija.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

polpo ::

Cruz je izjavil:

Sem videl, da ga lahko zdaj greš gledat za 1EUR. Zgleda hočejo prvo mesto. :) Film pa itak ni nič posebnega, niti za slovenski film... Jaz vedno govorim, da je treba slovenski akcijski film posnet, to bo prava komedija.


Piše točno to v linkanem članku rtvslo :))
Naslednji korak je Pr'Hostar dan, ki bo v kinematografih po Sloveniji potekal v ponedeljek, 3. aprila. Na ta dan bodo ponudili vstopnice po simbolični ceni enega evra. S to akcijo želijo preseči rekord filma Gremo mi po svoje. Film pa se po akciji še ne bo umaknil s sporeda slovenskih kinematografov.


EDIT: Pa koliko mesecev se vrtijo filmi v kinu v povprečju pri nas? Sedaj je že 5 mesecev ali kaj?
Gremo mi pos voje je nabral toliko od novembra 2010 pa do februarja 2011..

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: polpo ()

Cruz ::

Haha, my bad nisem odprl. :)
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

oo7 ::

Tale film je res že kar dolgo časa v kinu.

bambam20 ::

Cruz je izjavil:

Jaz vedno govorim, da je treba slovenski akcijski film posnet, to bo prava komedija.



Saj ga imamo.

Patriot (film, 1998) @ Wikipedia

pr hostar je tudi film, ki mu je uspel dobesedno zaslužek milijon evrov. Če to ni uspeh pa tudi ne vem.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bambam20 ()

Invictus ::

Film je čisto kul. Sploh ni komedija, ampak je samo odsev realnosti ;).

Folk v tistih gorenjskih rovtah je res tak ;).

Naj še Dolenjci in štajerci posnamejo kak tak film :)).
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

shotalick ::

m0LN4r je izjavil:

A sem jaz edini, ki mu je muka pogledat ta film v enem zamahu do konca?

Sem se ze 3x spravil zravn pa se vedno ga nisem pogledal do konca. Verjetno ga bom prej poslusal do konca, kot radiokaseto, ker za gledat ni nicesar.

hatersgonahate


Torej? Je možno tole dobit? Če ga imaš? :)

Machete ::

Cruz je izjavil:

Sem videl, da ga lahko zdaj greš gledat za 1€. Zgleda hočejo prvo mesto. :) Film pa itak ni nič posebnega, niti za slovenski film... Jaz vedno govorim, da je treba slovenski akcijski film posnet, to bo prava komedija.


A se ne spomniš Patriot filma? :D The best slo akcijada.


Sem pa hvaležen materi naravi, da filma Pr Hostar nisem videl in ga ne bom niti za 1eur. Hvala mati, ker nisi jemala mamil.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

m0LN4r ::

shotalick je izjavil:

m0LN4r je izjavil:

A sem jaz edini, ki mu je muka pogledat ta film v enem zamahu do konca?

Sem se ze 3x spravil zravn pa se vedno ga nisem pogledal do konca. Verjetno ga bom prej poslusal do konca, kot radiokaseto, ker za gledat ni nicesar.

hatersgonahate


Torej? Je možno tole dobit? Če ga imaš? :)

Bom pogledal, ce ga se imam. Bil je na travniku jeseni za kak mesec.
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

Cruz ::

Nisem še gledal Patriota, bo ga treba pogledati. :)
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

amacar ::

Verzijo s travnika imel bi tudi jaz.

oo7 ::

Tudi jaz še nisem gledal patriota a je na you tube kakšna scena z filma ali trailer?

Machete ::

Težko ga boš našel, ker verjetno ni nikoli izšel na kakem DVDju in je tako zanič, da so ga verjetno zakopali globoko v arhiv RTVja.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

oo7 ::

A saj je že tema - Kje dobit slovenski film Patriot? kot kaže je res slab in se ga ne splača pogledat :)

stjan ::

Je ta film pr hostar dokumenarni ?

oo7 ::

stjan je izjavil:

Je ta film pr hostar dokumenarni ?


Imaš več kratkih epizod na you tube.

oo7 ::

Domača satirična komedija Pr'Hostar, ki je na spored kinematografov prišla lani oktobra, je v soboto postala najbolj gledan slovenski film po letu 1991. Gorenjski gaunarji so do danes nasmejali 209.859 gledalcev in s tem prehiteli mladinsko komedijo Gremo mi po svoje. Rekordi so sicer eden za drugim padali že od začetka predvajanja.

http://www.24ur.com/ekskluziv/film_tv/p...

oo7 ::

Odhostaj od mame: bo Matevžu iz filma Pr´Hostar končno uspelo zapustiti mamo?
Najbolj priljubljeni slovenski film vseh časov je dobil nadaljevanje. In ne samo to, odslej ga lahko soustvarjajo kar njegovi gledalci.



https://siol.net/novice/slovenija/odhos...

xseki ::

Skyman ::

Gledal kdo? jaz ga grem jutri gledati

Groot ::

Gledal pred nekaj dnevi. Meni osebno dokaj slab, ljudem bo všeč zgolj zato ker imajo od prvega dela občutek da more biti dobro. Čisto premalo kakšnih smešnih dialogov in situacij.

xseki ::

Nadaljevanje komedije Pr' Hostar preseglo magično mejo 100.000 gledalcev
https://www.24ur.com/popin/film_tv/nada...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najboljši filmi in nadaljevanke po vašem izboru

Oddelek: Sedem umetnosti
161240 (739) Likalnik
»

Filmski kritiki in ocenjevanje filmov (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
699312 (8111) FormerUser
»

Iron Sky (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
10117536 (7102) oo7
»

Wonder Woman (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
11730335 (18599) D3m

Več podobnih tem