» »

Hišni kino

Hišni kino

davor92 ::

Pozdravljeni,

Smo v fazi prenove dnevne sobe in imam namen pripraviti tudi kabelske povezave za zvočnike, da bi lahko vzpostavil 5.1 oz. 7.1 sistem.
Rad bi našel en hišni kino, ki bo uporaben za več stvari, kot npr. za zvok pri gledanju DVD-jev BluRayev, zvok iz televizije oz. Siol BOX-a in na koncu še kot FM radio. Določeni imajo vse to vgrajeno.

Kaj priporočate?

P.S.: Vem da je hišni kino še daleč od briljantega zvoka in bi moral razmišljati o Hi-Fi sistemu po komponentah, vendar ne uporabljam tega tako zelo veliko, da bi vložil čisto preveliko denarja v to opremo.

audio ::

Zahtevane funkcije podpira 99% AV sprejemnikov, tako da boš moral navesti kaj več podatkov - predvsem cenovni rang.

Kot primer bi imel 5.1 sistem, z zgoraj naštetimi funkcijami, gledal sem komplete nekje od 300 - 400€

Anney ::

Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Sem si malce pogledal in sem naredil nek ožji izbor. Videl sem, da imajo kompleti za hišni kino neke svoje konektorje za zvočnike. Zanima me kako priklopiti zadnja dva zvočnika, glede na to, da imam jaz iz TV omarice nazaj za sedežno že podometno kabelsko povezavo, ki je na obeh straneh zaključena na cinch. Na internetu nisem našel nobenih converterjev ali kaj podobnega.

Prosim za informacije

Anney ::

Težko, režeš (original) kable in spojiš, neke hude izgube za nezahtevnega uporabnika ne bo in bo okej. ;)
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kakšno ozvočenje za filme v sobi?

Oddelek: Zvok in slika
365649 (4588) neo5468
»

Hišni kino sistem - Kaj kupiti ? (strani: 1 2 3 )

12232844 (24383) p|X|
»

Hišni kino ali navadni 5.1 sistem

315206 (4144) Anney
»

32LG3000 televizor

102369 (2144) goblinsly
»

AV sprejemnik do 300 EUR