» »

Vpis za status (višja šola, izredno)

Vpis za status (višja šola, izredno)

kravicakatka ::

Najprej prosim, da se vzdržite neodobravajočih komentarjev. Vem, da vas je veliko, ki vpisovanja za status ne podpirate. Jaz ga tudi ne, ampak jebiga, če imaš na izbiro to ali socialno, se ne boš spuščal v filozofske razprave o pravičnosti delovnega prava v naši državi. Torej, zanima me, če kdo ve za kakšno višjo šolo, kjer se da ugodno vpisati na izredni študij. Dovolj je, da sta vpisnina in 1. obrok šolnine nizka in da ne komplicirajo s plačevanjem in izpisovanjem, če šole dejansko ne obiskuješ.
  • zaklenil: bluefish ()

M-XXXX ::

Jaz vem zgolj za fotografska v Lj. Je pa vpisnina 600€ kar ni ravno malo. Ve kdo za cenejšo varijanto?

m0LN4r ::

Socialna je tam okol 270EUR - ce imas kako dokazilo o dodatnem zasluzku, recimo 100EUR - ker si nabiral jabolke dobis se vecjo socialno (nagrado)

Nevem kaj se vsi tega bojite. Dobis socialno, pises prosnje, se ravnotako lahko izobrazujes in ce nisi najvecja lenoba na vasi, zasluzis se gladko par stotakov z rocnim delom.

vzdržite neodobravajočih komentarjev.

Neodobravajoce je to, da mladina izkorisca sistem in posledice se potem odrazajo drugje, ki pa _vas_ boli kurac pozneje.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

predlagalo izbris: kravicakatka (ravnokar)
predlagal izbris: SaXsIm (danes ob 16:12:52)

Peče vas zavest ane.

Take teme bi mogli moji dragi moderatorji ravno tako zaklepati, kot teme o "kako piratizirati, crackati igrice" - namesto podpiranja goljufanja

Lp
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: SaXsIm ()

harmony ::

Goljufanje? Ce sistem to dovoljuje, potem se to ne tretira kot goljufanje. Si zaradi tega mogoce lahko kaznovan? Ne.

Zaradi piratiziranja pa ja, torej???

Clovek se pac zeli znajti, na taksen ali drugacen nacin. Bolje to, kot pa da preide v depresijo in se zacne spikat z mamili, ker mu je v lajfu vse prehudo.

m0LN4r je izjavil:

Socialna je tam okol 270EUR - ce imas kako dokazilo o dodatnem zasluzku, recimo 100EUR - ker si nabiral jabolke dobis se vecjo socialno (nagrado)

Nevem kaj se vsi tega bojite. Dobis socialno, pises prosnje, se ravnotako lahko izobrazujes in ce nisi najvecja lenoba na vasi, zasluzis se gladko par stotakov z rocnim delom.

vzdržite neodobravajočih komentarjev.

Neodobravajoce je to, da mladina izkorisca sistem in posledice se potem odrazajo drugje, ki pa _vas_ boli kurac pozneje.

Ne gre brez? -.- Boš sebi plačal najemnino, hrano in vse ostalo, kar človek rabi, za 270 na mesec? Nimamo vsi možnosti, da bi nas starši futrali. Službo valda iščem, in the meantime pa ne vidim razloga, zakaj bi doma postopala in životarila, če lahko delam.

SaXsIm ::

Ja, peče me vest.

BTW, ko zaslužiš par stotakov z ročnim delom, narediš samoobdavčitev?
SaXsIm

M-XXXX je izjavil:

Jaz vem zgolj za fotografska v Lj. Je pa vpisnina 600€ kar ni ravno malo. Ve kdo za cenejšo varijanto?

Lani je vpisoval B2 v LJ posebej za status, 220€ vpisnine in nato 20€ na mesec. Letos pa menda nimajo več te opcije...

Polek fiktivnega vpisa in študentskega dela obstaja še mnogo drugih opcij za zaslužek.

Sem delal kot študent, ampak ne fiktivni in sem bil tudi na socialni. Od staršev pa niti evra nisem videl. Lepo prosim.

Kaj ko bi eni se malo sirse pogledali okoli sebe.

če lahko delam.

Dokler boste delodajalcem ponujali delo z fiktivnim štundentom in s.pjčki sanjajte o tem, da bi vas redno zaposlili. V sloveniji zaposlovanje ne funkcionira in niti ne bo dokler bo to tako kot je, zato vas je treba prizemljit cim prej. Ne pa kot 10 let furate eni napotnice.
Sanja se vam ne kolko gostilnicarjev bi lahko nekoga zaposlilo redno, ker obraca 6 mestne stevilke, pa mu je ljubse vzet 3 studente pa it za 3 mesce na bahame.
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

1. A dohodnina presega mejo za štipendijo?

2. Za zoisovo se je treba konkretno potrudit?

3. Za kadrovsko se je treba pozanimat.

4. Ce se v sloveniji ne placuje prakse, ste ze slisali za Erasmus+ usposabljanje v tujini?

5. Zakaj se pa ne mores vpisat redno?
- Izkoristil ze visjo, ponavljanje in visoko ? Torej zabusavas.

PS:
Na kurac mi greste pa najbolj tisti, k se vpisujete zato da vlecete razne penzije pa stipendije, namesto da bi prijeli za lopato, pa si pridelali doma hrano.

Po eni strani tle v prekmurju mladina jamra, da ni dela.
Madzari pa hodijo prek delat vse zivo. Hjao hjao, saj vsi vemo da svezi diplomant nebo sel piceke nakladat, pa hren sadit, vrtnice okopavat na hektarsko njivo, vsi bi za mizo sedeli pa kelnarili.
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

harmony ::

Koga boli kurac za madzare. Koji kurac bi moral nekdo hoditi v solo in potem okopavat vrtnice?

Mar bi to zacel potem delati takoj po koncani osnovni solji, se bolje, rajsi ze pri sedmih letih svojega zivljenja.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Volkswagen bo v ZDA odkupil tudi nekatera vozila s 3-litrskimi motorji (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Tožbe
6214877 (12611) Utk

vpis na srednjo šolo za status

Oddelek: Šola
2624005 (22427) BlackLight
»

kako do potrdila o vpisu?

Oddelek: Loža
4014439 (9360) jalovec09
»

Finančna zadeva

Oddelek: Loža