Forum » Pomoč in nasveti » Nasvet glede pošiljanja e-mailov ogromno prejemnikom
Nasvet glede pošiljanja e-mailov ogromno prejemnikom
Cris7 ::
Pozdravljeni!
Zanima me vaše mnenje glede neke zadeve. Imam okoli 2500 e-mail naslovov, ki sem jih dobil kot kontakt strank na sejmu. Zdaj bi rad vsem naenkrat poslal neko novico, a ne vem točno kako bi se tega lotil. Slišal sem namreč, da preko Gmaila niti ne gre pošiljati toliko e-mailov hkrati. Če pa že uspe mail poslati, pa bo šel v mapo SPAM, ker je dodanih toliko prejemnikov. Kako bi se torej tega lotil? Ima kdo kakšno idejo?
Lp.
Zanima me vaše mnenje glede neke zadeve. Imam okoli 2500 e-mail naslovov, ki sem jih dobil kot kontakt strank na sejmu. Zdaj bi rad vsem naenkrat poslal neko novico, a ne vem točno kako bi se tega lotil. Slišal sem namreč, da preko Gmaila niti ne gre pošiljati toliko e-mailov hkrati. Če pa že uspe mail poslati, pa bo šel v mapo SPAM, ker je dodanih toliko prejemnikov. Kako bi se torej tega lotil? Ima kdo kakšno idejo?
Lp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava svojega "dropboxa"Oddelek: Izdelava spletišč | 4757 (3234) | techfreak :) |
» | Php register/login problemOddelek: Izdelava spletišč | 2775 (2186) | keworkian |
» | Gmail galerijaOddelek: Omrežja in internet | 936 (770) | BlueBerry |
» | Spletna naročilnica (malce dinamike)Oddelek: Izdelava spletišč | 1723 (1553) | Tody |
» | Outlook 2003 .pst 2Gb meja preseženaOddelek: Pomoč in nasveti | 1824 (1571) | McMallar |