Forum » Programiranje » javascript in decimalke
javascript in decimalke
detroit ::
Ojla
mene zanima kako se lotevate problema z javascript decimalnim ločilom, ki je pika. Medtem ko večina strank zahteva vejico pri prikazu in vnosu.
Sem prepričan, da je kaka boljša rešitev kot pretvarjanje v string zamenjave zadnje pojavitve vejice v piko z regexom in preračunanje in potem zopet zamenjava zadnje pike v vejico za prikaz na zaslonu.....to je čisti dumb dumb solution. Je še opcija da se uporabi toLocaleString("SL") ampak to mislim da čisto povsod ne deluje poleg tega pa to samo nadomesti regexe.
lp
mene zanima kako se lotevate problema z javascript decimalnim ločilom, ki je pika. Medtem ko večina strank zahteva vejico pri prikazu in vnosu.
Sem prepričan, da je kaka boljša rešitev kot pretvarjanje v string zamenjave zadnje pojavitve vejice v piko z regexom in preračunanje in potem zopet zamenjava zadnje pike v vejico za prikaz na zaslonu.....to je čisti dumb dumb solution. Je še opcija da se uporabi toLocaleString("SL") ampak to mislim da čisto povsod ne deluje poleg tega pa to samo nadomesti regexe.
lp
Skero
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [C] Razbitje stringa s pomočjo indeksovOddelek: Programiranje | 828 (706) | Shinobi |
» | [C#] Regex - samo decimalne vrednostiOddelek: Programiranje | 1350 (1048) | FrEaKmAn |
» | branje iz datoteke c#Oddelek: Programiranje | 1641 (1370) | darkolord |
» | c# regularni izrazOddelek: Programiranje | 2015 (1713) | darkolord |
» | delo z niziOddelek: Programiranje | 2974 (2518) | tx-z |