Forum » Kaj kupiti » Miš in tipkovnica
Miš in tipkovnica
DarkSite ::
Ali ima kdo izkušnje s to tipkovnico..se jo sploh splača kupiti?
Tipkovnica BTC 9001ARF
Je brezžična....zanima me kako je tle z baterijami...na kolk cajta se menjajo....sem bral in piše da na vsake 4mesece(4ure na dan) Kako to mislijo? Če 4 ure non stop prtiskas al brez tipkanja
Če je računalnik pržgan cel dan...kaj pa pol...
Je katera bolša od te...sam mora bit cenovno približen v istem razredu...
Tipkovnica BTC 9001ARF
Je brezžična....zanima me kako je tle z baterijami...na kolk cajta se menjajo....sem bral in piše da na vsake 4mesece(4ure na dan) Kako to mislijo? Če 4 ure non stop prtiskas al brez tipkanja
Če je računalnik pržgan cel dan...kaj pa pol...
Je katera bolša od te...sam mora bit cenovno približen v istem razredu...
bbombek ::
Pa kaj je z vami ljudje ?? Kako brezžično tipkovnico ???!! Ke bi radi še brezžično srali al kaj!!! Predlagam ti da greš do najbližje starinarne ali pa kake firme ki prodaja staro šaro in si izbrskaš ven tipkovnico CHERRY G-80!! Prodali ti jo bodo za jurja tu pa veš da si si zrihto najbollljšo tipkovnico ki obstaja!! Zdaj si še jo moraš samo sčistiti pa bo- predlagam di 1 dnevno namakanje tipk in okvira v vodi. Super stvar te tuipkovnice je da ima vsaka tipka svoje stikalo in da se po njej odlično piše!! LP
Boris Bombek
Boki_ ::
Jaz bi na tvojem mestu izbral katero Logitechovo, npr.: LOGITECH Cordless Desktop Deluxe ali pa za bolj zahtevne LOGITECH Cordless Desktop MX. Lahko si izbereš tudi katero Microsoftovo npr.: MICROSOFT Multimedia Keyboard oz. MICROSOFT Natural Multimedia Keyboard .
Če pa hočeš poceni in dokaj dobro tipkovnico posezi po Trustovih npr.: TRUST 270KD Silverline Keyboard Wireless Mouse ali TRUST 300KD Wireless Keyboard + Mouse.
Če pa hočeš poceni in dokaj dobro tipkovnico posezi po Trustovih npr.: TRUST 270KD Silverline Keyboard Wireless Mouse ali TRUST 300KD Wireless Keyboard + Mouse.
I'm back
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera tipkovnica z miškoOddelek: Kaj kupiti | 1571 (1282) | bluefish |
» | Katero tipkovnico kupiti (Logitech MX3200 VS Desktop Wave VS Desktop Comfort)Oddelek: Kaj kupiti | 2794 (2448) | ST-777 |
» | Logitechova tipkovnjačaOddelek: Strojna oprema | 1032 (872) | Preseren |
» | Izkušnje z miškami in tipkovnicamiOddelek: Kaj kupiti | 1222 (1088) | djLinux |
» | brezžična tipkovnica + optična miškaOddelek: Kaj kupiti | 875 (739) | urosh |