Forum » Loža » Pošiljanje paketa v Indijo
Pošiljanje paketa v Indijo
Fukomuko ::
V Indijo bi moral poslati paket v velikosti 10 x 5 x 3 cm oz. približno 100 g. Zanima me, kateri servis priporočate? Kakšne so razlike v ceni in hitrosti dostave? Potreboval bi relativno hitro dostavo, po možnosti znotraj enega tedna.
destroyer2k ::
Če rabiš tako kratek čas prenosa bodi pripravljen dati min 50€ (odvisno od izvajalca).
Če pa se ne mudi toliko pa raje daj na pošto kot priporočeno pismo in te bo prišlo 4-6€, ampak bo pa trajal 2 tedna.
Če pa se ne mudi toliko pa raje daj na pošto kot priporočeno pismo in te bo prišlo 4-6€, ampak bo pa trajal 2 tedna.
ales85 ::
Na Pošto se za takšno ceno ne moreš zanesti. Meni so priporočeno pisemsko pošiljko s povratnico dostavljali v Španijo tri tedne+ ter v Mehiko skoraj 2 meseca namesto manj kot en teden, kot so obljubljali.
globoko grlo ::
V indijo gre s priporočeno pošto VGLAVNEM med 2-3 tedne, lahko pa traja tudi kakšen mesec.
1 teden pa z navadno pošto ne gre.
aja, pa lahko se zgodii, da bo zadeva odprta :)
1 teden pa z navadno pošto ne gre.
aja, pa lahko se zgodii, da bo zadeva odprta :)
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: globoko grlo ()
HotBurek ::
Povprašaj pri Pipistrelu
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
drvo ::
Na Pošto se za takšno ceno ne moreš zanesti. Meni so priporočeno pisemsko pošiljko s povratnico dostavljali v Španijo tri tedne+ ter v Mehiko skoraj 2 meseca namesto manj kot en teden, kot so obljubljali.
A misliš, da pošta dostavlja direktno v španijo?
Pošta dostavlja do meje ozr do najbljižjega logističnega centra preko meje, naprej dostavljajo drugi.
no comment ::
Leta 2013 sem nekaj poslal v Delhi in je prišlo v 7 dneh.
Seveda ti pa nihče ne bo garantiral takih dostavnih časov (pri navadni pošti)...
Seveda ti pa nihče ne bo garantiral takih dostavnih časov (pri navadni pošti)...
Yohan del Sud ::
Moje izkušnje. Nazadnje sem moral dostavit žalostno pismo teti (zdaj vdovi) v neko še celo za Kanado vukojebino. Na izbiro sem imel: standardno pismo: 1 znamka (cca. 1eur) - ene 14 dni so mi rekli), pospešeno pismo: 2 znamki (ene 5 dni so rekli). In pa zagarantirana dostava v dveh dneh: (like 50€). Odločil sem se za srednjo varianto. Teta je dobila zadevo v treh dneh.
www.strancar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pošta Slovenije je absolutno predraga (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 120760 (38787) | destroyer2k |
» | Pošta slovenije je "hitra" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23808 (14244) | kixs |
» | Sledenje pošiljki - pošta slovenije (status se ne spremeni)Oddelek: Loža | 20691 (12212) | kloko |
» | Pošiljanje vrednih stvari po pošti v tujinoOddelek: Loža | 11458 (10807) | lexios |
» | Oh...naša pošta (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10716 (8074) | Redorange |