Forum » Pomoč in nasveti » vhs kasete na dvd
vhs kasete na dvd
free2dark ::
Pozdravljeni,
Imam problem. Izhod videorekorderja in vhod v dvd/hdd snemalnik sem povezal s kablom scart-3barvni priključki; dvd/hdd snemalnik in tv pa z hdmi kablom. Ko pa zavrtim vhs kaseto, pa ne pokaže predvajanega, samo črna slika. Kaj delam narobe?
Hvala
Imam problem. Izhod videorekorderja in vhod v dvd/hdd snemalnik sem povezal s kablom scart-3barvni priključki; dvd/hdd snemalnik in tv pa z hdmi kablom. Ko pa zavrtim vhs kaseto, pa ne pokaže predvajanega, samo črna slika. Kaj delam narobe?
Hvala
Riff ::
jaz se imel povezano vse s scart kablom je pa res da imam še crt televizor pa digitalni pretvornik, najprej tv - videorekorder in pa še videorekorder - digitalni pretvornik in delalo bp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Riff ()
Riff ::
čudno pol, ali pravilno preklopiš med videorekorderjem/dvd jem in tv jem audio/video funkicaja alnekaj podobnega na daljincu, če sene motim, kaj pa če probaš povezat vse naprave z scart kablom če ima tv še možnost priklopa scart kabla
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Digitalizacija VHS kasetOddelek: Zvok in slika | 8636 (7366) | dottor |
» | presnemavanje vhs-cdOddelek: Zvok in slika | 5385 (3975) | sergejevic |
» | digitalni satelitski sprejemnikOddelek: Zvok in slika | 5343 (5095) | green heart |
» | VHS v Divx in podobnoOddelek: Zvok in slika | 6078 (3668) | francek1 |
» | Videorekorder - zajem programov?Oddelek: Zvok in slika | 2107 (1993) | mardy |