» »

koliko stane

koliko stane

adam ::

lp imam eno vprašanje !
jaz imam motor na pedale ki gre 45km/h jaz sem pa ga predelu da gre 25 km/h da se lahka brez izpita peljam. zdaj pa sem slisu da če predelaš motor moreš iti na tehniškega da preverijo če res gre 25km/h itd... zanima pa me koliko je približna cena hvala in lp

dottor ::

Treba videt "kako je predelan" in tiste neoriginal dele menjat z originali. Seveda če je tovarniško šel 25km/h.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

loveJDM ::

Ti rabiš homologacijo za 25km/h...to ni kr tak.Ceneje je če tega prodaš pa kupiš drugega ki je homologiran za 25km/h.

Pa če se ne motim ne dobiš homologacije za 25km/h če ta model motorja serijsko ne obstaja v verziji 25km/h,samo glede tega nisem ziher...lahko pa pokličeš na avto Krka,ti bodo znali kaj več povedat

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: loveJDM ()

steev ::

Ceneje narest izpit pa se vozi 45 in s čelado.
:|

dottor ::

Če si dovolj star in imaš že izpit za avto samo čelado, ker pade v kategorijo do 49ccm. ;)
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

hvala vsem za odg. ker vsak drgače pravi ko ga vprašam bom ker res poklical na avto krko bojo najbolj vedli ;) imam pa še eno vpašanje in ciser motor nima papirjev lahko to kaj vpliva ali ne bom nič rabil oz. če ti lahka dam naredijo nove papirje ker motor ima leto izdelavo itd... hvala in lp

loveJDM ::

če pa papirjev ni pa nimaš šans oziroma je tak zakomplicirano da res nima smisla...A maš pucha ali ciao-ta mogoče?V tem primeru daj zadaj samo nalepko 25 pa se vozi normalno tudi če gre 45 sej te ne bodo ustavljali,če te pa bodo pa pač ne ustaviš

msjr ::

Evo, se spet citiram, mission impossible.

loveJDM jaz imam tomosa (zgleda pa kot ciao ) sedež ima isti in luč pa od vzadaj tudi zgleda saj nima tisto da lahka daš tablico gor

msjr ::

Lej, nima smisla razpredat, tole so tvoje opcije

- se voziš s kolesom (najcenejša opcija)
- narediš AM izpit in registriraš moped
- prodaš moped in kupiš nekaj kar je homologirano na 25 km/h
- oz. se voziš naprej in se vidimo čez nekaj časa v tej temi

SaXsIm ::

Plus v vednost - vlada pripravlja spremembo zakona, in bo vsa dvokolesa potrebno registrirati, vključno z omejenimi na 25km/h in tudi električnimi kolesi.
SaXsIm

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

moped (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
8017349 (5108) woroh4
»

PIaggio ciao in ustreznost za vožnjo brez vozniškega dovoljenja

3921030 (10208) konspirator
»

Kupujem Piaggio Ciao

183192 (2789) urostech
»

Za katera kolesa z pomožnim motorjem je potreben izpit?

3933211 (3313) St235
»

Registracija in izpit

Oddelek: Loža
206559 (5982) amigo_no1

Več podobnih tem