Forum » Loža » internetno flirtanje
internetno flirtanje
D3m ::
Mam pa eno vprasanje. Eno kolegica me mori s svojimi problemi z enim tipom.
Tip jo ma za blowjobe, mal druzbe in kam gresta skupaj obcasno. No, pa domnevno mu je se kup denarja posodila, vec tisoc EUR.
Tip ji je izjavil, da se mu sex gabi in da jo bo nategnil, sam ce se pred tem umije. Istocasno pa pricakuje feltatio, ko mu zapase. To jo moti, normalno.
Vmes mu je posodila tudi vecjo kolicino denarja, financirala vecji del skupnih pocitnic.
No, tip jo fizicno privlaci, domnevam da zato tudi pristaja na taksno spolno zivljenej, kot ga imata. Druagce pa sta kolega in to je to.
No, ok, kar meni ni jasno. Zakaj zenska vztraja v taksni, ocitno popolnoma nedelujoci vezi (sej ni glhi veza, sam ocitno z njene strani nekaj je)?
Prvič.
Zakaj si BETA cuck/male?
Drugič.
Zakaj ji ne daš boljše ponudbe.
Lp.
|HP EliteBook|R5 6650U|
::
No, ok, kar meni ni jasno. Zakaj zenska vztraja v taksni, ocitno popolnoma nedelujoci vezi (sej ni glhi veza, sam ocitno z njene strani nekaj je)?
Zakaj praviš, da je taka zveza nedelujoča? Zveza bodisi je, ali je pa ni. Dokler se o zvezi oba strinjata, je OK. Tvoja kolegica se s takšno zvezo očitno strinja. Sam poznam primer (ožje sorodstvo) ženske, ki jo je tip po nekaj mesecih zveze povsem presenetil. Predlagal ji je, naj opravi veliko potrebo v skodelico mleka. Najprej je mislila, da se zajebava, poznaje so zahteve postajale vse resnejše, zato ga je zapustila. Vseh vrst ljudje hodijo po tem svetu.
tikitoki ::
tikitoki - Seveda pa so bili intimni robčki na razpolago, dako, da sploh ne veš, kako stvar naravno diši-smrdi.
Ji pač paše. Nekaterim paše izredno grob način sado-mazo.
Ona te ne mori, ona se hvali.
Morda ti na ta način kaj sporoča, ti pa trd in ne zastopiš.
Jah, intimni robcki v tvojih sanjah ali izkusnjah. Tko, da ostajam pr svoji trditvi.
Kar se tice kolegice, se strinjam, da ima mora met neke nerazciscene zadeve, sam to je ze precej samodestruktivno.
Sem pomislil tudi nato, sam ni moj tip, tudi, ce je temu slucajno tako.
freesty ::
Se opravicujem, ker bom malo presekal tok debate, vendar sem bil v tujini in nisem imel casa odpisat prej.
Nisem mislil s tega stalisca. Govora je o zvezi na dolgi rok. Vsaka neizkusena oseba se bo po nekem casu zacela sprasevati ali je to to, kar si zeli od spolnega zivljenja, ali kaj zamuja.... S tem se potem zacnejo varanja, ker ne ve kaj hoce in hoce sprobat teren z backupom se vedno doma.
Seveda! Vem, da deluje tezko ampak sploh ni. Sredi dneva bo tvoja uspesnost doooosti boljsa kot, ce lovis v klubu, kjer si samo se en izmed pjancev, ki so glasni samo pjani.
Kot je solatko omenil je moskih, ki upajo sredi dneva pristopit do lepotice zelo mali procent. Sem ze slisal od taksnih punc, da imajo prav zaradi tega probleme in ne morejo spoznati nobenega tipa, ker noben ne upa pristopit.
Tudi, ce mislis, da je out of your league, ko bos stopil tja in ji rekel nekaj neumesnega, ji bos postal zanimiv in bos takoj v visji ligi kot pa manekencek, ki jo gleda iz kota...
Pa se eno vprasanje zate. Kaj pa ce si bil ti tudi njej vsec ampak je naucena, da vedno moski pristopi. Prenizko se cenis, enostavno. Zakaj mislis, da ona nebi bila vesela, da te je spoznala?
Saj, ko hoces it s kolegom na pjaco, ga tudi povabis? Ko rabis sluzbo tudi posljes prosnje(ja vec verjetno).. Isto je s puncami.
In se enkrat samozavest je po moje najvecji faktor pri moskem. Saj jaz sem vsakic, ko sem pristopil do kaksne cutil pritisk v pljucih.. Ampak, ko enkrat reces zdravo in par besed se hitro sprostis. Ne smes povelicevat zensk, saj so isto ljudje kot moski.
@jype Ce recem osvojil, ne mislim, da si jo osvojil kot nekaksen predmet. Ampak verjetno to ves pa se delas nevednega. Enako pri vecini tvojih argumentov. Ne, da se mi pa posta se enkrat pisat, da bi bilo napisano v skladu s tvojimi strogimi pravili izrazanja. Pa ce te punca prevara, verjami, da ne bos vesel za njo. Tu si bolj ti cudak, kot pa jaz. Cudno, da sploh lahko to pises, glede na to, da nimas nobene izkusnje.
freesty - Tu se kar lepo motiš, saj ni lepšega, kot iskanje novih in novih načinov, dveh popolnoma neizkušenih oseb, ki pa morata bit odprte glave in pripravljena sprejemati novosti.
Izkušenost je tu prej ovira, kot pomoč, posebej če je eden izkušen, drugi pa ni pripravljen sprejemati novih stvari. Predvsem so ovire v glavi razlog za slabo zvezo.
Dva odprta človeka, lažje ustvarita dolgotrajno zvezo, kot dva, ki se v odnosu niti ne pogovarjata o željah in potrebah.
Največja ovira zvezi predstavlja dolgočasje, ki pri parih nastane zaradi blokiranih tem - tabujev.
Po tvojih navodilih iskanja punc, boš našel morda 10%-ov samskih moških, ki imajo toliko samozavesti, da ogovorijo mimoidoče dekle. Sproščenost v komunikaciji se namreč zelo težko pridobi, ob nekaj košaricah, pa večini ta samozavest pade na 0.
Večina fantov je korajžna, ko je v družbi in dekle oddaljeno vsaj 3m, ko pa se slučajno približa, pa izgledajo kot 3 letni otroci, ki bi radi bombone, pa se ne upajo to izreč, ker jim muca popapa jeziček.
Večino tega navdušenja izhaja iz krščanske vzgoje, saj se ljudje enostavno ne znajo obnašat nravno, po naravnih zakonih in ne zapovedanih načinih.
Veliko fantov si tudi družbe fantov ne znajo poiskat, vedno mora bit zraven vsaj en prijatelj.
Takim, ki se znajo v vsakem trenutku skulirat in odreagirat, tvoji nasveti niso uporabni, ker jim tudi bitij nasprotnega spola ne manjka.
Enostavno moraš bit "gobec" in potem zadeve tečejo same od sebe, celo tako daleč, da punce same ponujajo tel.št., ker si jim zanimiv in vreden poizkusa.
OP spada v kategorijo, v kateri mora imet dobrega prijatelja, da mu bo pomagal navezat stike.
Nisem mislil s tega stalisca. Govora je o zvezi na dolgi rok. Vsaka neizkusena oseba se bo po nekem casu zacela sprasevati ali je to to, kar si zeli od spolnega zivljenja, ali kaj zamuja.... S tem se potem zacnejo varanja, ker ne ve kaj hoce in hoce sprobat teren z backupom se vedno doma.
Pa par strani nazaj sem prebral, da nekdo nima casa spoznat punce, ker dosti dela, hobijev, ki bi vkljucevali zenske, nima. Na ulici pa tudi ima vsaka svojo pot kamor je namenjena in je noce zmotit.
Ja s taksnim razmislanjem res ne bote dobil kontaktov od punc. Pa malo samozavesti ne skodi. Jaz si vedno recem, preden pristopim, da ima punca cast mene spoznat in ne obratno. Vcasih s tem tudi zacnem pogovor. Ji postane vsaj zanimivo. Do cisto vsake lahko v bilokaterem trenutno pristopis. Ce se ji res mudi al pa ce ji nisi vsec, bo pac rekla, da se ji mudi. Ce pa se ustavi in si vzame vec kot 3minute casa, toliko je sicer dovolj, da dobis telefonsko, pa je verjetno vsaj malo zainteresirana.
Pomemben je itak pristop. Ni glih zazeljeno, da zacnes jeclat tam pa svicat pa ne ves kaj bi rekel. Vcasih je enosten "Zdravo, kako si" dovolj, da zacnes pogovor. Pa dodas, dase ti zdi simpaticna ampak se ti mudi in ce obstaja moznost, da bi se bolje spoznala ob kavi. In do is cifro v 30 sekundah. Potem pa tak na kavi vidis mal kako se ljudem predstavlja pa ce mas kaksne sanse.
Pomembno je tudi, da izrazito nakazes svoj namen. Torej, da ti je privlacna in bi hotel kaj vec. Tako, da ce sprejme tvojo druzbo ze mas zeleno luc, ce vmes kaj ne zajebes...
Prejšnji teden sem imel čast opazovati situacijo, ki je kot nalašč zate. Imel sem en opravek in sem moral pol ure počakati, zato sem zavil v najbližnji lokal. Kmalu zatem je prišla ena gospodična (ženska, za katero se splača vzeti čas) in usedla za sosednjo mizo. Malce stran sta bila tudi dva delavca (tam sta bila pred menoj). Ko se je gospodična usedla za mizo, je za sosednjo (pri delavcih) mizo postalo pestro. Malo sem nategoval ušesa in dognal, da med seboj tekmujeta, kateri jo bo prej uspel ogovoriti. Kaj praviš kateremu je uspelo? Nobenemu. Medtem ko je ona pila kavo, sta oba cincala. Potem je nekaj minut govorila z nekom po telefonu, nakar je plačala in odšla.
Veselje je bilo opazovati, čeprav (moram priznati) je tudi sam ne bi ogovoril. Potem praviš, ti bi kar pristopil k njej in rekel: "Zdravo, jaz sem Janez. Ti pa si?" Si pa dober!
Seveda! Vem, da deluje tezko ampak sploh ni. Sredi dneva bo tvoja uspesnost doooosti boljsa kot, ce lovis v klubu, kjer si samo se en izmed pjancev, ki so glasni samo pjani.
Kot je solatko omenil je moskih, ki upajo sredi dneva pristopit do lepotice zelo mali procent. Sem ze slisal od taksnih punc, da imajo prav zaradi tega probleme in ne morejo spoznati nobenega tipa, ker noben ne upa pristopit.
Tudi, ce mislis, da je out of your league, ko bos stopil tja in ji rekel nekaj neumesnega, ji bos postal zanimiv in bos takoj v visji ligi kot pa manekencek, ki jo gleda iz kota...
Pa se eno vprasanje zate. Kaj pa ce si bil ti tudi njej vsec ampak je naucena, da vedno moski pristopi. Prenizko se cenis, enostavno. Zakaj mislis, da ona nebi bila vesela, da te je spoznala?
Saj, ko hoces it s kolegom na pjaco, ga tudi povabis? Ko rabis sluzbo tudi posljes prosnje(ja vec verjetno).. Isto je s puncami.
In se enkrat samozavest je po moje najvecji faktor pri moskem. Saj jaz sem vsakic, ko sem pristopil do kaksne cutil pritisk v pljucih.. Ampak, ko enkrat reces zdravo in par besed se hitro sprostis. Ne smes povelicevat zensk, saj so isto ljudje kot moski.
@jype Ce recem osvojil, ne mislim, da si jo osvojil kot nekaksen predmet. Ampak verjetno to ves pa se delas nevednega. Enako pri vecini tvojih argumentov. Ne, da se mi pa posta se enkrat pisat, da bi bilo napisano v skladu s tvojimi strogimi pravili izrazanja. Pa ce te punca prevara, verjami, da ne bos vesel za njo. Tu si bolj ti cudak, kot pa jaz. Cudno, da sploh lahko to pises, glede na to, da nimas nobene izkusnje.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
Zgodovina sprememb…
- spremenil: freesty ()
Mam pa eno vprasanje. Eno kolegica me mori s svojimi problemi z enim tipom.
Tip jo ma za blowjobe, mal druzbe in kam gresta skupaj obcasno. No, pa domnevno mu je se kup denarja posodila, vec tisoc EUR.
Tip ji je izjavil, da se mu sex gabi in da jo bo nategnil, sam ce se pred tem umije. Istocasno pa pricakuje feltatio, ko mu zapase. To jo moti, normalno.
Vmes mu je posodila tudi vecjo kolicino denarja, financirala vecji del skupnih pocitnic.
No, tip jo fizicno privlaci, domnevam da zato tudi pristaja na taksno spolno zivljenej, kot ga imata. Druagce pa sta kolega in to je to.
Prvič.
Zakaj si BETA cuck/male?
Drugič.
Zakaj ji ne daš boljše ponudbe.
Lp.
Cuck male? Mislim, da moras biti z nekom v vezi, da si lahko to. Nisem pa strokovnjak za tovrstno terminologijo, ker me ne zanima dovolj.
Ji ne zelim dajati nobene ponudbe, bolj se nagibam k omejitvi odzivov. Imam dolocene kriterije, ki jih ne zadovoljuje in to je sam en izmed razlogov.
Sicer pa sem postavil vprasanje in bi raje dobil odgovor, kot nevmesne pripombe.
Ta tvoja kolegica je pac neumna, oklepa se neke iluzije, ki si jo je ustvarila takoj na zacetku, ceprav je ze zdavnaj spoznala, da temu ni tako. Zgleda ji bolj pomeni ideja o tem tipu in njuni zvezi, kot pa njuna realna zveza, ki kot si ze omenil, ne obstaja.
Moj nasvet njej: Naj mu pove svoje, naj zahteva denar nazaj, naj ga "odjebe". Tudi, ce hoce bit z njim je to najboljsi nacin, ker bo na ta nacin tip izgubil moc, ki jo ima nad njo in jo bo mogoce celo zacel spostovat.
Moj nasvet njej: Naj mu pove svoje, naj zahteva denar nazaj, naj ga "odjebe". Tudi, ce hoce bit z njim je to najboljsi nacin, ker bo na ta nacin tip izgubil moc, ki jo ima nad njo in jo bo mogoce celo zacel spostovat.
D3m ::
Hahahhaah naj zahteva denar nazaj. Ta je dobra.
Sicer tikitoki ni nujno, da ji daš boljšo ponudbo, če to pač nočeš.
Sicer ji pa svetuj naj te ne obremenjuje z njenimi problemi.
Sicer tikitoki ni nujno, da ji daš boljšo ponudbo, če to pač nočeš.
Sicer ji pa svetuj naj te ne obremenjuje z njenimi problemi.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Ja, ce ne reces, ne ves, mogoce pa ima namen vrnit :D
solatko ::
freesty - Od kje ti ideja, da je neumna, ima morda fetiš podrejenosti, katerega se sploh ne zaveda, tip pa je to spoznal in ji ga pomaga izpolnit. V to spada tudi posoja denarja, morda ga sploh ni potreboval.
Najbolj intelegentne osebe imajo najneverjetnejše fetiše, saj jim na polno deluje fantazija.
Najbolj intelegentne osebe imajo najneverjetnejše fetiše, saj jim na polno deluje fantazija.
Delo krepa človeka
Ta tvoja kolegica je pac neumna, oklepa se neke iluzije, ki si jo je ustvarila takoj na zacetku, ceprav je ze zdavnaj spoznala, da temu ni tako. Zgleda ji bolj pomeni ideja o tem tipu in njuni zvezi, kot pa njuna realna zveza, ki kot si ze omenil, ne obstaja.
Pravzaprav sem ji tocno to rekel. Sam pac vztraja in jambra. Kakorkoli, sej niti no pomembno. Zame je pomembno sam ne poslusat jeremijad.
Glede na potek te teme, pa se mi je zdelo zanimivo postaviti vprasanej, ce kdo mogoce lahko bolj razjasni zakaj bi nekdo vztrajal v taksnem odnosu.
jype ::
freesty> S tem se potem zacnejo varanja, ker ne ve kaj hoce in hoce sprobat teren z backupom se vedno doma.
Naj se vnaprej pomeni o tem s trenutnimi partnerji, pa ne bo nihče prevaran.
Naj se vnaprej pomeni o tem s trenutnimi partnerji, pa ne bo nihče prevaran.
freesty> Pa ce te punca prevara, verjami, da ne bos vesel za njo.
Ne verjamem. Pa ne zato, ker nimam izkušnje, temveč zato, ker mene, za razliko od manj racionalnih ljudi, ne boli, če nekdo drug uživa.
Ne verjamem. Pa ne zato, ker nimam izkušnje, temveč zato, ker mene, za razliko od manj racionalnih ljudi, ne boli, če nekdo drug uživa.
freesty - Od kje ti ideja, da je neumna, ima morda fetiš podrejenosti, katerega se sploh ne zaveda, tip pa je to spoznal in ji ga pomaga izpolnit. V to spada tudi posoja denarja, morda ga sploh ni potreboval.
Jah, folk dela vse mogoce, to je popolnoma res. Sam ocitno je meni popolnoma mimo, da bi bil v taksni vezi. Raje punco takoj odjebem.
tikitoki> Sam ocitno je meni popolnoma mimo, da bi bil v taksni vezi. Raje punco takoj odjebem.
Nič hudega, zaradi tega se ti pa res ni treba sekirat.
Nič hudega, zaradi tega se ti pa res ni treba sekirat.
Se ne morem strinjat. To je tak kot bi rekel, da imajo zrtve posilstva, ki o tem molcijo, isti fetis? (Karikiram maksimalno). Pa se jamra celi cas kolegu kako je nezadovoljna, ce bi bila zadovoljna bi bila vsaj tiho.
jype> Ne verjamem. Pa ne zato, ker nimam izkušnje, temveč zato, ker mene, za razliko od manj racionalnih ljudi, ne boli, če nekdo drug uživa.
Mislim, da svojih custev ne mores v celoti zatret pa lahko racionaliziras kolko hoces. Kvecjemu bos zacel razmisljat zakaj je to tega sploh prislo in bos mogoce sebe zacel krivit, kar pa potem vodi v depresijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: freesty ()
Pusti punco, da uživa, ti pa jo samo poslušaj in ji potrjuj.
Veš, pripoveduje ti to samo zato, da opraviči svojo slabo vest, ker zaradi vzgoje misli, da dela kaj narobe.
To je značilno za vse, ki se jim fetiši izpolnujejo.
freesty - Ne moreš se strinjat, ker se tebi ni še nikoli izpolnil kak tvoj fetiš, ki je po božjih zakonih, greh.
Ko se ti bo, boš ravno tako jamral najboljši prijateljici ali prijatelju.
Če veš, da nisi lastnik partnerke ali partnerja, potem tudi ne moreš dajati ukazov, prepovedi ali bit slabe volje, razen, kadar je to del igre.
Če hočeš imet še ti kaj od tega, jo prijazno prosiš za podrobnosti in je lahko obema lepo, njej, ker še enkrat podoživi avanturo, ti pa ker te to zrajca in sledi dober sex.
A ni to bolje, kot norenje zaradi ljubosumja, ozroma lastniškega odnosa.
Veš, pripoveduje ti to samo zato, da opraviči svojo slabo vest, ker zaradi vzgoje misli, da dela kaj narobe.
To je značilno za vse, ki se jim fetiši izpolnujejo.
freesty - Ne moreš se strinjat, ker se tebi ni še nikoli izpolnil kak tvoj fetiš, ki je po božjih zakonih, greh.
Ko se ti bo, boš ravno tako jamral najboljši prijateljici ali prijatelju.
Če veš, da nisi lastnik partnerke ali partnerja, potem tudi ne moreš dajati ukazov, prepovedi ali bit slabe volje, razen, kadar je to del igre.
Če hočeš imet še ti kaj od tega, jo prijazno prosiš za podrobnosti in je lahko obema lepo, njej, ker še enkrat podoživi avanturo, ti pa ker te to zrajca in sledi dober sex.
A ni to bolje, kot norenje zaradi ljubosumja, ozroma lastniškega odnosa.
Delo krepa človeka
Zgodovina sprememb…
- spremenil: solatko ()
solatko - predstavljaj si, da imas fetis, da te zenska pretepe. Ali pa polula. Ali pa s straponom zadovolji. Bos v tem primeru jamral kolegom:"Fak moja zenska me non stop tebe, fak moja zenska cel cas lula po meni, fak moja me skoz fuka s strap-onom. Kaj le mi je storiti?"
freesty> Mislim, da svojih custev ne mores v celoti zatret pa lahko racionaliziras kolko hoces. Kvecjemu bos zacel razmisljat zakaj je to tega sploh prislo in bos mogoce sebe zacel krivit, kar pa potem vodi v depresijo.
Komot razmišljaš kako je do tega prišlo in skleneš, da ni ničesar globljega: Pokazala se je priložnost za preizkus drugega partnerja, ki je bila videti dovolj zanimiva, da je bila izkoriščena.
Razumem, da se moraš žret, če te družba sili k temu, da imaš v življenju enega partnerja in te smatra za reveža, če partnerja nisi mogel prepričat, prisilit ali kako drugače motivirat, da ostane s tabo, razumem pa tudi, da se lahko požvižgaš na družben odziv in živiš kvalitetno in svobodno življenje.
freesty> solatko - predstavljaj si, da imas fetis, da te zenska pretepe. Ali pa polula. Ali pa s straponom zadovolji. Bos v tem primeru jamral kolegom:"Fak moja zenska me non stop tebe, fak moja zenska cel cas lula po meni, fak moja me skoz fuka s strap-onom. Kaj le mi je storiti?"
For the lulz, definitivno.
Komot razmišljaš kako je do tega prišlo in skleneš, da ni ničesar globljega: Pokazala se je priložnost za preizkus drugega partnerja, ki je bila videti dovolj zanimiva, da je bila izkoriščena.
Razumem, da se moraš žret, če te družba sili k temu, da imaš v življenju enega partnerja in te smatra za reveža, če partnerja nisi mogel prepričat, prisilit ali kako drugače motivirat, da ostane s tabo, razumem pa tudi, da se lahko požvižgaš na družben odziv in živiš kvalitetno in svobodno življenje.
freesty> solatko - predstavljaj si, da imas fetis, da te zenska pretepe. Ali pa polula. Ali pa s straponom zadovolji. Bos v tem primeru jamral kolegom:"Fak moja zenska me non stop tebe, fak moja zenska cel cas lula po meni, fak moja me skoz fuka s strap-onom. Kaj le mi je storiti?"
For the lulz, definitivno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
freesty - Osebno ne, ker nisem obremenjen s prepovedmi, nekdo drug pa in podobne, morda še malo hujše stvari, sem poslušal od najboljših prijateljev. Zadeva zame zabavna, njemu se je pa videlo, da se hoče na nek način opravičit pred višjo silo.
Zato sem vprašal, če ji očke žarijo, ko se žali na postopek "partnerja".
Zato sem vprašal, če ji očke žarijo, ko se žali na postopek "partnerja".
Delo krepa človeka
solatko - jamras lahko, fak fak, men je na bed, mam ta pa ta fetis, me je sram, ampak si ne morem pomagat. Torej si v centru pogovora ti sam. Ne vem kako bi lahko uzival v fetisu in hkrati slabo govoril o osebi, ki ti ta fetis uresnicuje..
jype - dokler ne bos dobil taksne izkusnje nekako ne mores o tem govorit. Si na isti stopnji kot 15 letni devicniki, ki se hvalijo kako dobri jebaci so..
jype - dokler ne bos dobil taksne izkusnje nekako ne mores o tem govorit. Si na isti stopnji kot 15 letni devicniki, ki se hvalijo kako dobri jebaci so..
freesty> jype - dokler ne bos dobil taksne izkusnje nekako ne mores o tem govorit.
Ne verjamem ti - na podlagi lastnih izkušenj o čustveno napornih izkušnjah.
Ne verjamem ti - na podlagi lastnih izkušenj o čustveno napornih izkušnjah.
freesty - Veš zakaj se nekemu drugačnemu spolnemu obnašanju reče fetiš?
In vsi fetiši so za RKC hudičeva rabota.
Nekateri pa brez tega težko dosežejo potešitev v sexu.
Vsi s fetiši, katoliško vzgojeni, živijo v grehu in se tega zavedajo, si pa pač ne morejo pomagat. Ne upoajo se spovedat, so pa zato na razpolago dobri prijatelji ali razno razni forumi, da si s tem, ko nekomu povedo, lajšajo vest.
Ljudje, ki niso obremenjeni z okovi katoliške ali druge verske vzgoje, ki prepoveduje uživanje v sexu na drugačen način, pa v teh stvareh uživajo, magari pri profesionalkah, so zadovoljni in zadovoljeni, ter nimajo nobene želje, o tem, govorit tretjim osebam.
Si pa v neobremenjenih družbah celo izmenjujejo izkušnje in drug drugemu priporočajo tete in strice, ki so to pripravljeni počet za denar.
Približno tako kot sado-mazo, česar tudi ni pripravljen izvajat kdorkoli.
Za denar lahko pokriješ čisto vse sexualne zahteve, ki se ti porodijo v glavi ali pa si kje prebral o njih.
In vsi fetiši so za RKC hudičeva rabota.
Nekateri pa brez tega težko dosežejo potešitev v sexu.
Vsi s fetiši, katoliško vzgojeni, živijo v grehu in se tega zavedajo, si pa pač ne morejo pomagat. Ne upoajo se spovedat, so pa zato na razpolago dobri prijatelji ali razno razni forumi, da si s tem, ko nekomu povedo, lajšajo vest.
Ljudje, ki niso obremenjeni z okovi katoliške ali druge verske vzgoje, ki prepoveduje uživanje v sexu na drugačen način, pa v teh stvareh uživajo, magari pri profesionalkah, so zadovoljni in zadovoljeni, ter nimajo nobene želje, o tem, govorit tretjim osebam.
Si pa v neobremenjenih družbah celo izmenjujejo izkušnje in drug drugemu priporočajo tete in strice, ki so to pripravljeni počet za denar.
Približno tako kot sado-mazo, česar tudi ni pripravljen izvajat kdorkoli.
Za denar lahko pokriješ čisto vse sexualne zahteve, ki se ti porodijo v glavi ali pa si kje prebral o njih.
Delo krepa človeka
Dobro s tem nisi razjasnil kako si sploh prisel do ideje, da bi slo za fetis?
tikitoki je napisal, da ga ta zenska MORI s PROBLEMI, ki jih ima s tem tipom. Verjetno, ce bi imela fetis financne suznje in hkrati se fetis ponizevanja, ne bi MORILA svojih prijateljev s tem, ker niti nebi videla problema v tem.
Pomoje je bolj mile narave in mocnih custev. V tega tipa se je zaljubila, vlozila veliko energije/casa/denarja in dokler je bila slepo zaljubljena se ji je to zdelo ok, ces cas, ko pa je spoznala tipa, se navadila na njega pa je vidla, da je sla situacija predalec, se mu je prevec pustila. Tipu pa je zgleda vseeno za njo in je pac preverju kako dalec lahko gre preden mu bo kaj rekla.. Zgleda je bila pac tiho in pocela vse kar ji je rekel.. Pac nizka samopodoba.
tikitoki je napisal, da ga ta zenska MORI s PROBLEMI, ki jih ima s tem tipom. Verjetno, ce bi imela fetis financne suznje in hkrati se fetis ponizevanja, ne bi MORILA svojih prijateljev s tem, ker niti nebi videla problema v tem.
Pomoje je bolj mile narave in mocnih custev. V tega tipa se je zaljubila, vlozila veliko energije/casa/denarja in dokler je bila slepo zaljubljena se ji je to zdelo ok, ces cas, ko pa je spoznala tipa, se navadila na njega pa je vidla, da je sla situacija predalec, se mu je prevec pustila. Tipu pa je zgleda vseeno za njo in je pac preverju kako dalec lahko gre preden mu bo kaj rekla.. Zgleda je bila pac tiho in pocela vse kar ji je rekel.. Pac nizka samopodoba.
shadeX ::
je izjavil:
Predlagal ji je, naj opravi veliko potrebo v skodelico mleka. Najprej je mislila, da se zajebava, poznaje so zahteve postajale vse resnejše, zato ga je zapustila. Vseh vrst ljudje hodijo po tem svetu.
Pa se je potem usrala v skodelico?
freesty - Preberi si kakšno knjigo Markiz de Sadea, tam imaš kar nekaj podobnih primerov.
Ne boš verjel, ampak ženske (določene) tak odnos dobesedno vzburja in jim veča poželenje, nekatere pa samo s takim odnosom, doživljajo celo orgazme.
Problemi nastanejo potem, ko gresta vsak na svojo stran in se dečvi sproži alarm vesti. Počnem grešne stvari, nikoli več me ne bo dobil na te finte, prasec, hočem normalen odnos, ne pa tako poniževanje, ampak kaj naj storim, če sem pa tako zaljubljena v njega,.........in podobno. Prijateljeva rama, pa služi namesto spovedi, ker se zaveda, da bi jo gospod, preveč obsojal za njena sprevržena dejanja.
Saj je možakar ne sili v nič, temveč se mu po pripovedovanju, sama ponuja in ona noče nehat tega, ker jo po spolni plati, čisto zadovoljuje in vprašanje, kako bi se počutila, če bi slučajno prišlo do kompletnega odnosa.
shadeX - Tudi to je eden od fetišev, ki niti ni tako redek.
Pač teta ni bila za to in ni več zanimiva za gospoda, ki si takih stvari doma ne upa predlagat. Zato pa je spet Kamikaze5 prišel na vrsto, pa je cepec dal tetki košarico, namesto, da bi užival v učenju še naprej.
Sam sem bil čisto fertik nekaj dni, ko me je s polnoletnostjo odpikala moja učiteljica, 8 let starejša frizerka. Učila je samo fantiče do polnoletnosti.
Ne boš verjel, ampak ženske (določene) tak odnos dobesedno vzburja in jim veča poželenje, nekatere pa samo s takim odnosom, doživljajo celo orgazme.
Problemi nastanejo potem, ko gresta vsak na svojo stran in se dečvi sproži alarm vesti. Počnem grešne stvari, nikoli več me ne bo dobil na te finte, prasec, hočem normalen odnos, ne pa tako poniževanje, ampak kaj naj storim, če sem pa tako zaljubljena v njega,.........in podobno. Prijateljeva rama, pa služi namesto spovedi, ker se zaveda, da bi jo gospod, preveč obsojal za njena sprevržena dejanja.
Saj je možakar ne sili v nič, temveč se mu po pripovedovanju, sama ponuja in ona noče nehat tega, ker jo po spolni plati, čisto zadovoljuje in vprašanje, kako bi se počutila, če bi slučajno prišlo do kompletnega odnosa.
shadeX - Tudi to je eden od fetišev, ki niti ni tako redek.
Pač teta ni bila za to in ni več zanimiva za gospoda, ki si takih stvari doma ne upa predlagat. Zato pa je spet Kamikaze5 prišel na vrsto, pa je cepec dal tetki košarico, namesto, da bi užival v učenju še naprej.
Sam sem bil čisto fertik nekaj dni, ko me je s polnoletnostjo odpikala moja učiteljica, 8 let starejša frizerka. Učila je samo fantiče do polnoletnosti.
Delo krepa človeka
Si ti ziher, k nekrofilija se zdalec ni najhujsa stvar, ki se ljudem porodi v glavah. Cloveska domisljija je zelo bogata in vcasih zelo bolana.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tikitoki ()
freesty - Preberi si kakšno knjigo Markiz de Sadea, tam imaš kar nekaj podobnih primerov.
Pravzaprav je rekla, da je raje ona tista, ki ga zadovolji, kot da bi ga druga. Bi prej rekel, da je posesivna do njega. Ne vem, ce jo to potem cisto zadovoljuje, bi se pa strnijal, da to rada naredi.
Invictus ::
Si ti ziher, k nekrofilija se zdalec ni najhujsa stvar, ki se ljudem porodi v glavah. Cloveska domisljija je zelo bogata in vcasih zelo bolana.
Smo zelo ziher, da za ustrezen denar dobiš kar hočeš.
Kaj te pa zanima?
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Smo zelo ziher, da za ustrezen denar dobiš kar hočeš.
Kaj te pa zanima?
Nic. Sam imas ljudi, ki bi radi koga fentl, bili fentani in je to povezano s spolnostjo. Kaj vem.
tikitoki> Nic. Sam imas ljudi, ki bi radi koga fentl, bili fentani in je to povezano s spolnostjo. Kaj vem.
Zakaj pa misliš, da se toliko ljudi ukvarja z VR?
Zakaj pa misliš, da se toliko ljudi ukvarja z VR?
Nisem ravno mislil najhujših oblik fetišev, se pa verjetno v določenih krogih, za veliko denarja, dobi čisto vse, kar si pokvarjeni človeški um zamisli, če ne drugje, pa na vojnih območjih.
Delo krepa človeka
Spajky ::
... ah kaj ga delajo človeški možgani plavajoči v hormonski župci ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
maco-maco ::
Zdaj jih že uvažajo. Je zgleda kar povpraševanje. Grška in albanska mafija v taboriščih z begunci, tolpe posiljujejo mlada dekleta
Ko bo zid, bo bolje.
Ko bo zid, bo bolje.
Kaj?
maco-maco> Ko bo zid, bo bolje.
Grčija bo končno postala to, kar je bila do zdaj predvsem Kambodža? Turistična destinacija za bogate evropske pedofile?
Naši desničarji so bolj zviti, kot sem si domišljal.
Grčija bo končno postala to, kar je bila do zdaj predvsem Kambodža? Turistična destinacija za bogate evropske pedofile?
Naši desničarji so bolj zviti, kot sem si domišljal.
Sem hotel pomagat, dal sem lokacije, kjer lahko
Samo to očitno ni to kar iščejo.
Zgleda je ta premoč, nadvlada,... to kar ljudi rajca. To sem večkrat videl v filmih, kako naj bi bila moč najhujša droga, pa nisem verjel. Očitno sem se motil. Moram enkrat probat.
Vsi plaže sicer ne obiskujejo zato, da bi imeli spolne odnose z neznano osebo, temveč je veliko tudi vojerizma, masturbiranja, ali pa zgolj želje po izpostavljenosti, ko želi denimo nek par imeti spolni odnos, medtem, ko ju skupina ljudi opazuje. Mnogi pridejo sem ravno z namenom, da bi malce začinili svoje spolno življenje. Tako so prizori z eno žensko in več moškimi nekaj povsem običajnega, velikokrat zadevo opazuje ali celo snema njen partner, prihaja do izmenjave partnerjev, ali pa zgolj iskanje nekoga, ki bi privolil v seks..
Samo to očitno ni to kar iščejo.
Starost, izgled, način obnašanja - pri tem ni prav nikakršnih pravil. Vsak lahko počne kar se mu zahoče, vendar meja obstaja. Počne lahko vse samo do točke, ko to ne moti drugih. Če je recimo kakšen moški (zaradi prevelikega vzburjenja) preveč vsiljiv do kakšnega dekleta, ga hitro "umiri" množica, kar daje vsem na plaži občutek varnosti..
Zgleda je ta premoč, nadvlada,... to kar ljudi rajca. To sem večkrat videl v filmih, kako naj bi bila moč najhujša droga, pa nisem verjel. Očitno sem se motil. Moram enkrat probat.
Kaj?
Šit sem počasne sorte. Zdaj mi je šele jasno. Ženi pač ne moreš rečt, da ti ga povleče, če je zanjo penis eno izmed sedmih grehov sveta, zate pa pička neka gnojna jama, ki je namenjena reproduciranju. Če maš pa hčerko al pa begunko zaprto v kleti (kjer nima komu povedat, kakšen čudak si), pa si lahko bolj odkrit in naraven. V bistvu je suženjstvo osvobodilno?
Kaj?
Tako deluje judeo-patriarhalna hegemonija, da.
Vse, kar v tej sliki manjka, so kuščarji, al kako se že po naše reče reptilijancem.
Vse, kar v tej sliki manjka, so kuščarji, al kako se že po naše reče reptilijancem.
Cervantes> Neverjetno
Ah, lepo te prosim.
Že po analizi prvega prispevka v temi je bilo mogoče izračunati verjetnost, da se znajdemo na točno tem mestu: Po Greenberg-Trontelj-Kaiserjevi metodi je bila ta večja od 95%.
Ah, lepo te prosim.
Že po analizi prvega prispevka v temi je bilo mogoče izračunati verjetnost, da se znajdemo na točno tem mestu: Po Greenberg-Trontelj-Kaiserjevi metodi je bila ta večja od 95%.
Cervantes ::
Premalo se zavedamo dejstva, da kvantna fizika ne zadeva samo tistih nekaj fotončkov in elektrončkov na nivoju, blizu Planckovim dimenzijam.
Tudi v macro svetu imamo cel kup teh pojavov, le da se jih slabo zavedamo.
Zadnjič sem se recimo znašel na sekretu v oštariji, pojma nimam, kako sem prišel tja.
Tuneliranje?
Tudi v macro svetu imamo cel kup teh pojavov, le da se jih slabo zavedamo.
Zadnjič sem se recimo znašel na sekretu v oštariji, pojma nimam, kako sem prišel tja.
Tuneliranje?
Ja, Jung je bil nazi, Žiga pa žid. Taprava sta se našla.
Ni čudno, da rabjo tolk fetišov.
Cervantes> Zadnjič sem se recimo znašel na sekretu v oštariji, pojma nimam, kako sem prišel tja.
Cervantes> Tuneliranje?
Ni nemogoče. Če hočeš, ti lahko izračunam verjetnost, ampak ciganka ti jo bo ceneje, pa cifra bo enako uporabna.
Ni čudno, da rabjo tolk fetišov.
Cervantes> Zadnjič sem se recimo znašel na sekretu v oštariji, pojma nimam, kako sem prišel tja.
Cervantes> Tuneliranje?
Ni nemogoče. Če hočeš, ti lahko izračunam verjetnost, ampak ciganka ti jo bo ceneje, pa cifra bo enako uporabna.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Yep. Kakšen šit od sveta.
Moja stara mama je bila židinja, that makes me one too.
Or not?
Moja stara mama je bila židinja, that makes me one too.
Or not?
No ja glede na valovno dolžino paketa, ki jo lahko izračunamo s pomočjo enačbe
Lambda = ha * ni
Ob upoštevanju Schroedingerjeve valovne fukcije, je verjetnost res minimalna.
Ampak, kot si rekel, kaj pa Švabi vejo...
Lambda = ha * ni
Ob upoštevanju Schroedingerjeve valovne fukcije, je verjetnost res minimalna.
Ampak, kot si rekel, kaj pa Švabi vejo...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Cervantes ()