Forum » Loža » internetno flirtanje
internetno flirtanje
Cervantes ::
BTW, na pročelju mojega alma mater faksa že leta kraljuje napis
I=U*R
Hišnik ga je sicer hotel pobrisati, pa mu je dekan to preprečil.
Toliko o internetnem flirtanju.
I=U*R
Hišnik ga je sicer hotel pobrisati, pa mu je dekan to preprečil.
Toliko o internetnem flirtanju.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Cervantes ()
MasterTade ::
je izjavil:
No, ok, kar meni ni jasno. Zakaj zenska vztraja v taksni, ocitno popolnoma nedelujoci vezi (sej ni glhi veza, sam ocitno z njene strani nekaj je)?
Zakaj praviš, da je taka zveza nedelujoča? Zveza bodisi je, ali je pa ni. Dokler se o zvezi oba strinjata, je OK. Tvoja kolegica se s takšno zvezo očitno strinja. Sam poznam primer (ožje sorodstvo) ženske, ki jo je tip po nekaj mesecih zveze povsem presenetil. Predlagal ji je, naj opravi veliko potrebo v skodelico mleka. Najprej je mislila, da se zajebava, poznaje so zahteve postajale vse resnejše, zato ga je zapustila. Vseh vrst ljudje hodijo po tem svetu.
Fetiš zna bit pizdarija ker se bo partnerju verjetno vse skup zdelo bedasto in smešno, no vsaj če je na taki ravni kot tale tvoj primer.
Mors omnia aequat
buttplugs ::
Zveza bodisi je, ali je pa ni.
Dvomim, da pri 17 letih razume, kaj piše. Bo rabil vsaj 2x toliko, da bo razumel vsaj del teorije tega.
tikitoki ::
Premalo se zavedamo dejstva, da kvantna fizika ne zadeva samo tistih nekaj fotončkov in elektrončkov na nivoju, blizu Planckovim dimenzijam.
Tudi v macro svetu imamo cel kup teh pojavov, le da se jih slabo zavedamo.
Zadnjič sem se recimo znašel na sekretu v oštariji, pojma nimam, kako sem prišel tja.
Tuneliranje?
Dej ne bluzi, ocitno si sam rahlo dezorientiran, kar ocitno ni presenetljivo.
tikitoki> Nic. Sam imas ljudi, ki bi radi koga fentl, bili fentani in je to povezano s spolnostjo. Kaj vem.
Zakaj pa misliš, da se toliko ljudi ukvarja z VR?
Jah, ce bi bilo to enakovredno...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tikitoki ()
mojca ::
Ne ves s kaksnimi troli to vi seksate, sam moja ni smrdela celo po enem tednu, ko sva bila v krajih, kjer tusiranje ni bilo mozno.
Imam dovolj izkusenj, glede na statistike, celo nadpovprecno stevilo. Je pa res, da me zaupam tem statistikam. Lahko pa bolj pouceni povedo koliko jih moras spraviti v posteljo, da je dovolj.
Hmm, ena punca je mela res neprijeten vonj in okus. Sam je jedla zelo huda zdravila in verjetno je bil to vzrok.
Tko, da ne vem kje vi same smrdece fasete?
Na kratko, se v tistem redkem primeru, ko je bilo spodaj motece, ni imelo nobene povezave z ribami, whatsoever.
Preden se stepete glede tega, kakšen vonj ima. Slab vonj je zelo pogosto (morda bi bilo bolje reči skoraj vedno) povezan z vnetjem in ko pride do vnetja, se lahko umivaš vsakih pet minut, pa ne bo nič bolje. Ni nujno, da punca sploh ve, da ima vnetje, če gre za lažjo obliko (tudi ni nujno, da ga ginekolog opazi oz. pravilno opredeli; praviloma tudi oni brez analiz "nimajo pojma") in lahko je problem tudi "kroničen".
Ne poznam statistike, ampak verjetno je daleč najpogostejši vzrok kandida (so pa tudi druga hujša in bolj zahrbtna vnetja, od klamidije dalje). Kandida je spolno prenosljiva (prenosljiva je tudi na otroka ob porodu) in dohtarji dajo tablete tudi za spolne partnerje. Moški praviloma nimajo pojma, da so okuženi, kar pa ne pomeni, da ne morejo znova in znova nazaj okužiti parterke / partnerk oz. da ne bodo imeli problemov kasneje.
Ob neprijetnem vonju se je torej smiselno vprašati, zakaj tak vonj (ja, tudi zdravila so lahko kriva), morda punco diskretno opozoriti na možnost težav in se zavedati, da lahko tudi sami kaj fašete.
Miki N ::
Haha. Pussay Loverz! Epska scena iz epskega filma.
Kar me spomne: malo manj resno, pa bo vse v redu.
Kar me spomne: malo manj resno, pa bo vse v redu.
Miki N ::
je izjavil:
Ob neprijetnem vonju se je torej smiselno vprašati, zakaj tak vonj (ja, tudi zdravila so lahko kriva), morda punco diskretno opozoriti na možnost težav in se zavedati, da lahko tudi sami kaj fašete.
Ko smo že pri tem: jaz imam raje umazano.
Logično, da je umazana, če jo pa z ulice pobiraš. ;)
mojca ::
Alien123 ::
Začni se pravilno prehranjevat, gibat in ne bo problemov. Kandido imamo vsi, sam pr enih se malo razpase.. če pa ješ samo čipse in poležavleš ko invalid pol pa je to tvoj problem.. predpišejo ti "zdravilo" katerega so pr farmaciji izdali zaradih takih kot ste vi, da se lahko dodatno zasluži.. je lepo reko en zdravnik na poročilih, da je to kao novodobna "bolezen"
Alien123 ::
Jap.. dosti problemov imate danes ljudje ja.. moraš pazit kaj rečt v letu 2016, ker ste vsi butthurt naenkrat
Unknown_001 ::
Ena filozofska za mislit:
Po fizikalnih zakonih nas najbolj med seboj privlačijo ljudje z večjo maso. po tretjem njutnu pa to itak poteka objestransko tako na no excuse za nobenga.
Po fizikalnih zakonih nas najbolj med seboj privlačijo ljudje z večjo maso. po tretjem njutnu pa to itak poteka objestransko tako na no excuse za nobenga.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
vostok_1 ::
Tretji newtonow zakon močno pomaga pri izvajanju doggy pozicije.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
Cervantes ::
sci3nc3 ::
Po mojih izkušnjah, vsak ki se vsaj malo spozna na računalnike, ne bi smel imeti težave pri spoznavanju. Prej kot slej te bo prijateljeva prijateljica prosila, če ji usposobiš računalnik.
Pri meni osebno pa je večji problem, ker padem v friend-zone. Takoj na začetku nočem vpletat kakšnih čustev, po parih kavicah pa se splete eno tako prijateljstvo - ona te vidi kot prijatelja, ti pa njo prav tako nočeš izgubiti. Ko enkrat postaneš prijatelj je malo težje doseči kaj več.
Pri meni osebno pa je večji problem, ker padem v friend-zone. Takoj na začetku nočem vpletat kakšnih čustev, po parih kavicah pa se splete eno tako prijateljstvo - ona te vidi kot prijatelja, ti pa njo prav tako nočeš izgubiti. Ko enkrat postaneš prijatelj je malo težje doseči kaj več.
Invictus ::
Tvoj problem je da nočeš nabrisati prijateljice. Zakaj že ne... ?
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
tikitoki ::
Kandide niti dohtarji ne priznavajo.
Ne boš verjel. Ne samo, da jo priznavajo. Celo recept ti predpišejo za zdravilo, ki (vsaj kratkoročno) zelo učinkovito pomaga v boju z njo.
In jo lahko fasejo tudi moski.
Začni se pravilno prehranjevat, gibat in ne bo problemov. Kandido imamo vsi, sam pr enih se malo razpase.. če pa ješ samo čipse in poležavleš ko invalid pol pa je to tvoj problem.. predpišejo ti "zdravilo" katerega so pr farmaciji izdali zaradih takih kot ste vi, da se lahko dodatno zasluži.. je lepo reko en zdravnik na poročilih, da je to kao novodobna "bolezen"
Octino je ta zdravnik glhi na tvojem nivoju k ti. En izmed vzrokov je uporaba antibiotikov in octino nima nobene povezave z zivljenskim stilom.
Antibiotikov pa res niso meli.
Jah, sej bos tudi ti prej ali slej kej fasal, pa bo zabavno, k te bodo drugi tko obravnavali.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tikitoki ()
D3m ::
Po mojih izkušnjah, vsak ki se vsaj malo spozna na računalnike, ne bi smel imeti težave pri spoznavanju. Prej kot slej te bo prijateljeva prijateljica prosila, če ji usposobiš računalnik.
Po parih kavica, če se ne dogaja nič jo ne kličem več.
|HP EliteBook|R5 6650U|
next3steps ::
Ji rečeš, da nočeš biti samo prijatelj. Če ne pride do drugačnega zaključka, jo kratkomalo odjebeš in je nikoli več ne kontaktiraš.
Unknown_001 ::
next3steps je izjavil:
Ji rečeš, da nočeš biti samo prijatelj. Če ne pride do drugačnega zaključka, jo kratkomalo odjebeš in je nikoli več ne kontaktiraš.
Takr babe se na ljudi prlimajo sam zato ker so končno našle nekoga ki ima čas poslušat nejne nebuloze ko ji je dolgčas.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
chucki ::
Ne bit užaljen, če vas je zavrnila. Sprejmi po moško in se obnašaj, kot da ni bilo nič :) Ne zapirajte si vrat, ker nikoli ne veš, kaj te čaka v prihodnje...
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
jype ::
Pa ni nujno, da vse gledate ravno skozi spolne odnose.
Če ženske ne morete poslušat, potem tudi za partnerko bržkone ni najprimernejša, ne glede na to kako "huda" je.
Če se lahko z njo normalno pogovarjate o čemerkoli, to ne pomeni, da so spolni odnosi prepovedani (tej zablodi mnogi rečejo "friend zone").
Če ženske ne morete poslušat, potem tudi za partnerko bržkone ni najprimernejša, ne glede na to kako "huda" je.
Če se lahko z njo normalno pogovarjate o čemerkoli, to ne pomeni, da so spolni odnosi prepovedani (tej zablodi mnogi rečejo "friend zone").
GummyBear ::
Kot je solatko omenil je moskih, ki upajo sredi dneva pristopit do lepotice zelo mali procent. Sem ze slisal od taksnih punc, da imajo prav zaradi tega probleme in ne morejo spoznati nobenega tipa, ker noben ne upa pristopit.
Tudi, ce mislis, da je out of your league, ko bos stopil tja in ji rekel nekaj neumesnega, ji bos postal zanimiv in bos takoj v visji ligi kot pa manekencek, ki jo gleda iz kota...
Pa se eno vprasanje zate. Kaj pa ce si bil ti tudi njej vsec ampak je naucena, da vedno moski pristopi. Prenizko se cenis, enostavno. Zakaj mislis, da ona nebi bila vesela, da te je spoznala?
Saj, ko hoces it s kolegom na pjaco, ga tudi povabis? Ko rabis sluzbo tudi posljes prosnje(ja vec verjetno).. Isto je s puncami.
In se enkrat samozavest je po moje najvecji faktor pri moskem. Saj jaz sem vsakic, ko sem pristopil do kaksne cutil pritisk v pljucih.. Ampak, ko enkrat reces zdravo in par besed se hitro sprostis. Ne smes povelicevat zensk, saj so isto ljudje kot moski.
Lahko je reči, težko pa narediti ;)
Meni je nepripravljen pristopiti do všečne neznanke ravno tako, kot bi šel nepripravljen pisat izpit. Lahko ji rečeš dober dan in še kakšno besedo, tu pa se tudi konča. Če je ona prav toliko zgovorna kot sem sam, potem bi se pogovor hitro zaključil. Ta trenutek mi na pamet pade vsaj 100 stvari, s katerimi jo lahko spravim v smeh ali nadaljeval pogovor, v praksi pa te ideje prihajajo z zamudo ali pa sploh ne pridejo (sploh če kolikor-toliko dobro zgleda). Na koncu bi morda še pripomnil glede vremena (kako je danes lep dan), potem pa začel razmišljati kaj naj še rečem, da ne nastane tišina. Tudi, če bi pogovor uspel izpeljati, mi nič ne pomeni, če od nje ne dobim kakšnega kontakta ali se dogovorim še za kakšno srečanje - za kaj takega pa moraš narediti res dober vtis.
Po drugi strani pa hitro oceniš situacijo. Če ne pogleduje proti tebi, potem ji verjetno nisi toliko všeč. Saj je isto pri nas - če ti je všeč, si jo ogledaš.
111111111111 ::
za kaj takega pa moraš narediti res dober vtis.
Ni res. :) Iz izkušenj vem, da skoraj vsaka rada sprejme povabilo na kavo ali kosilo (v študentskih časih si dal par € za bon pa si jo peljal jest). Pri meni je fraza, da se mi jezik zapleta ker mi je res všeč, delovala v 90%. Pa nisem nek maneken. Bolj me je uničla tista namišljena "Friend zone" za katero jype pravi da ne obstaja. Tam sem pa velikokrat obtičal. :D Takle mamo.
freesty ::
Za 2 minutni pogovor ne najdes materiala? Studiras? Samska? Se vedno tak izzivalno oblacis? Kaj pocnes v prostem casu? Jaz tudi, lahko bi sla kdaj skupaj.. Samo sproscen moras biti.
"Po drugi strani pa hitro oceniš situacijo. Če ne pogleduje proti tebi, potem ji verjetno nisi toliko všeč. Saj je isto pri nas - če ti je všeč, si jo ogledaš."
Torej cakas, da zenska zacne po tebi ogledovat? To je se slabse, ker potem ves, da si ji mogoce vsec in je pritisk se vecji.
Chuapoiz - Jaz sem spoznal zensko druzbo kar pozno, se posebej glede na danasnje standarde. V srednji soli sem se vecinoma friendzonal. Nisem imel jajc, da bi povedal punci, da me privlaci in sem nasel nacin, da se ji priblizam in sem se na ta nacin spoprijateljil z njo. Cez cas mi je zacela razlagat o drugih tipih, ki so ji vsec... Total fail. Sedaj pa sem v drugi skrajnosti, ne znam obdrzat prijateljice.. Ce mi je vsec, jaz dajem skoz znake, da bi nekaj vec. Ce mi ni vsec se hitreje vidim, da sem jaz njej in, ker nocem nic z njo se pocasi umaknem iz njenega zivljenja, ker mi je nelagodno, ce sem kateri vsec pa ji ne vracam naklonjenosti. To se moram pa se jaz naucit ;)
"Po drugi strani pa hitro oceniš situacijo. Če ne pogleduje proti tebi, potem ji verjetno nisi toliko všeč. Saj je isto pri nas - če ti je všeč, si jo ogledaš."
Torej cakas, da zenska zacne po tebi ogledovat? To je se slabse, ker potem ves, da si ji mogoce vsec in je pritisk se vecji.
Chuapoiz - Jaz sem spoznal zensko druzbo kar pozno, se posebej glede na danasnje standarde. V srednji soli sem se vecinoma friendzonal. Nisem imel jajc, da bi povedal punci, da me privlaci in sem nasel nacin, da se ji priblizam in sem se na ta nacin spoprijateljil z njo. Cez cas mi je zacela razlagat o drugih tipih, ki so ji vsec... Total fail. Sedaj pa sem v drugi skrajnosti, ne znam obdrzat prijateljice.. Ce mi je vsec, jaz dajem skoz znake, da bi nekaj vec. Ce mi ni vsec se hitreje vidim, da sem jaz njej in, ker nocem nic z njo se pocasi umaknem iz njenega zivljenja, ker mi je nelagodno, ce sem kateri vsec pa ji ne vracam naklonjenosti. To se moram pa se jaz naucit ;)
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
Takole je:
http://oglaf.com/unattainable/
Chuapoiz> Tam sem pa velikokrat obtičal. :D
Ker se nisi odkrito pogovarjal o teh rečeh. Če ti je tako zelo nerodno direktno rečt, da te dekle spolno privlači (itak te skoraj vsa, zahvaljujoč biologiji), potem pač vprašaj po ovinkih.
"A bi se ti dala dol z mano če bi bla zombi apokalipsa pa bi sam še midva živa ostala?"
Ko reče "Ne!" pa seveda rečeš "Egoistična svinja! Kaj pa prihodnost človeške rase?"
Če reče, da bi, potem ti pa itak preostane samo eno: Greš študirat mikrobiologijo in narediš virus, ki povzroči zombi apokalipso.
Ker se nisi odkrito pogovarjal o teh rečeh. Če ti je tako zelo nerodno direktno rečt, da te dekle spolno privlači (itak te skoraj vsa, zahvaljujoč biologiji), potem pač vprašaj po ovinkih.
"A bi se ti dala dol z mano če bi bla zombi apokalipsa pa bi sam še midva živa ostala?"
Ko reče "Ne!" pa seveda rečeš "Egoistična svinja! Kaj pa prihodnost človeške rase?"
Če reče, da bi, potem ti pa itak preostane samo eno: Greš študirat mikrobiologijo in narediš virus, ki povzroči zombi apokalipso.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
freesty> Cez cas mi je zacela razlagat o drugih tipih, ki so ji vsec... Total fail.
Me prav zanima, zakaj je to slabo. A se nisi iz tega ničesar naučil?
Me prav zanima, zakaj je to slabo. A se nisi iz tega ničesar naučil?
Hja, mlad sramežljiv in nisem si želel apokalipse, kaj pa elektrika in računalniki? :D
::
Takole je:
Ej, to pa moram naslednjič sprobati! Le kako da se že sam nisem prej tega domislil.
Chuapoiz> Hja, mlad sramežljiv in nisem si želel apokalipse, kaj pa elektrika in računalniki? :D
Sem pa mislu, da vam sam seks po glavi hodi.
kamikaze5> Ej, to pa moram naslednjič sprobati! Le kako da se že sam nisem prej tega domislil.
To bo hitro postalo dolgočasno. Bolje je, če si izmisliš svojo finto.
"Če bi se srečala na stranišču v letalu, ki so mu odpovedali vsi motorji, a bi hotla še zadnjič..."
kamikaze5> Ej, to pa moram naslednjič sprobati! Le kako da se že sam nisem prej tega domislil.
To bo hitro postalo dolgočasno. Bolje je, če si izmisliš svojo finto.
"Če bi se srečala na stranišču v letalu, ki so mu odpovedali vsi motorji, a bi hotla še zadnjič..."
Saj nam hodi, sam po tem se je treba tut nekam dat. Moraš imet nek backup plan. Pri apokalipsi ga ni, se moraš samo z njo ukvarjat. Ok, pa z zombiji.
EDIT: Ostaneva zasuta v rudniku, zraka samo še za nekaj ur in ni možnosti rešitve. A bi hotla še zadnjič...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
Blop ::
Po drugi strani pa hitro oceniš situacijo. Če ne pogleduje proti tebi, potem ji verjetno nisi toliko všeč. Saj je isto pri nas - če ti je všeč, si jo ogledaš.
Aha, opaziš koga, če si se šel ven sprostit, če sediš v parku, na plaži ipd. Ampak, ljudje so večina časa zamišljeni, zatopljeni v delo, knjige, telefone, svoje misli.. Torej, če bi bil zanjo čista desetka, pa to še ne pomeni, da te bo opazila.
In, moški ste močno vizulani, ženskam je pa pomembno še kaj drugega kot dobra zunanjost. Večina tipov bi bla z "zelo neumno" luštno punco, pocent žensk ki bi ble z "neunim" manekenom je precej manjši.
Chuapoiz - Jaz sem spoznal zensko druzbo kar pozno, se posebej glede na danasnje standarde. V srednji soli sem se vecinoma friendzonal. Nisem imel jajc, da bi povedal punci, da me privlaci in sem nasel nacin, da se ji priblizam in sem se na ta nacin spoprijateljil z njo. Cez cas mi je zacela razlagat o drugih tipih, ki so ji vsec... Total fail.
Pa ti zihr ni razlagala o drugih tipih v smislu: da unmu paše ful tist pulover, da ji je všeč, ker on zna kuhat, da ji je všeč malo mišic, ipd. Ker tole je recept, kaj naredit, da boš njej všeč. Presenečen bi bil, koliko krat ženske tkole, po ovinkih, želijo povedat "prijatelju" kaj naredit/spremenit, da se bodo zagrele za njega.
111111111111 je izjavil:
te popraskat po hrtu? Seveda ;)
EDIT: Ostaneva zasuta v rudniku, zraka samo še za nekaj ur in ni možnosti rešitve. A bi hotla še zadnjič...
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Blop ()
Blop - ne ne, ni blo to. Razlagala je kak sta se lupckala in me sprasevala, ce ga naj doda na fbju al naj caka, da on njo...
Zanimivo, smo bli s kolegi na morju pred x leti. Spoznali druzbo punc, vsi so se mel fajn samo jaz ne... Sem srecal eno od teh punc pred kratkim. Me je vprasala kaj se je zgodilo, da sem cist druga oseba, ce bi sli kdaj skupaj zurat.. Mi je zdasnje zivljenje bolj po godu ;) Ceprav imam punco s katero sem srecen, je pa se vedno dober obcutek, ko dobis zensko naklonjenost :)
Zanimivo, smo bli s kolegi na morju pred x leti. Spoznali druzbo punc, vsi so se mel fajn samo jaz ne... Sem srecal eno od teh punc pred kratkim. Me je vprasala kaj se je zgodilo, da sem cist druga oseba, ce bi sli kdaj skupaj zurat.. Mi je zdasnje zivljenje bolj po godu ;) Ceprav imam punco s katero sem srecen, je pa se vedno dober obcutek, ko dobis zensko naklonjenost :)
ohnowhy ::
Tile "zadnjič" morda delujejo, če so ženske že prej malo zatrapane in mlade, kaj pa vem.
Pa na kavico, če ne že na sproščeno kosilo ali večerjo, bi povabil, če bi želela iti.
Pa za kakšno mnenje bi jo vprašal, četudi odgovor ne bi bil posebej koristen.
Pa morda bi kaj vprašal, če ji je fajn tudi v službi, itd.
Kolikor toliko normalen bi poskusil bit, umirjen in zanesljiv pač, nekako.
Ma ne vem, no, morda sem res prestar za takšne športe...
Pa na kavico, če ne že na sproščeno kosilo ali večerjo, bi povabil, če bi želela iti.
Pa za kakšno mnenje bi jo vprašal, četudi odgovor ne bi bil posebej koristen.
Pa morda bi kaj vprašal, če ji je fajn tudi v službi, itd.
Kolikor toliko normalen bi poskusil bit, umirjen in zanesljiv pač, nekako.
Ma ne vem, no, morda sem res prestar za takšne športe...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ohnowhy ()
Za 2 minutni pogovor ne najdes materiala? Studiras? Samska? Se vedno tak izzivalno oblacis? Kaj pocnes v prostem casu? Jaz tudi, lahko bi sla kdaj skupaj.. Samo sproscen moras biti.
Meni je do sedaj še vsaka, ki sem jo povabil na intimno večerjo in tam posadil malo rožic, jedla z roke, naslednji dan pa še kaj drugega.
Invictus ::
Ženske imajo isti problem priti do normalne moške družbe in posledično do seksa...
Ko greste pecat ženske, se vprašajte ali bi hoteli, da ima vaša hčerka za fanta takega kretena kot ste vi .
Ko greste pecat ženske, se vprašajte ali bi hoteli, da ima vaša hčerka za fanta takega kretena kot ste vi .
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
je izjavil:
Meni je do sedaj še vsaka, ki sem jo povabil na intimno večerjo in tam posadil malo rožic, jedla z roke, naslednji dan pa še kaj drugega.
Ne razumem, kako to misliš... Po seksu po intimni večerji in skupaj preživeti noči? Zjutraj za zajtrk, ki si ji ga skuhal? Ja, sliši se v redu, jasno.
Invictus> Ko greste pecat ženske, se vprašajte ali bi hoteli, da ima vaša hčerka za fanta takega kretena kot ste vi ;).
Kaj pa tisti, ki nismo nikoli "šli pecat žensk"?
Kaj pa tisti, ki nismo nikoli "šli pecat žensk"?
Blop ::
Blop - ne ne, ni blo to. Razlagala je kak sta se lupckala in me sprasevala, ce ga naj doda na fbju al naj caka, da on njo...
Ne vem kje na poti si se spotaknil in izgubil jajca pa postal njena prijateljica. :) No, kot kaže si se neki iz tega naučil ;)
p.s. lahko ti je pa s tem samo želela okoli ovinka povedat, da ima tipa in loh odnehaš.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Blop ()
Nisem izgubil jajc, ker jih sploh nisem imel ;)
Invictus - ce se bos to spraseval ne bos nikoli seksal ;)
Invictus - ce se bos to spraseval ne bos nikoli seksal ;)
Chuapoiz> Zanesljivo ploden. :D
Hm, jaz imam tudi otroke, pa sem zanesljivo neploden. Tolk neracionalen, da bi se poročil, pa tudi nisem :)
Hm, jaz imam tudi otroke, pa sem zanesljivo neploden. Tolk neracionalen, da bi se poročil, pa tudi nisem :)
Od tukaj naprej mi nekaj ni jasno: kaj če odgovori "če bi se srečala v stranišču omenjenega letala, potem da". Kako potem postopaš ob predpostavki, da nista na takem letalu? Ali je mogoče dobra taka taktika, da naštevaš čimveč podobnih situacij (zombiji, razni tipi apokalipse, ...), ona nato za vse situacije odgovarja z "da" in ko ni več pozorna, omeniš kakšno realno situacijo, npr. tako v kateri se trenutno nahajata, nakar ona čisto avtomatično (te ne posluša več) odgovori z "da". A potem kar navališ nanjo ali kako?