» »

internetno flirtanje

internetno flirtanje

««
12 / 34
»»

jype ::

PrihajaNodi> 7.500 pač ni malo. S.p.? Da pristanem tam kot gospod Smrtnik?

Poleg tega, da obstajajo tudi druge organizacijske oblike, lahko tudi odpreš s.p., izdaš par računov in s pokasirano vsoto s.p. preoblikuješ v d.o.o.

PrihajaNodi> Nevem, ti mi povej?

Jaz vidim, da se moji prispevki porabijo smotrno. Nimam pojma, kako pomagajo drugi.

PrihajaNodi> Jeba je, ker večina delodajalcev tega ne omogoča. Seveda imaš delovna "sodišča"...nah bruh, bruh.

Delodajalci nimajo nobene izbire pri tem, če svojih pravic ne poznaš in se pustiš nategovati je pa to ravno toliko tvoj problem, kot problem delodajalca.

PrihajaNodi ::

Poleg tega, da obstajajo tudi druge organizacijske oblike, lahko tudi odpreš s.p., izdaš par računov in s pokasirano vsoto s.p. preoblikuješ v d.o.o.

Ne. Tega nocem. D.o.o ali nic.

Jaz vidim, da se moji prispevki porabijo smotrno. Nimam pojma, kako pomagajo drugi.

Ze tako sva prevec zasla. Ne bi se o politiki v slo.

Delodajalci nimajo nobene izbire pri tem, če svojih pravic ne poznaš in se pustiš nategovati je pa to ravno toliko tvoj problem, kot problem delodajalca.

In rekel ti bo: izvoli pojdi drugam.

tikitoki ::

jype je izjavil:

tikitoki> Kaj to sploh pomeni?

Ne veš? To pomeni, da je napaka manjša od 10^-13.

tikitoki> Kupi si ucbenik in si poglej, tko kot sem moral sam.

Torej v resnici ne veš niti tega, kaj se je napovedovalo? Šlo je za Anomalous magnetic dipole moment @ Wikipedia , ki ga je mogoče izjemno natančno izmeriti, pa odkar imamo kvantno mehaniko očitno tudi izračunati.

Pac ne dojames, da je decimalna vejica arbitrarna in se jo ne uporablja za ponazarjanje velikosti napake! Ce zelis biti pameten, pol vsaj napisi smiselno!

In ocitno ti nimas pojma o kvantni mehaniki, jaz vem, sem tdui opravil kaksen kvantno mehanski izracun, za razliko od tebe. In ce ne napises, pol pac ne vem kater primer imas v mislih. Sam cepec predvideva, da se mu lahko na dlajavo bere misli :S. Ce so eno vrednost izracunalni pravilno, super. Jaz sem videl prevec primerov, ko so bila odstopanja velika in taksna je realnost. Ce bi sniper samo obcasno zadel tarco, verjetno nebi bil impresioniran, ali pac?

In najvecji problem je, k cepci, ki se izobrazujejo preko populisticnih clankov, mislijo da razumejo zananost. Sele, ko se dejansko poglobis v zadeve, vidis na kaksnih predpostavkah teorije slonijo, kako so bile enacbe izpeljane, kaj vse je bilo zanemarjeno in predvideno, mogoce celo prides do tega, da obstajajo bolj natancne enacbe z mnogo dodatnimi cleni, vidis kako lepo in enostavno izgleda enacba, potem pa prides do problema, da se je ne da resiti in kaj se v tem primeru v realnosti naredi. Vidis tudi vleiko primerjav izracunov z realnimi meritvami in ne priemrjas z ENIM samim rezultatom, ki ti odgovarja. Seveda pa to ni zanimivo branje, ki ga vidis v Scientific American or wherever.

Pa sploh da ne govorimo o bolj zapletenih primerih, recimo makromolekulah in interakcijah med njimi. Veliko pametnejsi osebki kot ti niso uspeli se resiti tega, kljub uporabi kvantne mehanike. Yeah, go fugure, k je tolk simpl in natancno.

Miki N ::

Preveč gikate.

Saj tudi če je punca še tako nerdy in tehnična in intelektualka in vse, še vedno si želi tiste moško-ženske polarnosti. To je evolucijsko, biološko. Enkrat kot to odkriješ se ti odpre nov svet poln lepot :P - govorim OPu. Samo pogumno. Pa ne rabiš biti nek dominanten kreten, samo tak, odločen tip... to se da povdariti tudi z izgledom. Naslednjič ne sprašuj, povej kaj želiš. In ne okolišari z raznimi indirektnimi forami (izleti v gore ipd. - to bosta počela kasneje kot par), to je odbijajoče.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

::

Jaz sem se malo nazaj v tej temi hvalil z eno 36-letnico. Sedaj pa se lahko pohvalim z novim čevljem, ki sem ga dobil v rit. Še punco sem zaradi nje pustil, ona (ne bom rekel, kak vzdevek mi je sedaj prišel na misel) pa se je pred dnevi spentljala z enim 50+ direktorčkom, ki v obraz še najbolj spominja kolut mortadele. Najprej sem mislil, da se mi bo podrl svet, ampak ker je rekla, da bova lahko ostala prijatelja, sem se malo potolažil. Ali to pomeni, da imam še kaj šans?

Invictus ::

je izjavil:

Jaz sem se malo nazaj v tej temi hvalil z eno 36-letnico. Sedaj pa se lahko pohvalim z novim čevljem, ki sem ga dobil v rit. Še punco sem zaradi nje pustil, ona (ne bom rekel, kak vzdevek mi je sedaj prišel na misel) pa se je pred dnevi spentljala z enim 50+ direktorčkom, ki v obraz še najbolj spominja kolut mortadele. Najprej sem mislil, da se mi bo podrl svet, ampak ker je rekla, da bova lahko ostala prijatelja, sem se malo potolažil. Ali to pomeni, da imam še kaj šans?

Mogoče jo boš lahko nabrisal, ko je direktorček ne bo mogel...

Ali pa boš v trojčku ;). Sam se zna pol zgodit, da te bo še direktorček mal naluknjal...

Greš dalje...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

111111111111 ::

je izjavil:

A ga nista vidva samo srala, ker ima itak otroke in naj bi ji bilo jasno, da jo boš pustil, če se ti ponudi boljša? A ni isto veljalo tudi zanjo?

Malajlo ::

Ker pevski zbor pa je to, sicer? Kjer pojem, nimam (veliko) izbire, pa bi ziher rabili kakega tenorja ;)

stjan ::

upokojenke imajo ponavadi pevske zbore, pa še večina je tam samskih- vdov :)

Ja jst pravim fantje sam da ma dobre kolke pol pa starejsa je vec izkusenj ma.

D3m ::

je izjavil:

Top kek.

Pozabi na vse in idi dalje druge ženske spoznavati.

V bistvu te je zapeljala goljufiva kača po Prešernovem. :))

Pač si še mlad in naiven pa se malo poigrala s teboj dokle se ji ni pojavila priložnost.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

111111111111 je izjavil:

A ga nista vidva samo srala, ker ima itak otroke in naj bi ji bilo jasno, da jo boš pustil, če se ti ponudi boljša? A ni isto veljalo tudi zanjo?

Ja, tako sem razlagal samemu sebi, a ko se je to v resnici zgodilo, sem bil čisto nepripravljen. Sem mislil, da lažje prenašam take stvari. Pismo, sploh mi ne gre iz glave.

Malajlo je izjavil:

Ker pevski zbor pa je to, sicer? Kjer pojem, nimam (veliko) izbire, pa bi ziher rabili kakega tenorja ;)

Tenor jaz pojem, zbora pa ne bom omenil, ker sem že govoril o tem, kako prijatelj obdeluje zborovodkinjo. Ne maram, da se to izve v javnost.

D3m je izjavil:

Pozabi na vse in idi dalje druge ženske spoznavati.

Ker je rekla, da sva lahko prijatelja, se mi zdi, da se še ni čisto odločila in da bi bilo spet lahko kaj.

Zgodovina sprememb…

Aston_11 ::

je izjavil:

Ker je rekla, da sva lahko prijatelja, se mi zdi, da se še ni čisto odločila in da bi bilo spet lahko kaj.
S tem je seveda rekla, da ne bosta niti prijatelja, ker pač nihče od moškega ne pričakuje, da bo ravnal še kot copata, potem ko je dobil brco v rit. Greš dalje, po možnosti se ukvarjaš z bolj pametnimi stvarmi, kot je iskanje punc. Je še mnogo rib, pridejo pa same.

111111111111 ::

je izjavil:

Ja, tako sem razlagal samemu sebi, a ko se je to v resnici zgodilo, sem bil čisto nepripravljen. Sem mislil, da lažje prenašam take stvari. Pismo, sploh mi ne gre iz glave.

Mah mlad si še pa si mislil da si jebač. Še ene dve take daš skozi potem boš pa že ti na vrsti, da te bodo prosile, če bi jih še malo povohal. Najboljši nasvet je najtežji, pusti za sabo in pojdi naprej, ampak bo trajalo. :)

Yes, friendzz blah, blah, blah.

To ti je samo iz vljudnosti rekla, drugače ti sporoča, da buzz-off.

Ne trudi se.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

r3dkv1c4 ::

111111111111 je izjavil:

je izjavil:

Mah mlad si še pa si mislil da si jebač. Še ene dve take daš skozi potem boš pa že ti na vrsti, da te bodo prosile, če bi jih še malo povohal. Najboljši nasvet je najtežji, pusti za sabo in pojdi naprej, ampak bo trajalo. :)

Čudi me nekaj, vse oh in sploh izkušnje, s katerimi se hvali kamikaze, so čudežno izginile.

Mladič z eno dlako na jajcu, ki misli, da bodo vse kokoši skakale okoli njega.

Jaz sem se malo nazaj v tej temi hvalil z eno 36-letnico. Sedaj pa se lahko pohvalim z novim čevljem, ki sem ga dobil v rit.

Še en dokaz, da si slabo opravil svoje poslanstvo.....najbrž so izkušnje prevladale......hahahaahahahaahahahaha
Vsaka stvar ima svojo mejo.

You can ban me, but you can't shut me down!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: r3dkv1c4 ()

Malajlo ::

Kako če - mlad mehankarvse na starih mašinah uči ;)

Invictus ::

r3dkv1c4 je izjavil:

Še en dokaz, da si slabo opravil svoje poslanstvo.....najbrž so izkušnje prevladale......hahahaahahahaahahahaha

Na koncu prevlada keš...

Babe vedno na to padejo...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

buttplugs ::

Samo če jih spotakneš

Invictus je izjavil:

r3dkv1c4 je izjavil:

Na koncu prevlada keš...

Ti dobis 3000 eur\h pa se vedno visis in zabijas cajt na slo - techu:))

xardas ::

je izjavil:

Hipergamija ni mit. Me zanima, če je kje kak forum, kjer dekline na podoben način debatirajo o medsebojnih odnosih med spoloma, kot počnemo to mi tukaj? Kakšen Med.Over.Net?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: xardas ()

Invictus je izjavil:

r3dkv1c4 je izjavil:

Na koncu prevlada keš...

Ni res.

Če bi jo dobro porihtal, verjemi, da bi vsak dan nazaj hodila.

Ko začne od spodaj prejemat signale, ni sposobna razmišljat o kešu.;)

Alien123 ::

Ženska pr 36ih letih samska, s froci ti čisto vse pove..

shadeX ::

Hm... kaj natančno? :)

shadeX je izjavil:

Hm... kaj natančno? :)

Da je izbirala nesposobne partnerje.

PrihajaNodi je izjavil:

Invictus je izjavil:

r3dkv1c4 je izjavil:

Na koncu prevlada keš...

Si ti plačan, ko visiš na ST, dvomim.

No, jaz sem, ker je vse v roku službe.:)):))

r3dkv1c4 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Invictus je izjavil:

r3dkv1c4 je izjavil:

Na koncu prevlada keš...

Si ti plačan, ko visiš na ST, dvomim.

No, jaz sem, ker je vse v roku službe.:)):))

Imas 300 eur\h place? Jaz je nimam8-O ce bi pa jo imel pa ne bi visel tu. Invictus jo ima...ti pa dvomim.

Naj malo pošalje fotke njegovih pičkurin, da vidimi, ali so novodobne punce res kešpičke.

Utk ::

O 300EUR/h je treba vedeti koliko je to ur, koliko bruto ur, koliko je stroškov, koliko "stroškov", in ali je vredno.

Če zarad tega pri 40ih iščeš babe na ona-on, plačuješ preživnino in si varuška vsak drug vikend, potem pač ni isto kot da s tem denarjem res uživaš.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

vostok_1 ::

jype je izjavil:

PrihajaNodi> Gre za naravni zakon - evolucija pa te zadeve.

Ja? Si lahko bolj specifičen? Ker jaz nisem imel občutka, da sem kdaj kaj plačal, ampak morda res nisem bil dovolj pozoren, pa me zanima, kaj sem spregledal.

You know you did, you know very well you did.

xardas je izjavil:

je izjavil:

Hipergamija ni mit. Me zanima, če je kje kak forum, kjer dekline na podoben način debatirajo o medsebojnih odnosih med spoloma, kot počnemo to mi tukaj? Kakšen Med.Over.Net?

Are you kidding me? Linkam ti lahko aleksandrijsko knjižnjico, sladkorno prenasičenih shitpostov iz ženskih forumov.
You really have no fucking idea Jon Snow.

je izjavil:

Kdo pa je bil bottom in kdo top?

V bistvu nekatere 36 letnice so kar hude...imajo tisti "izkušeni" izraz na faci.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

vostok_1> You know you did, you know very well you did.

Verjetno imaš ti natančnejšo bilanco kot jaz. Povej mi, kaj sem plačal?

jype je izjavil:

Jure nehaj. Po eni strani si na strani znanosti, tu pa kpt da si prenehal razumeti evolucijo. Ja definitivno je bila to ljubezen, samo hormoni, materialno premozenje, inteligenca in kup drugih faktorjev ne.

vostok_1 ::

jype je izjavil:

Karkoli bom rekel boš spinal. Veš pa da si tudi ti kriv tega.
Kar sicer ne bi bilo popolnoma nič narobe...problem je ker stojiš na tistem dvignjenem pridestalu in pljuvaš po drugih.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

vostok_1> problem je ker stojiš na tistem dvignjenem pridestalu in pljuvaš po drugih.

Pljuvam? URLPLS.

Pridestal (pravilno se napiše piedestal) ti pa komot posodim, če se ti zdi, da te bodo potem bolj poslušali.

PrihajaNodi> Jure nehaj. Po eni strani si na strani znanosti, tu pa kpt da si prenehal razumeti evolucijo. Ja definitivno je bila to ljubezen, samo hormoni, materialno premozenje, inteligenca in kup drugih faktorjev ne.

Mene samo zanima, od kod vam ideja, da ne obstajajo ženske, ki ne visijo na partnerjih.

Prijateljica, ki ne potrebuje vaših kontaktov, se je ravno pred kratkim znebila partnerja, ki ga je vzdrževala, dokler se ni naveličala življenja, v katerem ona cele dneve gara, on pa poležava.

Najbolj butasto niti ni to, da se pretvarjate, da kaj takega itak sploh ni mogoče (če ste odraščali v patriarhalni družbi je itak pričakovano, da boste živeli v takšni zablodi), temveč to, da obstoj "pleh pičk" ponujate za dokaz, da mora za žensko vedno materialno in emocionalno skrbeti partner.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

"pleh pičk" ponujate za dokaz, da mora za žensko vedno materialno in emocionalno skrbeti partner.

Dokaz ti je zgodovovina in biologija sama. Tvoja prijateljica, ki je pač izbirala nesposobne partnerje (oh tudi takšne se najdejo) pač ni dokaz za nič. Če pa te misliš, da se je evolucija, biologija in sama vrsta človeka spremenila v tem "new, free, modern, femenist age" obdobju potem ti pač ni več pomoči. Osebno pa mi je pod častjo, če ne bi bil sposoben preživeti babe, sebe in otrok.

PrihajaNodi> Dokaz ti je zgodovovina in biologija sama.

Tako je! In v zgodovini in biologiji imam na voljo celo vrsto primerov, ko so ženske nosilci družbene moči.

PrihajaNodi> Osebno pa mi je pod častjo, če ne bi bil sposoben preživeti babe, sebe in otrok.

Dobro si opran. Invalidi si posledično ne zaslužijo družinskega življenja in če boš kdaj postal kaj temu podobnega, boš poleg drugih hendikepov še v globoki depresiji, čeprav bi v resnici brez težav lahko še vedno užival v življenju. Čestitam, družba je s tabo malce bolj nazadnjaška!

r3dkv1c4 je izjavil:

Saj človek ne more verjeti! Danes me je povabila na kavo in mi vsa prestrašena hitela pripovedovati, kaj se je zgodilo: obiskala jo je direktorjeva žena, ki je prebrala se vroče sms-e. Škoda da ne snemam filma.

In? How were sloppy seconds?

Odpri d.o.o. in postani direktor, ane!

je izjavil:

r3dkv1c4 je izjavil:

Saj človek ne more verjeti! Danes me je povabila na kavo in mi vsa prestrašena hitela pripovedovati, kaj se je zgodilo: obiskala jo je direktorjeva žena, ki je prebrala se vroče sms-e. Škoda da ne snemam filma.

A si jo še zadnjič podrl za slovo?
|HP EliteBook|R5 6650U|

shotalick ::

D3m je izjavil:

je izjavil:

r3dkv1c4 je izjavil:

Shame on him, če jo ni :). Ja, res škoda, da ne snemaš filma :)...bejži stran od te "lajdre".

Unknown_001 ::

shotalick je izjavil:

D3m je izjavil:

je izjavil:

r3dkv1c4 je izjavil:

Shame on him, če jo ni :). Ja, res škoda, da ne snemaš filma :)...bejži stran od te "lajdre".

Eh če preveč ne kašlja pol menda ne bo hudga.:D
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

D3m je izjavil:

je izjavil:

r3dkv1c4 je izjavil:

Nisem, čeprav me je rotila na kolenih.

Suuuuuuuuure. You damn BETA male.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Kamikaze5... glavni jebač leta.

Begabt

D3m je izjavil:

Ne razumem.

je izjavil:

D3m je izjavil:

Ne razumem.

Provocira da bo še kaj zanimivega za prebrat, če nisi opazil.

Begabt

Ohhhh kot, da Raptorja to ne zanima. :D

Lurking.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

D3m je izjavil:

Ohhhh kot, da Raptorja to ne zanima. :D

Lurking.

Mejbi... ali pač
Delam se bolj papeškega od papeža.

Begabt

kamikaze5> Nisem, čeprav me je rotila na kolenih.

Zakaj pa ne?

Verjetno še ni polnoleten in ga je ženska na to opozorila.
««
12 / 34
»»