» »

internetno flirtanje

internetno flirtanje

««
11 / 34
»»

shadeX ::

Sponzoruške no2.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shadeX ()

D3m ::

LOL.

Ahahhahahahhahahahah.
|HP EliteBook|R5 6650U|

PrihajaNodi ::

shadeX je izjavil:

Sponzoruške no2.

You made my day:)) Thank ya!

Alien123 ::

Torej copata bo kupla obleko?..

Mja, ni ravno tako :) Je blo tud dost trolanja z njegove strani, čeprav je nekajkrat tud kupil nekaj zadev. Ko je videl, da je to samo jama brez dna je do konca samo še trolal :)

Škoda ker noče poslat več screenov.

To je glih problem "čeprav je nekajkrat tud kupil nekaj zadev"..

chucki ::

To ti pove, da brez denarja ni sposoben punce dobit
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Alien123 je izjavil:

To je glih problem "čeprav je nekajkrat tud kupil nekaj zadev"..

Ja mogoče je mislil da bo dobil. Shit happens.

jype ::

Hm, to mora bit pa draga obleka...

Da ni kej tacga: https://www.globetrotter.de/shop/fjaell...

chucki ::

A jo je vsaj prepognil? :D
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Eni res ne znate z ženskami :D

Alien123> Eni res ne znate z ženskami :D

Si lahko bolj specifičen? Tukaj smo, da se učimo!

chucki je izjavil:

A jo je vsaj prepognil? :D

Ja ni, če je pol nehal kupovat.

Alien123 je izjavil:

Pa saj ne veš, kakšen je bil njegov namen sploh? In če ga je dosegel, tako kot jaz ne :)

Pa saj ne veš, kakšen je bil njegov namen sploh?

Večna zvestoba in ljubezen?

D3m ::

shadeX je izjavil:

Alien123 je izjavil:

Pa saj ne veš, kakšen je bil njegov namen sploh? In če ga je dosegel, tako kot jaz ne :)

Namen je bil poljub za kos bombaža in elastana.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Jype, tvoj način je da ženski pustiš da z drugimi flandra okoli.. to ni pravi način..

Shadex, ženski plačevat za f*k? Hmm, ne?..

Shadex, ženski plačevat za f*k? Hmm, ne?..

Vedno plačaš. On je pač plačal več.

Jaz sem ženskam plačeval z mojim časom..

Alien123> Jype, tvoj način je da ženski pustiš da z drugimi flandra okoli.. to ni pravi način..

Zdaj me pa prav zanima, kako je to videti pri tebi. Kakšne vrste okovje kupiš, kako so videti tehnične ovire, ki preprečujejo tvojim izbrankam dostop do drugih ljudi in kdaj si ugotovil, da te bolj vzburja nadzor nad partnerko kot spolne aktivnosti z njo.

PrihajaNodi> Vedno plačaš. On je pač plačal več.

Vedno plačaš? Je to kak manj znani Newtonov zakon, ali gre nemara le za čenče?

Alien123 je izjavil:

Odvisno kakšna je vrednost le tega. Razen če imaš miljone, kar pa dvomim, če ne ne bi visel tu.

Gre za naravni zakon - evolucija pa te zadeve.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi> Gre za naravni zakon - evolucija pa te zadeve.

Ja? Si lahko bolj specifičen? Ker jaz nisem imel občutka, da sem kdaj kaj plačal, ampak morda res nisem bil dovolj pozoren, pa me zanima, kaj sem spregledal.

jype je izjavil:

Alien123> Jype, tvoj način je da ženski pustiš da z drugimi flandra okoli.. to ni pravi način..

Zdaj me pa prav zanima, kako je to videti pri tebi. Kakšne vrste okovje kupiš, kako so videti tehnične ovire, ki preprečujejo tvojim izbrankam dostop do drugih ljudi in kdaj si ugotovil, da te bolj vzburja nadzor nad partnerko kot spolne aktivnosti z njo.

PrihajaNodi> Vedno plačaš. On je pač plačal več.

Wat?
Nimam nobenih okovij, dobro ve da ima moja alpho samca in to je to..

Ja? Si lahko bolj specifičen? Ker jaz nisem imel občutka, da sem kdaj kaj plačal, ampak morda res nisem bil dovolj pozoren, pa me zanima, kaj sem spregledal.

Well ja, je pač punca gledala dolgoročno. Si v pokoju star 35, torej? Je pča videla da ne bo dobila moža, ki bo celo življenje "lovil divjad". Moderni alfa samec. Get it?

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Alien123 je izjavil:

Odvisno kakšna je vrednost le tega. Razen če imaš miljone, kar pa dvomim, če ne ne bi visel tu.

Gre za naravni zakon - evolucija pa te zadeve.

Denar ni vse, treba ženski najt šibko točko in tam nadgrajevat.. pri takih stvareh se ti ženska odpre in jo imaš v oblasti.. al pa če špilaš na samozavest ;)

Denar ni vse, treba ženski najt šibko točko in tam nadgrajevat.. pri takih stvareh se ti ženska odpre in jo imaš v oblasti.. al pa če špilaš na samozavest ;)

Ma daj, te Smiljan Moris floskule prodajaj komu, ki jih kupi.

Nodi.. ne bit jezen zdaj, zakaj pa lahko imajo nekateri dosti žensk pa niso premožni, kot pa nekateri z veliko denarja?..

Nodi.. ne bit jezen zdaj, zakaj pa lahko imajo nekateri dosti žensk pa niso premožni, kot pa nekateri z veliko denarja?..

Zato, ker takšnih z veliko denarja ala yjpe ne dobijo, čeprav si pač to želijo. In potem izberejo druge vrline ala da spije veliko alkota, je mišičast...

Je pa fakt, da je premožnih manj od lepih žensk. Moderni alfa samci imajo torej kar veliko izbire.

Zgodovina sprememb…

Alien123> Nimam nobenih okovij, dobro ve da ima moja alpho samca in to je to..

Aha, torej se samo pretvarjaš, da jo imaš pod nadzorom? V resnici ne veš, kaj počne, kadar te ni v bližini, ampak si prepričan, da v tišini čaka, da se vrneš? Kul, želim ti obilo sreče v odnosu.

PrihajaNodi> Well ja, je pač punca gledala dolgoročno. Si v pokoju star 35, torej? Je pča videla da ne bo dobila moža, ki bo celo "življenje lovil divjad". Moderni alfa samec. Get it?

Zasluži precej več kot porabi, tako da v resnici ne vem, na kakšen način sem plačal.

Alien123> Denar ni vse, treba ženski najt šibko točko in tam nadgrajevat.. pri takih stvareh se ti ženska odpre in jo imaš v oblasti.. al pa če špilaš na samozavest ;)

Po moje je treba partnerju (ne glede na spol) pomagat, da uresniči svoje cilje in se ne obremenjevat z družbenimi normami. Samo negotovi povprečneži se bojijo, da jih bodo partnerji prevarali, ker jih je strah, da niso dovolj dobri. Who cares? V globaliziranem svetu imate dostop do vsaj milijarde potencialnih partnerjev! Od kod ideja, da vam kdorkoli od teh pripada?

Alien123> Nodi.. ne bit jezen zdaj, zakaj pa lahko imajo nekateri dosti žensk pa niso premožni, kot pa nekateri z veliko denarja?..

Otresi se ideje, da kdorkoli _ima_ kogarkoli. Ljudje imajo lastno voljo in si lahko premislijo. Bolj ko jim to preprečuješ, manj verjetno je, da boš dolgoročno ohranil kvaliteten odnos.

Razen v redkem primeru, ko oba uživata v asimetričnem odnosu, se razume. Nekateri so radi sužnji in nekateri drugi imajo radi sužnje.

PrihajaNodi> Je pa fakt, da je premožnih manj od lepih žensk. Moderni alfa samci imajo torej kar veliko izbire.

Lepih žensk je kakih 90% vseh žensk (več, če izločiš tiste, ki so anatomsko iznakažene). Včasih sicer trenutno stanje terja precej dela, preden se lepota pokaže, ampak povezava med nevrološko podlago za spolno privlačnost in človeško anatomijo ni po naključju urejena tako, da je praktično nemogoče, da ob skupnem preživljanju dolgčasa par ne bi bil sposoben nadaljevati vrste.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: oo7 ()

Rekel si da so mišičasti, torej ena vrlina na katero ženske palijo.. ni problema, itq mi vsi gledamo da imajo punce dobro rit, vlke cice, lep obraz.. sam frka je da ženske tudi na to gledajo ;).. jaz naprimer ne bi mogel imet grde oz zapuščene ker vem da na sebi nič ne dela.. kaj še šele bo če bi imela otroka.. treba par korakov naprej gledat in isto delajo one..

Jype.. to ni nadzor ampak zaupanje, ženska s katero si v zvezi mora imet občutek da si privlačen drugim ženskam.. saj s stem mišljenjem se bo "borila" zate in te na vsak način hotela imet ob sebi kot zmagovalka trofeje.. kak bi se počutil če bi imel žensko, ko veš da je noben drug noče in veš da lahko dobiš boljšo?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Alien123 ()

Zasluži precej več kot porabi, tako da v resnici ne vem, na kakšen način sem plačal.

Zakaj se pretvarjaš. Nima veze koliko zasluži - porabi, dejstvo je da ve da ima s teboj varno prihodnost.

Lepih žensk je kakih 90% vseh žensk (več, če izločiš tiste, ki so anatomsko iznakažene). Včasih sicer trenutno stanje terja precej dela, preden se lepota pokaže, ampak povezava med nevrološko podlago za spolno privlačnost in človeško anatomijo ni po naključju urejena tako, da je praktično nemogoče, da ob skupnem preživljanju dolgčasa par ne bi bil sposoben nadaljevati vrste.

Kaj ima to veze z mojim postom?

Rekel si da so mišičasti, torej ena vrlina na katero ženske palijo.

Vrlina?

ni problema, itq mi vsi gledamo da imajo punce dobro rit, vlke cice, lep obraz

Ja če si star 15 let. In ko se pogovarjam z žensko in mi reče da je stara 21 let, rečem samo adijo, prav tako če je pri 30 ih dosegla samo certifkat trgovske šole, pa je lahko miss universe. Življenje je vseprej kot to kar si napisal zgoraj.

Zgodovina sprememb…

Nodi a pol nočeš lušne punce?

Alien123> itq mi vsi gledamo da imajo punce dobro rit, vlke cice, lep obraz..

Pa je to res? Vsi to gledamo?

http://www.theatlantic.com/health/archi...

Znanost nam pravi, da spadaš v skupino, kjer se mizoginija precej pogosteje pojavlja kot med normalnimi moškimi, ki najraje izberejo "povprečje", tako kot imajo dekleta najraje povprečno velike penise.

Alien123> jaz naprimer ne bi mogel imet grde oz zapuščene ker vem da na sebi nič ne dela.. kaj še šele bo če bi imela otroka.. treba par korakov naprej gledat in isto delajo one..

Če si "pravi moški", potem dekletu pomagaš, da skrbi za svojo telesno kondicijo. Ker te potem bolj privlači in ker je dobro za fizično in mentalno zdravje. Velja tudi obratno.

Zgodovina sprememb…

Alien123 je izjavil:

Nodi a pol nočeš lušne punce?

Hočem več kot to.

Če si "pravi moški", potem dekletu pomagaš, da skrbi za svojo telesno kondicijo. Ker te potem bolj privlači in ker je dobro za fizično in mentalno zdravje. Velja tudi obratno.

This! Mogoče ti zapuščena lahko da več kot manekenka in je imela samo nekje na poti psihične probleme, shit happens. Nevem koliko si star predvidevam pa da ne več kot 20. Saj bo, še nekje 10 - 15 let.

Zgodovina sprememb…

Sem bliže 30im kot 20im..

Zapuščena, psihični problemi.. hmm.. no tnx..

Jype opet z nekimi znanstvenimi članki..

Alien123 je izjavil:

Sem bliže 30im kot 20im..

Zapuščena, psihični problemi.. hmm.. no tnx..

Jype opet z nekimi znanstvenimi članki..

Ja potem pa vzemi lepo in super luštno kelnarco tega ti nihče ne prepričuje. Raje upoštevaj Juretove nasvete, saj je v življenju dosegel več kot ti.

PrihajaNodi> Zakaj se pretvarjaš. Nima veze koliko zasluži - porabi, dejstvo je da ve da ima s teboj varno prihodnost.

Zdi se mi, da ji precej bolj varno prihodnost zagotavljajo zavarovalnice. Tiste, ki ji bodo olajšale vzdrževanje otrok, če se jaz ubijem z biciklom in tiste, ki ji bodo izplačale rento, če ona postane invalid.

PrihajaNodi> Kaj ima to veze z mojim postom?

Da imaš prav: Za zgornji 1% se grebe ogromen delež prebivalstva - in to v obe smeri (ampak na žalost bogatih žensk ni toliko kot bogatih moških).

PrihajaNodi> Hočem več kot to.

To je pomembno. Za kvaliteten odnos potrebuješ vzdržno medsebojno zaupanje. Če je težak karakter to sicer pomeni, da se moraš trše pogajati, ko sklepaš kompromise, po drugi strani pa veš, da bo velika večina hitro sklenila, da gre za "tečno babo" ali pa "zateženga tipa" in obupala. Poleg skrivanja telesne podobe je to najboljši način, s katerim si lahko zagotoviš ljubi mir.

PrihajaNodi> Mogoče ti zapuščena lahko da več kot manekenka in je imela samo nekje na poti psihične probleme, shit happens.

Drži. V poporodnem obdobju, ko so depresivne epizode pogostejše, rutina za vzdrževanje telesne aktivnosti pa se mora podrediti skrbi za otroke, se ženske veliko težje motivirajo, če nimajo izdatne podpore družine (ponavadi s partnerjem na čelu). Jaz se moram globoko zahvaliti startupu, v katerem sem bil zaposlen, ko so se rodili moji otroci, ker so mi omogočili, da sem ogromno časa preživel z družino in partnerki med drugim omogočil tudi to, da si je v kratkem obdobju po porodu z obilico športnih dejavnosti povrnila telesno pripravljenost. Mnogo zaposlenih moških te možnosti žal še vedno nima. Na Švedskem imajo zelo podobne pogoje za plačan porodniški dopust kot so v Sloveniji: Tri mesece za očete, eno leto za matere, pri čemer matere lahko del svojega dopusta preložijo na partnerja - znatna razlika pa je v kulturi koriščenja ponujene ugodnosti, še posebej ko gre za delodajalce.

Alien123> Jype opet z nekimi znanstvenimi članki..

Ja, moraš kar pazit, da se ti ne bi zgodilo, da bi ponesreči prebral, ker včasih kakšnega iz zasede polinkam!

PrihajaNodi> Ja potem pa vzemi lepo in super luštno kelnarco tega ti nihče ne prepričuje. Raje upoštevaj Juretove nasvete, saj je v življenju dosegel več kot ti.

Koliko je kdo dosegel je v resnici precej slab indikator. Poglej Trumpa. "One successful relationship after another."

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Sem že 6 let v zvezi, hmm.. kaj pa ti nodi?

Kdo je jure?

Alien123> Kdo je jure?

Un k ti te smotane "znanstvene članke" iz dnevnega časopisja lima.

Zdi se mi, da ji precej bolj varno prihodnost zagotavljajo zavarovalnice. Tiste, ki ji bodo olajšale vzdrževanje otrok, če se jaz ubijem z biciklom in tiste, ki ji bodo izplačale rento, če ona postane invalid.

Nekdo pa ja mora vsa ta zavoravanja pokrivat kajne. Za čas življenja pa vemo kdo nosi kruh in zagotavlja varnost.

Sem že 6 let v zvezi, hmm.. kaj pa ti nodi?

Prvo kariera, potem pa ostala jajca. Našparat denar da pošlješ otroka na dobro univerzo pač ni enostavno.

Koliko je kdo dosegel je v resnici precej slab indikator. Poglej Trumpa. "One successful relationship after another."

Se je že tako odločil, je pa dejstvo da ima veliko izbire.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi> Nekdo pa ja mora vsa ta zavoravanja pokrivat kajne. Za čas življenja pa vemo kdo nosi kruh in zagotavlja varnost.

Kdo?

PrihajaNodi> Prvo kariera, potem pa ostala jajca. Našparat denar da pošlješ otroka na dobro univerzo pač ni enostavno.

Dobro je sicer imeti to možnost odprto, a čakati predolgo zaradi stroškov univerze je lahko kontraproduktivno.

PrihajaNodi> Se je že tako odločil, je pa dejstvo da ima veliko izbire.

Dejstvo je tudi, da se, kadar ga zaskrbi, kaj počne s svojim življenjem, tolaži z enakimi prijemi, kot vsi ostali: "I've been very lucky!"

Vsi, ki smo še živi, si to lahko govorimo.

Zgodovina sprememb…

Kdo?

Kaj misliš?

Dobro je sicer imeti to možnost odprto, a čakati predolgo zaradi stroškov univerze je lahko kontraproduktivno.

Well, potem pač ne bom imel potomcev. Beračanje ni kul.

Dejstvo je tudi, da se, kadar ga zaskrbi, kaj počne s svojim življenjem, tolaži z enakimi prijemi, kot vsi ostali: "I've been very lucky!"

Kot vsi ostali? Ostali delajo in delajo kar pač delodajalci zahtevajo od njih. Kakšnih 3 mesecev očetovskih dopustov neki in ostalih bonitet, ki ga priejemajo/te bogati.

Vsi, ki smo še živi, si to lahko govorimo.

Ravno vsi ne, tisti s papirjem pa.

PrihajaNodi> Kaj misliš?

Ne vem. Jaz sem sicer zaslužil veliko, ampak stroške skupnega gospodinjstva sva vedno pokrivala skupaj. Biti minimalist itak pomeni, da jih nimaš veliko.

PrihajaNodi> Well, potem pač ne bom imel potomcev. Beračanje ni kul.

Saj pomembna je vzgoja, nikakor ni treba, da so biološko tvoji.

PrihajaNodi> Kakšnih 3 mesecev očetovskih dopustov neki in ostalih bonitet, ki ga priejemajo/te bogati.

Meni so v zameno za moje znanje takšno kvaliteto življenja omogočili ameriški kapitalisti z lastnim denarjem. Zaslužili so ga tako, da so takšno kvaliteto življenja omogočili tisočim meni podobnim mladim strokovnjakom v upanju, da jih bo dovolj velik delež ustvaril poslovne modele, ki bodo več desetkrat ali več stokrat povrnili vložek. Tako sistem trenutno deluje. Ja, plansko gospodarstvo je lahko učinkovitejše, a le v svetu, kjer so ljudje indoktrinirani v pravo razmerje tekmovalnosti in solidarnosti.

PrihajaNodi> Ravno vsi ne, tisti s papirjem pa.

Kakšnim papirjem? Da smo še živi?

Saj pomembna je vzgoja, nikakor ni treba, da so biološko tvoji.

Well ja, ravno zadnjič bil pri kolegu kirurgu, kjer mu sin že v gimnaziji pomaga v njegovi zasebni ordinaciji. Večina nima možnosti nabiranja takšnih izkušenj, bodi so njihovi starši ves čas na delu in imajo slabo plačan dela ali pa nezaposleni. Takšna je realnost. Pustiva SURS, ker je nagravžno kako manipulirajo. Sicer pa nima veze posvojen ali biološko tvoj.

Meni so v zameno za moje znanje takšno kvaliteto življenja omogočili ameriški kapitalisti z lastnim denarjem. Zaslužili so ga tako, da so takšno kvaliteto življenja omogočili tisočim meni podobnim mladim strokovnjakom v upanju, da jih bo dovolj velik delež ustvaril poslovne modele, ki bodo več desetkrat ali več stokrat povrnili vložek.

Ne projeciraj svoje zgodbe na druge. Imel si srečo, znanje in bil ob pravem času na pravem mestu.

Tako sistem trenutno deluje. Ja, plansko gospodarstvo je lahko učinkovitejše, a le v svetu, kjer so ljudje indoktrinirani v pravo razmerje tekmovalnosti in solidarnosti.

Slab sistem. Ko bo ljudstvu na voljo brezobrestno posojilo....

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi> Ne projeciraj svoje zgodbe na druge. Imel si srečo, znanje in bil ob pravem času na pravem mestu.

Država ti zagotavlja pravice, priložnosti pa moraš izkoristiti sam. Kombinacija obojega je v Sloveniji še vedno na zelo visokem nivoju. Ne pozabi tega.

PrihajaNodi> Slab sistem.

Zato je pa izdatno podprt z bogatimi socialnimi programi, ki jih financiramo vsi tisti, ki smo dolgo časa plačevali visoke davke.

Država ti zagotavlja pravice, priložnosti pa moraš izkoristiti sam. Kombinacija obojega je v Sloveniji še vedno na zelo visokem nivoju. Ne pozabi tega.

Huh res? In zato sem bil prisljen oditi v tujino tam delati in tam odpreti firmo? Hvala, da si mi to razložil.

Zato je pa izdatno podprt z bogatimi socialnimi programi, ki jih financiramo vsi tisti, ki smo dolgo časa plačevali visoke davke.

Še posebno pomembna je beseda "bogatimi". Daj no Jure, nisem star več 15 let, ki verjame v pravljice o pravičnosti. Slovenijo rešujejo samo še turisti, sicer pa bo plačah delavcev kmalu za Romunijo. Vprašaj kakšnega gostinskega delavca, varnostnika, trgovko...Kaj meni pomeni Slovenija? Plac za dopust, kjer živijo moji starši.

PrihajaNodi> Huh res? In zato sem bil prisljen oditi v tujino tam delati in tam odpreti firmo? Hvala, da si mi to razložil.

Prisiljen? Na kakšen način? Kaj v Sloveniji ti je preprečilo, da bi odprl podjetje in delal?

PrihajaNodi> pravičnosti

Nihče ne govori o pravičnosti. Govorim o tem, da socialno mobilnost v Evropi imamo.

PrihajaNodi> Slovenijo rešujejo samo še turisti, sicer pa bo plačah delavcev kmalu za Romunijo. Vprašaj kakšnega gostinskega delavca, varnostnika, trgovko...Kaj meni pomeni Slovenija? Plac za dopust, kjer živijo moji starši.

V Sloveniji je vedno več bogatih ljudi, delež revnih se pa tudi povečuje, a je njihov standard vedno višji.

Kaj ti to pove?

Prisiljen? Na kakšen način? Kaj v Sloveniji ti je preprečilo, da bi odprl podjetje in delal?

Veze in poznastva. Z mojo izobrazbo in izkušnjami nisem dobil dela niti za čistilko v Slo:)

Nihče ne govori o pravičnosti. Govorim o tem, da socialno mobilnost v Evropi imamo.

Seveda ta solidarnost ne pride v prave roke.

V Sloveniji je vedno več bogatih ljudi, delež revnih se pa tudi povečuje, a je njihov standar d vedno višji.

Kaj ti to pove?

Kako je lahko standard reveža visok? To da ima avtomobil in telefon? Zame pomeni standard to, da si lahko brez slabe vesti privoščim bolniško, očetovski dopust...

PrihajaNodi> Z mojo izobrazbo in izkušnjami nisem dobil dela niti za čistilko v Slo:)

Pa saj če ustanoviš podjetje ni treba "dobiti dela" - saj ga ustvariš?

PrihajaNodi> Seveda ta solidarnost ne pride v prave roke.

V katere pa?

PrihajaNodi> Kako je lahko standard reveža visok? To da ima avtomobil in telefon? Zame pomeni standard to, da si lahko brez slabe vesti privoščim bolniško, očetovski dopust...

Vsak državljan Slovenije si lahko privošči bolniško in očetovski dopust. Davkoplačevalski denar to pokrije.

Pa saj če ustanoviš podjetje ni treba "dobiti dela" - saj ga ustvariš?

7.500 pač ni malo. S.p.? Da pristanem tam kot gospod Smrtnik?

V katere pa?

Nevem, ti mi povej?

Vsak državljan Slovenije si lahko privošči bolniško in očetovski dopust. Davkoplačevalski denar to pokrije.

Jeba je, ker večina delodajalcev tega ne omogoča. Seveda imaš delovna "sodišča"...nah bruh, bruh.
««
11 / 34
»»