Forum » Mobilne tehnologije » Samsung A5(2016) problemi
Samsung A5(2016) problemi
jahtba ::
Nabavil se A5(2016) in nikakor da povežem telefon in pc. Na PC sem naložil Samsung Kies in Samsung Kies 3 program na pc, povezave ni. Že tako je omenjen program za povezavo dokaj skromna zadeva, žal s povezavo ni nič, tudi v navodilih ni kaj konkretnega. Starejši Samsung je delal z Keis programom, bil sem prepričan da bo nov delal mogoče z trojko Keis, ali ne. Mi lahko kdo svetuje za kakšen program ?
klemenSLO ::
preveri če imaš zadnje gonilnike. A ti telefon sploh prepozna ko ga priključiš?
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...
jahtba ::
Keis 3 prepozna telefon, potem napiše"program smartswitch podpira povezano napravo in je hitrejši in bolj priročen" in prekine povezavo oziroma oznako Samsung A5, ker prave povezave tako ni bilo. A ni ta program namenjen za iphon ?
klemenSLO ::
Ne,smartswitch je Samsungov program. A ko povežeš telefon ti odpre raziskovalca in odpre interni pomnilnik ?
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NOTE 1 LCD ZANIČ,KAKO DO IMENIKA?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1200 (1016) | Meizu |
» | Povrni tovarniške nastavitve.Oddelek: Mobilne tehnologije | 1499 (1273) | crazyLIKEme |
» | galaxy ace 2 updateOddelek: Pomoč in nasveti | 3499 (2721) | refosk |
» | Touchwiz ali stock jelly bean?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1743 (1548) | Kolarks |
» | samsung omnia 2(i8000)-updateOddelek: Mobilne tehnologije | 1266 (1187) | ziga1990 |