Forum » Pomoč in nasveti » Word pomoč
Word pomoč
MRB0rYS ::
Imam problem, namreč ko odprem word to je bližnica mi takoj vrže ven en dokument in ne novga dokumenta, ta je vedno isti tudi če potem še naknadno pritisnem nov dokument mi vrže tega gor ko je napisan. Malce čudno, edino če zbrišem pol pa lahko pišem na novo. Odpiranje dokumentov gre v redu. Nevem kako se je to shranlo??
b0rys
MitjaM. ::
Verjetno si prepisal template. Najbolje da odpres word, pobrises vse kar je na listu, dolocis fonte, velikost vse kar rabis, pol pa na novo shranis template. Izberes save as -> pod imenom datoteke imas se eno okno, kjer izberes word template (predloga po slovensko), potem pa prepises normal.dot ...
Koci ::
Odpri Word. Pojdi na open, še prej dol nastavi "all files", potem pa preko open odpri MSOffice/Templates pa najdi not file Normal.dot. Ga odpri, nastavi vse željeno in dej save. Vse skupaj zapri in to je to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Word 2010 pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 683 (608) | T-h-o-r |
» | Word in Excel datotek se odpirajo več kot eno minutoOddelek: Pomoč in nasveti | 1871 (1423) | BiPi |
» | Word 2003 - stalno logo na kuverti - spremeba template ?Oddelek: Programska oprema | 3191 (3048) | solo5 |
» | word se mi ne zaganjaOddelek: Programska oprema | 1165 (1074) | ABX |
» | Čuden problem z Office-ovimi datotekamiOddelek: Programska oprema | 1077 (1023) | Ch4N93 |