» »

KKS > Triera > UPC > Telemach

KKS > Triera > UPC > Telemach

««
227 / 368
»»

LapD ::

Imam eno čudno željo, upam da je izvedljiva ... na isti televizor bi rad priklopil Cisco sprejemnik in Conax kartico (pač, Telemach v Gold paketu da zraven oboje, zakaj bi ga vračal).

Razlog je preprost, kartica je superiorna v vseh pogledih, razen pri zmožnosti ogleda za nazaj. Če si ga zaželim, moram trenutno pretakniti koaksialni kabel iz televizije v Ciscota. Kakšen splitter moram kupiti, da bo kabel lahko istočasno priključen v oba sprejemnika (TV in škatlico)?
web&motion designer

MrStein ::

Če gre koaksialni kabel v Cisco in TV ali v 2 TV aparata (ali tri) ne igra vlogo. Spliter je enak.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

LapD ::

No saj to me zanima ... je potem tole ok?
web&motion designer

BorutK-73 ::

DA.

Telemach je kupil mobilnega operaterja Tuš mobil.
Obstoječi telemach naročniki dobimo 6 mesecev zastonj dostop do premium programov:) (HBO, cinemax...)
http://vdvoje.telemach.si/

Zgodovina sprememb…

Lonsarg ::

Vse lepo in prav, ampak Telemachova ADSL ponudba(drugega ni pri nas) je za zjokat. Pi Amisu imam za 30EUR "do 10Mbit" pri Telemachu pa za 60EUR...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

Pač pojdi na Amis. Kje je problem?
(ali na T-2, ali Telekom...)

PS: Razen če imaš "dvojček" TV-preko-kabla + internet/telefon-preko-ADSL...
Motiti se je človeško.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

Napaden sem, ker izpostavim hud lapsus v cenovni politiki Telemacha? In to tak, ki je njim v škodo.

Zelo neumno je segment DSL uporabnikov, ki rabijo samo internet z cenovno politiko bundlanja TV paketov totalno skenslati, nekaj je da bundlaš osnovni TV paket, da pa rabiš za bogih 10Mbit najhujši in noro drag TV paket pa je mimo. Zelo neumno je tudi, da imajo tako enormno veliko število paketov(preko 50). Recimo te ločene ADSL pakete bi komot ukinili in namesto tega ponudili kar svoje klasične Gold pakete(itak oglašujejo "do", kar pomeni da bi pač ADSLjevec imel kolikor pač gre)

iloveboobz ::

Hja, sam za dsl nemore bit ista cena, če nimajo nobenga omrežja, za kablsko pa majo :)
smoki

Amis plača Telekomu enako kot mu Telemach za najem DSL omrežja(regulirana cena) in vse kaže na to, da je cena najemnine izredno nizka in tvoj agrument odpade.

Poleg tega je najemnina pavšalna(na parico), kar pomeni da ima z višjo hitrostjo Telemach enake stroške na kablu in DSLju.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

69charger ::

Upload hitrost je na Telemachu itak porazna, bo čas da gremo drugam. Net itak vrže ven vsake 2 dni pol pa support kličem pa pravi ja neka sistemska napaka... vedno isto sranje.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

Pa pojdi drugam, a te kdo sili biti na telemachu? Jaz sem zadovoljen z njimi, alternative itak nimam za tako ceno.

Dopoldan klical za promocijski paket, zvečer je bilo odklenjeno mislim da vse (hbo,cinemax, balkan paket...):) 6 mesecev bo hitro minilo.

Zgodovina sprememb…

No, optika je pač kralj, če jo imaš na voljo jo vzameš, tudi Telemach ima fajn pakete z optiko. Če je nimaš je Telemachov kabel takoj naslednja izbira. Torej edina kritika leti na ADSL, torej za tiste, ki tako optike kot kabla nimamo. Drugje ima Telemach čisto sprejemljivo ponudbo.

KuntaKinte ::

BorutK-73 je izjavil:

Pa pojdi drugam, a te kdo sili biti na telemachu? Jaz sem zadovoljen z njimi, alternative itak nimam za tako ceno.

Dopoldan klical za promocijski paket, zvečer je bilo odklenjeno mislim da vse (hbo,cinemax, balkan paket...):) 6 mesecev bo hitro minilo.

ta paket je za koga,meni je zdaj razlagala da samo za tiste,ki imajo tuš mobil in telemach?!?

DIGITel ::

KuntaKinte je izjavil:

BorutK-73 je izjavil:

ta paket je za koga,meni je zdaj razlagala da samo za tiste,ki imajo tuš mobil in telemach?!?

Tako je, če si Tušomobilov naročnik in Telemachov naročnik lahko dobiš promo TV paket.

Splošni pogoji akcije.

DIGITel je izjavil:

Tako je, če si Tušomobilov naročnik in Telemachov naročnik lahko dobiš promo TV paket.
Splošni pogoji akcije.

V pošti ki smo jo dobili kjer je zraven tudi aktivacijska koda, piše da je promocijski paket za obstoječe naročnike Telemach-a.

Smo pa doma vsi na Tuš mobilu.

ps
Vsi ki ste naročniki, preglejte pošto od petka.

Zgodovina sprememb…

Relanium ::

Joj ko take reklame hitr stran mečem :P

Foter je naročnik telemach, js pa tušmobil.
Torej kaka je šansa da dobim še ta promo HBO za tri mesece?

Probaj to:
http://vdvoje.telemach.si/ klikni na "ŽELIM KORISTITI UGODNOSTI PROMOCIJSKEGA OBDOBJA"

In ni 3 mesece, je 6.:)

dejanslo ::

Jaz sem lahko aktiviral preko te spletne strani. Nisem (več) naročnik Tušmobila.. Nikjer v teh splošnih pogojih ne piše, da bi moral biti. Celo so prebrali mojo željo za prihodnost in me telefonsko obvestili o aktivaciji. Well done.
There`s More Than One Way To Do It

PS: sem sedaj probal, če dejansko dela. Restartal Cisco box, kanali so odklenjeni, vendar je tema, tišina, podnapisi pa so. ?

Spc ::

dejanslo je izjavil:

PS: sem sedaj probal, če dejansko dela. Restartal Cisco box, kanali so odklenjeni, vendar je tema, tišina, podnapisi pa so. ?

Podnapisi niso kodirani, drugo je.

dejanslo je izjavil:

Pri meni je trajalo 10 ur da so se vsi programi odklenili. Pusti stb vklopljen čez noč.

ps
Imam pa conax modul

Zgodovina sprememb…

ziggy89 ::

A ima kdo že novega ciscota? CISCO 4682 in kakšna je hitrost premikanja med kanali?

Yossarian ::

BorutK-73 je izjavil:

Probaj to:
http://vdvoje.telemach.si/ klikni na "ŽELIM KORISTITI UGODNOSTI PROMOCIJSKEGA OBDOBJA"

In ni 3 mesece, je 6.:)

Paket HBO Premium je odklenjen 3 mesece (1. odstavek 5 točke Splošnih pogojev).
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo povlekel
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

Dzanko ::

ziggy89 je izjavil:

A ima kdo že novega ciscota? CISCO 4682 in kakšna je hitrost premikanja med kanali?

Jaz imam ta digitalni receiver (Cisco 4682DVB) v uporabi že dobre 4 mesece. Hitrost preklopa med kanali je solidna in znaša okoli dveh sekund. Kot povprečen uporabnih lahko rečem, da je edina pomankljivost, ki sem jo do sedaj zasledil ta, da nima prednaloženega celotnega EPG-ja za vse kanale. Ampak za nekatere manj pripljubljene programe sproti nalaga EPG, kar včasih zna trajati tudi do 5 sekund in več.

dzanko...ja sej to je problem tudi pri starem. najbolj me moti to scrollanje čez kanale :s

Yossarian je izjavil:

Paket HBO Premium je odklenjen 3 mesece (1. odstavek 5 točke Splošnih pogojev).

Imaš prav. Šel še enkrat pogledat letak in na zadnji strani spodaj z mikroskopskimi črkami piše da so HBO in Cinemax na voljo samo 3 mesece.:(

BorutK-73 je izjavil:

dejanslo je izjavil:

Pri meni je trajalo 10 ur da so se vsi programi odklenili. Pusti stb vklopljen čez noč.

ps
Imam pa conax modul

Hvala za nasvet. Sem pustil prižgan box 24+h, sedaj pa piše, da je kanal zaklenjen (naročite se na kanal, ...).

KuntaKinte ::

kakih 10 ur,ko ti na telemachu odklenejo kanale traja max 20 minut,da začne delat

MisterR ::

Eno vprašanje, mogoče kdo ve na katerem HDMI sticku bi d3go deloval tako kot mora?

BorutK-73 je izjavil:

DIGITel je izjavil:

Splošni pogoji akcije.

V pošti ki smo jo dobili kjer je zraven tudi aktivacijska koda, piše da je promocijski paket za obstoječe naročnike Telemach-a.

Smo pa doma vsi na Tuš mobilu.

ps
Vsi ki ste naročniki, preglejte pošto od petka.

Sedaj sem klical na hd in mi je povedala, da je ta akcija samo za tiste, ki so pri obeh operaterjih, torej pri tušmobilu in telemachu.

Yossarian ::

Jaz sem izpolnil obrazec na tej strani in nisem rabil vpisovat nobene kode.

http://vdvoje.telemach.si/
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo povlekel
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

Pa si pri Tušmobilu oz. si bil?

GenZNPC ::

Že tretjič ta mesec:
Telemach MB center, motnje DL(pade do 70-80%) UL pa je nula.
skibidi

chucki ::

Koliko kanalov deluje brez conax kartice? Slo1 in slo2 , ali še kakšen?
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Anney ::

Meni je potegnilo dosti kanalov (cca 40), tudi POP (HD), Kanal A (HD), Planet (HD), pa ti osnovni in nekaj radijskih.

GenZNPC ::

Je še kdo opazil prekinjanje in padanje povezave zadnjih 14-16 dni (predvsem upload) ? Mislim pred tem tega nikoli ni blo.
skibidi

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GenZNPC ()

MSCEU ::

Mogoče kdo ve, kdaj bo IPv na voljo ?

Glede na to, da Telemach je pred kratkim pridobil novega ISP providerja z IPv6 podporo ??

Gapi ::

Vprašaj na facebook profilu od Telemacha. Ti pa povem da upanje umre zadnje. Že CPE Cisco ni IPv6 ready. Zdej si pa ti predstavljaj menjat toliko in toliko CPE naprav samo zaradi nove tehnologije. No razn če imaš svoj router ki podpira IPv6. Je pa še ena stvar da 90% uporabnikov interneta dan danes niti ne ve da obstaja IPv6. Ker jih pač to ne zanima, uporabnike samo zanima da jim internet dela.

Predstavljaj si kako moraš povedat svoj IP na helpdesku. Že pri štirici je za nekatere problem. IPv6 pa ima mnogo več številk in črk.
No person is rich enough,to buy back his past.

A je "povedati svoj IP" pogost dogodek na HD?
Jaz sem ponavadi povedal kdo sem (če že ni po tel.št. sam ugotovil) in je to to.
Motiti se je človeško.

Gapi ::

Res je. Na helpdesku poveš samo kdo je naročnik. To je bil samo kot primer.
No person is rich enough,to buy back his past.

Zakaj je trierin proxy strežnik offline ?

213.161.0.16 8080

Ali ima telemach svojega ?

spyker123 ::

Lp,
Telemachov modem/router omogoča vezavo še enega routerja lanTOlan, se pravi, prek kabla bi bil drugi router kot dostopna točka, kot ostali routerji? Kolega mi je rekel, da se baje ne da, čeprav ima lan porte odzadi..to se mi kar čudno..

Router deluje v NAT načinu, kar pomeni 192.168.1.* ip naslovi, za 192.168.1.* lahko daš še en router če želiš da route-a promet iz 192.168.1.* na 192.168.*.*

Primer:
Internet >(Public IP) Modem (192.168.1.1) > LAN4 > WAN (192.168.1.2 Router 192.168.2.1) > LAN1/LAN2/LAN3/LAN4

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Spc ()

spyker123 ::

super, potem mi ni treba kupiti še en router in lahko uporabim kar telemachovega v pritličju, novejšega z usb vhodi pa zgoraj? Ja, to vem, da moram spremeniti ip naslov drugega routerja, drugače pride do spora ip.

Če hočeš samo "razširit" omrežje uporabi drug router kot switch / acess point v 192.168.1.*

Cisco je po zadnjem updejtu ratal uporaben - šaltanje po seznamu programov leti :)

BadB0y ::

Kdaj pa je bil ta update ? Jaz sem ga dobil pred kakim tednom dvema.. pa ni nobene razlike.

Malcolm_Y ::

Ja, tam nekje. Meni regulacija glasnosti deluje ful boljše (hitreje).

chucki ::

Zakaj travel channel nima podnapisov več? Bodo v kratkem kakšni novi paketi?
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
««
227 / 368
»»