» »

KKS > Triera > UPC > Telemach

KKS > Triera > UPC > Telemach

««
226 / 368
»»

KuntaKinte ::

Spc je izjavil:

BorutK-73 je izjavil:

Mi lahko kdo pove kako hudiča aktiviraš D3Go na strani moj telemach?

Jaz sem ga aktiviral brez problema, ampak uporabljal ga pa 100% ne bom.
Včasih deluje včasih ne, ko deluje je video bitrate omejen na približno 600kbit/s, kar pomeni, da je na youtube-u 240p boljše kvalitete.
:))

to ni res,meni deluje na HD kanalih z 3,0 Mbps

Zgodovina sprememb…

andy2k13 ::

Spc je izjavil:

Sade je izjavil:

Za tole sranje z EPG-jem se jim lahko zahvališ na Telemachu, ker njihvi CISCO STB-ji ne prebavljajo EPG-ja,

Testno na Windows Server 2012 R2, Datacenter:

Kaj zaen DVBC tuner mas to v serverju?

Spc ::

andy2k13 je izjavil:

Kaj zaen DVBC tuner mas to v serverju?

1. DVB-S2: TeVii S471 PCIe ( Montage M88TS2020 + Montage M88DS3002 )
2. DVB-C/T: TechniSat CableStar Combo HD CI USB 2.0 ( Trident DRX 3923K )

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Spc ()

BorutK-73 ::

spc - ne moreš primerjat PC in TV-jev z slabimi procesorji. Imaš TV z conaxom, tam dela tako?

EdoK ::

D3GO mi dela samo še na iPadu. Na OSX-u browser zmrzne na cyanogen androidu tudi več ne dela. Top šit storitev.

barocco ::

D3go zaenkrat bp dela na PC ,Mozilla brskalnik ali IE.Me pa zanima ,zakaj lahko za nazaj na TV - ju,gledam samo na dolocenih programih. Na Pop Tv oz. Na slovenskih programih,imam samo opcijo informacije,snemaj to epizodo...v glavnem rad bi gledu za nazaj,če kaj spustim..
RangerVIII|6700k|Corsair16GB|
Msi1070|pm961|BX5001TB|RM650x|H100iv2|

Yossarian ::

barocco je izjavil:

D3go zaenkrat bp dela na PC ,Mozilla brskalnik ali IE.Me pa zanima ,zakaj lahko za nazaj na TV - ju,gledam samo na dolocenih programih. Na Pop Tv oz. Na slovenskih programih,imam samo opcijo informacije,snemaj to epizodo...v glavnem rad bi gledu za nazaj,če kaj spustim..

Meni tudi dela BP, me pa tudi zanima enako glede nezmpožnosti gledanja nekaterih programov za nazaj.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo povlekel
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

EdoK je izjavil:

D3GO mi dela samo še na iPadu. Na OSX-u browser zmrzne na cyanogen androidu tudi več ne dela. Top šit storitev.

Jaz sem sprobal na iPadu od kolega in mu napiše, da je jailbreakan čeprav ni.
Tako, da ne deluje.

BorutK-73 je izjavil:

spc - ne moreš primerjat PC in TV-jev z slabimi procesorji. Imaš TV z conaxom, tam dela tako?

Zakaj ne moreš primerjat ? PC je bolj poceni kot tv in še 100000x boljše zadeva deluje.

Zgodovina sprememb…

Nisi razumel mojega posta.

Ja, vesela novica s Telemacha. Z nadgradnjo D3GO, ta ne deluje na OSX. Pravijo da sem si sam kriv, ker ne uporabljam ustrezno opremo (ki jo btw reklamirajo na spletni strani). Da plačuješ storitev te pa ne dobiš, to ne gre. Kaj mi je storiti?

EdoK je izjavil:

Ja, vesela novica s Telemacha. Z nadgradnjo D3GO, ta ne deluje na OSX. Pravijo da sem si sam kriv, ker ne uporabljam ustrezno opremo (ki jo btw reklamirajo na spletni strani). Da plačuješ storitev te pa ne dobiš, to ne gre. Kaj mi je storiti?

Ja sej po njihovi logiki bi morali inštalirati točno to kar oni rečejo, nič druga na svoj telefon, ipad in pc.
Če imaš slučajno kaj drugega gor pa ne bo delovalo, ker bodo oni odločali kaj boš lahko inštaliral in kakšen os boš imel ne ti.

Zgodovina sprememb…

dejanslo ::

Meni sedaj na OSX 10.7.5, zadnji FF dela. Chrome ne dela.

A ni trik ravno v tem, da je D3go brezplačno _dodan_ paketom, da zaradi nedelovanja ni podlage za reklamacije?
There`s More Than One Way To Do It

s1m0n ::

Meni D3go nikjer ne dela:) Na pcju šteka, na android tablicah šteka (na treh z 5.1 in 4.3).
P

s1m0n je izjavil:

Meni D3go nikjer ne dela:) Na pcju šteka, na android tablicah šteka (na treh z 5.1 in 4.3).
P

Same here, na pcju mi naredi to:

Na iOSu / OsX-u pa, da imam jailbrake-ano napravo.
:))

s1m0n ::

Ja to glede jailbrake in root napravami je totalna bedarija, če bi vsaj prav delovala ne pa da na nikoli rootani android tablici vseeno javlja, da je rootana.

rokp ::

Meni pa dela tako na PCju kot na Android tablici. Na PCju trenutno celo iz omrezja, ki ni Telemachovo (tablice pa nimam pri sebi, da bi sedaj poskusil).

Anney ::

Meni na ne Telemachovim omrežjem dela ze skoz, problem so edino njihove zakupljene vsebine pri katerih imam nezmožnost predvajanja (nogomet tekme večina).

Meni na tablici(N7) dela bp, na pc-ju pa nisem probaval. Se da kako nastavit vrstni red programov?

ps
EPG na nekaterih programih (Science in Travel channel) prikazuje za 4 dni naprej, drugje ostaja na 24ur.

Zgodovina sprememb…

Yossarian ::

Na tablici Nexus 10 mi je D3GO nehal delovati, ko se mi je posodobila na Android 5.0. Sedaj, ko imam posodobljeno na 5.1 in posodobljen D3GO, pa mi dela brez probljemov.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo povlekel
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

dejanslo je izjavil:

A ni trik ravno v tem, da je D3go brezplačno _dodan_ paketom, da zaradi nedelovanja ni podlage za reklamacije?

To se mi trenutno zdi ključno vprašanje. Eno reklamirajo, stanje pa je čisto drugačno. Je D3GO del paketov ki jih plačujemo ali free dodatek. Vsi problemi so posledica tehnične narave oz nedodelanosti, vmes niso spremenili pogoje, še naprej reklamirajo delovanje na OSX. Je zadeva primerna za pritožbo ali kakšno tržno inšpekcijo?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: EdoK ()

vofra ::

EdoK je izjavil:

dejanslo je izjavil:

To se mi trenutno zdi ključno vprašanje. Eno reklamirajo, stanje pa je čisto drugačno. Je D3GO del paketov ki jih plačujemo ali free dodatek. Vsi problemi so posledica tehnične narave oz nedodelanosti, vmes niso spremenili pogoje, še naprej reklamirajo delovanje na OSX. Je zadeva primerna za pritožbo ali kakšno tržno inšpekcijo?

sem spraseval na tržno in odgovor je bil, da so pristojni za to in da gre za krsenje dobrih poslovnih obicajev
ali nekaj podobnega, ker gre za zavajanje potrosnika - ne glede na to, ce je zastonj

Meni sedaj D3GO dela po upgradu Androida na 5.1, zato nisem dalje nic delal na tem

sem nasel, to sem napisal letos februarja

..., sem danes klical na Trzni inspektorat, to je po njihovo tipicno zavajanje potrosnika po
Zakonu o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami (ZVPNPP)

so me zelo prijazno pozvali, naj napisem prijavo, lahko tudi anonimno

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vofra ()

dejanslo ::

Da ne bo pomote, jaz sem imel v mislih reklamacijo računov, ne oglaševanja :)
There`s More Than One Way To Do It

vofra ::

dejanslo je izjavil:

Da ne bo pomote, jaz sem imel v mislih reklamacijo računov, ne oglaševanja :)

za D3GO ne placujes, je zastonj in ne mores reklamirat racuna,
jaz sem zahteval, naj mi placajo VOYO, so se cudili zakaj,
zato ker ne morem koristiti tega, kar oglasujete in se vedno
ponujate novim narocnikom - torej zavajate potrosnike.
Sem to pojasnil inspektorici, se je rezala in mi dala prav,
ne vem pa, ce bi s tem uspel - bi jih pa malo hebal ;-)

MrStein ::

Za "jebanje" so pristojni inšpektorji.
Lahko pa vsak poskusi reklamirat računa. Stane was en email in ponovno klikanje v e-banki, če zavrnejo.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

GTX970 ::

V LJ je možno imeti samo internet paket (kabelska) ?
http://www.telemach.si/sl/zasebni-upora...
paket silver 8 / 1 Mbps

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GTX970 ()

seveda.

iloveboobz ::

Kabelski internet je možen le, kjer je tehnično izvedljivo in na aktivnem kabelskem priključku z L paketom ali z začetnim paketom digitalne televizije.
smoki

GTX970 ::

Kaj je L paket nimam pojma.

Zakaj uporabnik ne more imeti naročenega samo interneta?(531 ogledov)
Koaksialni kabel je bil ustvarjen za prenos video slike. Kot tak ima vrsto prednosti, saj se programi za razliko od IP TV-ja nahajajo pri naročniku. Prednosti so predvsem v hitrejšem premiku programov, hkrati pa lahko analogne programe naročniki spremljajo brezplačno tudi na drugem in tretjem televizorju. Predpogoj za naročilo interneta pa je ena od programskih shem digitalne televizije, saj bi v primeru naročila enega izmed internetnih paketov lahko imel odprte analogne programe, za katere pa ne bi imel podpisane pogodbe o retransmisiji. Poleg tega je potrebno poudariti, da je najlažja in hkrati najcenejša rešitev, če vse telekomunikacijske rešitve in storitve naročnik vzame pri enem operaterju.

Torej dokler ne bodo ukinili analognih tv kanalov imajo izgovor.
Se jih drugače (analognih tv kanalov) ne da blokirati ?

Zakaj potem ponujajo samo internet pakete, če dejansko sploh niso "možni" http://www.telemach.si/sl/zasebni-upora... ?

SmeskoSnezak ::

GTX970 je izjavil:

Kaj je L paket nimam pojma.

Zakaj uporabnik ne more imeti naročenega samo interneta?(531 ogledov)
Koaksialni kabel je bil ustvarjen za prenos video slike. Kot tak ima vrsto prednosti, saj se programi za razliko od IP TV-ja nahajajo pri naročniku. Prednosti so predvsem v hitrejšem premiku programov, hkrati pa lahko analogne programe naročniki spremljajo brezplačno tudi na drugem in tretjem televizorju. Predpogoj za naročilo interneta pa je ena od programskih shem digitalne televizije, saj bi v primeru naročila enega izmed internetnih paketov lahko imel odprte analogne programe, za katere pa ne bi imel podpisane pogodbe o retransmisiji. Poleg tega je potrebno poudariti, da je najlažja in hkrati najcenejša rešitev, če vse telekomunikacijske rešitve in storitve naročnik vzame pri enem operaterju.

Torej dokler ne bodo ukinili analognih tv kanalov imajo izgovor.
Se jih drugače (analognih tv kanalov) ne da blokirati ?

Zakaj potem ponujajo samo internet pakete, če dejansko sploh niso "možni" http://www.telemach.si/sl/zasebni-upora... ?

Ker verjetno bi jih zakonodajalci lovili. Jaz bi definitivno se pogovoril z njimi preden bi sel do "zveze za zascito potrosnikov". ;)
@ Pusti soncu v srce... @

To ga pa Telemach sirje da vsiljuje pakete. Zakaj potem sploh imajo samo internet pakete?

DejaVu na ADSL-ISDN fiasko?

MrStein ::

Za tiste, ki ne bi radi imeli trojčkov in drugih kombp-paketov.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

ziggy89 ::

EdoK je izjavil:

dejanslo je izjavil:

Ne vem...meni dela normalno na os x

ziggy89, oba podprta brskalnika mi zmrzneta ob poiskusu logiranja. Imam zadnji OSX in brskalnika.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: EdoK ()

mtosev ::

a mi lahko kdo reče kateri programi so na voljo prek d3go? a lahko gleda npr CNN, NGC, discovery, animal planet etc? ker če niso tuji programi na voljo ne rabim tale d3go
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Zelnick ::

mtosev je izjavil:

a mi lahko kdo reče kateri programi so na voljo prek d3go? a lahko gleda npr CNN, NGC, discovery, animal planet etc? ker če niso tuji programi na voljo ne rabim tale d3go

kanali

kanali

I can remember a time before the Internet. But I don't like to.

EdoK je izjavil:

ziggy89, oba podprta brskalnika mi zmrzneta ob poiskusu logiranja. Imam zadnji OSX in brskalnika.

V Safariju bi ti moglo vržt viewright download, ki ga inštaliraš. Nisem pa testiral v FF. V glavnem na treh macih mi deluje normalno. Os x 10.10.x (x zato, ker je na različnih verzijah malo - boljša polovica ne ve kaj je to update sistema, enega pa ravno prodajam tako, da ga nisem nadgrajeval na 10.10.3, ker gre v brisanje :) )

Ti javi kakšno napako mogoče?

BadB0y ::

Spc Koliko si dal za win datacenter ? :)

BadB0y je izjavil:

Spc Koliko si dal za win datacenter ? :)

48880004 šilingov.
:D

Han ::

V Celju že delata Brio HD in Kino HD? Ko sem čez viked preklopil nanju, sem videl zgolj napis "Šifriran signal"... Gold Extra paket.

Ima danes kdo težave? S tujino imam malo problemov s pingom in packet lossom. Hitrost je ok ampak precej niha.

telemach - LJ

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ziggy89 ()

Lonsarg ::

Danes zna biti kaj hujšega kot samo Telemach. Tudi jaz na Amisu sem imel praktično izpad tujine, še en bogi google page je rabil par refreshov da mi ga je odprlo! Ker sem nek ROM lih flashal sem najprej pomislil na virus lol.

ziggy89 je izjavil:

Ima danes kdo težave? S tujino imam malo problemov s pingom in packet lossom. Hitrost je ok ampak precej niha.

telemach - LJ

Ja, imam danes rahle probleme z tujino, rahel packet loss ampak zadeva še vedno deluje.

Reply from 159.153.78.232: bytes=32 time=1009ms TTL=51
Reply from 159.153.78.232: bytes=32 time=1016ms TTL=51
Reply from 159.153.78.232: bytes=32 time=1011ms TTL=51
Reply from 159.153.78.232: bytes=32 time=1023ms TTL=51
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 159.153.78.232: bytes=32 time=109ms TTL=51
Reply from 159.153.78.232: bytes=32 time=110ms TTL=51
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 159.153.78.232: bytes=32 time=111ms TTL=51
Reply from 159.153.78.232: bytes=32 time=109ms TTL=51
Request timed out.
Reply from 159.153.78.232: bytes=32 time=1023ms TTL=51
Reply from 159.153.78.232: bytes=32 time=1010ms TTL=51
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 159.153.78.232: bytes=32 time=1014ms TTL=51
Reply from 159.153.78.232: bytes=32 time=1011ms TTL=51

Normalno pa imam 45-55ms, tako da se nekaj dogaja.

Zgodovina sprememb…

Evo zadeva se je popravila:

Spet ista finta danes:

Han ::

Han je izjavil:

V Celju že delata Brio HD in Kino HD? Ko sem čez vikend preklopil nanju, sem videl zgolj napis "Šifriran signal"... Gold Extra paket.

Si bom kar sam odgovoril: Telesmeh je (zopet brez opozorila) malo spremenil shemo kanalov. Po ponovnem iskanju (in resetiranju TV, ker iz meni neznanega razloga mi našel MC radijskih kanalov) je zdaj vse ok. Na Kino HD končno deluje tudi spored.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Han ()

Verjetno so PIDe spremenili...

HBO HD - 610MHz.
Ni slike in zvoka, zakaj ? ker majnka MPEG-4 in MPEG1 Layer2

Evo so se PIDi vrnili, zadeva že deluje.

Zgodovina sprememb…

69charger ::

A je še kdo opazil, da D3GO v Chromu ne deluje več, preprosto javi, da so ga nehali podpirati in naj se je*em. V IE ga pa itak sploh ne naloži tako da so me ubistvu prisilili v uporabo Firefoxa.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

Zgodovina sprememb…

Gremio ::

69charger je izjavil:

A je še kdo opazil, da D3GO v Chromu ne deluje več, preprosto javi, da so ga nehali podpirati in naj se je*em. V IE ga pa itak sploh ne naloži tako da so me ubistvu prisilili v uporabo Firefoxa.

Ja res je,potrjujem.ne vem kaj se grejo,lahko bi IE skenslal.Ma kr neki.
««
226 / 368
»»