» »

KKS > Triera > UPC > Telemach

KKS > Triera > UPC > Telemach

««
115 / 364
»»

RobertoK ::

Važno da smo dočakali :D

CaqKa ::

majke jim... iz ftp.triera.net imam 40kB/s prenosa... debian x64 net iso dol vlačil..

slatncan ::

dočakali ja...sicer je men reko da mi more neke parametre spremenit in me prestavit na docsis 3.0...izgradnja pa naj bi bila končana konc tega tedna...govorim za tabor...tak da... men zaenkrat dela tak kot mora, razn ping se mi zdi mal velik...ampak ok... :)

Spc ::

Meni deluje vse normalno in po starem.

:)

Tilen ::

dočakali ja...sicer je men reko da mi more neke parametre spremenit in me prestavit na docsis 3.0...izgradnja pa naj bi bila končana konc tega tedna...govorim za tabor...tak da... men zaenkrat dela tak kot mora, razn ping se mi zdi mal velik...ampak ok... :)

6ms? Koliko si pa pričakoval?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

sicer ne vem kolk je neka normala...ampak sem zasledil na forumu tudi po 1-3ms...al pa sm js preveč optimist :P

TyKee ::

Taka odzivnost je mozna samo na optiki.

Cable je 5/6ms ze supperca / idealka.

Lp.

Saintek ::

Tykee selnica ruše ni več pod telemach kaj se bo pa tu kaj dogajalo veš kaj ? :)

JK007 ::

Kolko sem seznanjen bodo imeli svojo centralo.
....... www.kabelska.net .........

NoBody- ::

Tudi pri meni deluje 6/1, vendar ni bilo potrebno nič resetirat oz. izklapljat :)

speedtest.si

Pritisnite START

Inicializacija . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . OK
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 987.12Kb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 5.78Mb/s

Pritisni START za ponovno meritev

Pesimist ::

Ping statistics for 89.143.249.33:
Packets: Sent = 10, Received = 10, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 2ms, Maximum = 3ms, Average = 2ms

Ping statistics for 213.143.65.4:
Minimum = 2ms, Maximum = 2ms, Average = 2ms

Ping statistics for 193.2.1.87:
Minimum = 2ms, Maximum = 3ms, Average = 2ms

kljukec87 ::

še telefonskega centra nimajo porihtanega.. čakam 5 min na fonu pa sem 6. ... mineta minuta al pa dve sem 5. ..... spet mine par minut sem 4... in pol sem naenkrat spet 6. :)
od kod ste pa kaj sploh tisti katerim so vam že spremenili?

jaz sem iz mb-tabor pa še vedno dela z bogih 10.7/1

patrikkc ::

jaz bom zdaj glih klical na triero ker mi internet dela samo
sem pa iz rotovža mb
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 988.21Kb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 4.13Mb/s
zdaj že cel teden nekaj zajebava

Zgodovina sprememb…

• spremenil: patrikkc ()

DMX ::

Jaz sem jih klical včeraj okrog 22:30 (ker ni delalo sploh) in mi je model na drugi strani zatrdil, da mi bodo naredili čez noč upgrade in da bi morala zadeva bit danes tekom dnevva pohitrena. Pustimo se presenetit.

Torej od vse zadeve se ni zgodilo čisto nič (to sem tudi pričakoval). Po sedanjem pogovoru z enim na helpdesku, mi je ta rekel, da bi naj bila zadeva urejena do konca tega meseca!!!! ;(...sem ga povprašal, kaj mi lahko tukaj naredijo, saj s takšnimi izpadi in štekanjem si ne morem nič pomagat, pa je hladno krvno rekel da nič, a jaz potrebujem net vsaki dan. In zdaj jaz vas vprašam - a se še splača vztrajat pri fu.... UPCju, al it k drugemu operaterju, saj imam filing, da se tukaj ne ve kdo pije in kdo plača (oz. plačam jaz, oni pa .....).

Vanquish ::

sej ce bos rabo ti lahko jaz kaj stavim :DDD

HoNdEk ::

Na helpdesku ti itaq nic nemorejo pomagat..kaj te lahko samo šalta na frekvence..pa dava na servis.. pa tolazi zakaj mas taki packet loss pa tako nizko hitrost.. ce samo omrezje je v vlkem kur*u.. to pa se mors zalit na same bivse kablske.. od krs tabor, kks rotovz, catv tezno itd itd (to govorim za mariborsko regijo)
..:: M - Power ::..

sej ce bos rabo ti lahko jaz kaj stavim :DDD

:*

SmeskoSnezak ::

Ko ti je to rekel, bi mu mogo ti hladnokrvno odvrnit:"Torej vam ne bom plačal položnice za mesec december!" Vam je vseeno za vaš gnar al kaj? Če mi pride kdo s tako ven, ki mi mora nuditi stalne storitve, mu čimprej pod nos vržem tole. Se takoj spravijo k delu in sporihtajo zadevo...
@ Pusti soncu v srce... @

kdo je iz centrale MB TABOR, naj lepo pokliče na 0801151, pritisne 3 za tehniko in zatheva Ljubo-ta...on je men dans zrihto vse v roku 15min...pred klicom sm mel povezavo DL 0.5Mb/s UL 1.5Mb/s...v roku 15 min sem imel 28/2.5...ker morjo samo spremenit neke parametre notr in te prestabit na 3.0 sistem...vsaj pri mojem digitalnem 3.0 je blo tak...kak je za stare pakete pa ne vem...probat ni greh...

kdo je iz centrale MB TABOR, naj lepo pokliče na 0801151, pritisne 3 za tehniko in zatheva Ljubo-ta...on je men dans zrihto vse v roku 15min...pred klicom sm mel povezavo DL 0.5Mb/s UL 1.5Mb/s...v roku 15 min sem imel 28/2.5...ker morjo samo spremenit neke parametre notr in te prestabit na 3.0 sistem...vsaj pri mojem digitalnem 3.0 je blo tak...kak je za stare pakete pa ne vem...probat ni greh...

po 10minutnem pogovoru je model ugotovil: "uu pri vas pa še ja ni posodobljena hitrost.. počakajte še 2-3 dni"
a sem ga vprašal kdaj bi naj posodobili hitrost na območju mb-tabor. pa je reko da je že... pol me je 10x dal na čakanje da je nekaj preverjal..

pol sem mu razlagal da se mi zdi prevlka izguba pri 12mbit downloada ko prakticno dela z 10.5mbit in seveda je obdolžil moj router za to ... :)

bom jaz kr lepo počakal do petka popoldan pol pa gnjavim dalje če ne bo tip-top

no pol je še bla finta da se je spomnil: a vi ste pa tisti ki je speedteste pošiljal po mailu.
seveda da sem.. bolše da bi bil tiho kot pa da mi omeni, glede na to da niso odgovorili na 3 al 4 poslane maile z moje strani

Zgodovina sprememb…

Ko ti je to rekel, bi mu mogo ti hladnokrvno odvrnit:"Torej vam ne bom plačal položnice za mesec december!" Vam je vseeno za vaš gnar al kaj? Če mi pride kdo s tako ven, ki mi mora nuditi stalne storitve, mu čimprej pod nos vržem tole. Se takoj spravijo k delu in sporihtajo zadevo...

Sem mu rekel točno to, pa mi je odvrnil, da on ni pravi kontakt za takšne pritožbe in mi je dal kontakt od g. Brodara, kateri je dosegljiv med 8 in 16 uro. Mi je pa pri tem vprašanju, ko sem rekel, da ne mislim plačat teh 20€ odgovoril pritrdilno, da se strinja. Saj vem, da sem pri njih kaplja v morje, ampak če že plačujem za nekaj, hočem da dela kot se šika (sam sem v takšnem poslu kjer imam vsakodnevni stik s strankami in vem kako je to če kaj ne dela na naši strani - stranka bi te pojedla za 1€ - živa resnica). Ma ajde, nebi se bunil če bi se tole dogajalo nek kratek čas, ker pač urejajo zadevo, razpi... me, ker se to vleže že več kot mesec dni....

Sem klical, pa mi je tajnica na drugi strani dala samo GSM št. za nujne primere, tako da nisem imel možnosti izbirat tehnika. Do kdaj sploh delajo?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: DMX ()

PrimozR ::

Aja, gorenjsko naj bi prestavili šele v marcu, vsaj tak odgovor je dobil SkyX na vprašanje, kdaj bodo problemi rešeni.

Meni po tistem modem resetu vse skupaj še vedno dela kul, začuda...

SmeskoSnezak ::

DMX, pa kaj , če si le en. En + en je dva + en je že tri. Malo po malo nanese veliko ;) Tega pa nobena firma noče.
@ Pusti soncu v srce... @

psychoshorty ::

Mnja, to s njihovo telefonsko vrsto tudi meni ni bilo vceraj nic jasno. :) Najprej sem bil tretji, nato pa kar peti ipd. Nato se mi je tehnik javil, a kar takoj vrgel dol (smeh).

LUTi ::

DMX, pa kaj , če si le en. En + en je dva + en je že tri. Malo po malo nanese veliko ;) Tega pa nobena firma noče.

Tak kot se Telemach tu v MB obnaša, tega ni videt. Jaz do zdaj ne z mejli ne s klici nisem dosegel nič... ;((

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LUTi ()

Ja. Tudi sam to opazam, da se vedno bolj nedostopni za uporabnika. Na maile mi sploh vec ne odgovarjajo. Ocitno bo potreben obisk na osebni ravni.

Hardstyle ::

Danes so mi povišali hitrost na 6/1 torej digitalni trojček M+ !

KRS Rotovž

Speedtest.net

speedtest.si

Pritisnite START

izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 990.20Kb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 5.70Mb/s

Pritisni START za ponovno meritev

Zgodovina sprememb…

RoSeR ::

Glede Triera/UPC, če imate probleme s hitrostjo, preverite svoje hitrosti in seveda pogodbo. Pri meni so od sklenjene pogodbe za digitalni trojček L v mesecu marcu, pa vse do včeraj, ko je urgiral serviser, imeli nastavitev še vedno na stari pogodbi, kar je pomenilo, da sem imel internet od marca na stari nastavitvi (niso spremenili, tako da sem imel za več kot 50% slabšo hitrost), a plačeval položnice, kot da imam vse urejeno. No, sedaj jih bo doletelo nekaj.

Edino pravilno.

Soprano ::

@RoSeR: si pa model, da to ugotoviš po skoraj letu dni... =)

RoSeR ::

Seveda sem model, če tako praviš. Glede na to, da sem imel še druge probleme s povezavo, ki je crkovala in so rabili 2+ meseca, da so popravili, zmes seveda internet ni delal vsake toliko, in ker nisem ravno takšen frik, da bom preverjal svojo max. hitrost in doživljal orgazme s tem, sem sedaj iz njihove strani dobil podatek, da so naredili napako (čisto slučajno).

Takole....pa mi je uspelo dobit Ljubota, kateri mi je prestavil zadevo na 3.0 in rekel, da naj čez 15 min resetiram modem in po ponovni vzpostavitvi bi naj imel novo hitrost....

zdaj pa da vidimo....

T - 15 min :))

Takole....pa mi je uspelo dobit Ljubota, kateri mi je prestavil zadevo na 3.0 in rekel, da naj čez 15 min resetiram modem in po ponovni vzpostavitvi bi naj imel novo hitrost....

zdaj pa da vidimo....

T - 15 min :))

evo tak je men naredo :D zadeva laufa na polno...

CaqKa ::

kaj pa robert še dela na trieri?

j3rn3jk ::

Mene pa zanima, če ti paket oni sami spremenijo ( npr. iz starega M v novi M 3.0 ) ? Ali je pri tem potreben podpis nove pogodbe? nove vezave.. itd ??

Ah, je imel Telemach kar lep čas za enako ceno 10 Mbit paket, kot 1,5 Mbit. Brez obvestila, brez avtomatskega preklopa. TO mi je seveda po približno pol leta povedal frend, za preklop je bil pa potreben samo en klic. Skratka butasto...

slox ::

Lp,

Imam vprasanje ali ima se kdo probleme tem pingom ki se meri na speedtestu. Ker meni vsakih tolk casa kr po 50+ ms pinga kaze in imam polovicni download upload pa je normalen...??

To se mi dogaja odkar so povecali internet na 6/1...

upokojenc ::

Zanima me če so hitrosti povišane tudi pri UPC Pobrežje ali je to še preveč na "podeželju" za njih?

tabor naj bi bil med prvimi na vrsti in še ni konc...tak da...me pa zanima če je DMX zrihtal z Ljubotom :P

če bo njemu uspelo in je s tabora bom jaz tud ljubota poklical :D

Lp,

Imam vprasanje ali ima se kdo probleme tem pingom ki se meri na speedtestu. Ker meni vsakih tolk casa kr po 50+ ms pinga kaze in imam polovicni download upload pa je normalen...??

To se mi dogaja odkar so povecali internet na 6/1...

Je 'normalno' ja. Stestiraj še na pingtest.net.

tabor naj bi bil med prvimi na vrsti in še ni konc...tak da...me pa zanima če je DMX zrihtal z Ljubotom :P

Evo, pravkar sem prišel za PC in lahko vam sporočim, da je Ljubo CAR! Stvar dela kot se šika :))

swamigi ::

Mene tud zanima kdaj bodo dvignili hitrosti na pobrežju.
Če ima kdo kakšne informacije?

Evo, pravkar sem prišel za PC in lahko vam sporočim, da je Ljubo CAR! Stvar dela kot se šika :))

ma kurc dela....ob 9ih zvečer je vse skupaj crknilo, na helpdesku pa mi niso mogli pomagat, saj je zgleda nekaj crknilo v "omarici", tako da čakam njihovega "tehnika", da se bo osebno oglasil pri "meni", da pogleda kaj je narobe....;(

prokleti čapci ;(

joskec ::

Espn America ne dela. Vsake toliko časa ne deluje. Ve mogoče kdo, kakšen je vzrok?

V-i-p ::

Težave so že na satelitu...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

alexz ::

s kerega satelita pa prevzemate?

V-i-p ::

Eutelsat W2.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

borki ::

Mene pa zanima če so še komu tudi spremenili ip ker jaz nimam več istega kot sem ga imel prej. Res pa da imam zdaj boljšo hitrost interneta.

Mene pa zanima če so še komu tudi spremenili ip ker jaz nimam več istega kot sem ga imel prej. Res pa da imam zdaj boljšo hitrost interneta.

meni ;)
««
115 / 364
»»