» »

Amazon in baterije

Amazon in baterije

Compufreek ::

Živijo!

Od kdaj je problem z dostavo baterij v Slovenijo ? Vsa leta sem brez problema naročal originalne baterije in podobne zadeve iz AmazonDE sedaj pa ko sem hotel naročiti "power bank", pa mi napiše da ne dostavljajo. Enako je na AmazonUK. Sem pogledal rezervne baterije in baterije ki sem jih naročil in tudi dobil pred točno enim letom pa jih tudi ne morem ponovno naročiti. Vem da so problemi pri letalski dostavi ampak tole je v EU in nimam pojma zakaj je kar naenkrat problem.
Pa bom posledično še vprašal če ima kdo kakšno podobno stran za naročanje kvalitetnih power bankov, baterij in napajalnikov za telefone in podobno pa da seveda ni 300% marža tako pa če nabaviš v Sloveniji.
Lp

diler515 ::

iz .co.uk je kolega par tednov nazaj bp naročil ekstra baterije za drona

Compufreek ::

sem dobil odgovor od Amazona, da pač tole določajo prodajalci, da nima nobene veze z importom ali kakšno podobno zadevo, zanimivo je, da nobene baterije za telefone ne gre naročit tako da nekaj se je moglo zgodit da so prodajalci dali Slovenijo na "črno listo" tudi baterije, ki sem jih naročil pred točno letom dni mi sedaj piše, da se izdelek ne dostavlja v slovenijo -.-

fujtajksel ::

Jst tud opazil.
> iz .co.uk je kolega par tednov nazaj bp naročil ekstra baterije za drona
Kje točno?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

0.1mm strižnik, naročanje iz amazon.co.uk?

Oddelek: Loža
183271 (2682) algo
»

Nakup knjig

Oddelek: Loža
343707 (2309) Ajrina
»

Amazon.com; noce poslati v Slovenijo

Oddelek: Loža
185502 (4364) bastadu
»

Nakup igrač, preko e-trgovin

Oddelek: Kaj kupiti
164574 (4168) Keyser Soze

Več podobnih tem