» »

Napad v Nemčiji

Napad v Nemčiji

Temo vidijo: vsi
««
26 / 32
»»

Cervantes ::

Pingvini so od nekdaj kelnerji, ne pa nune.
Brez dezinformacij, prosim.

Poldi112 ::

perci je izjavil:

dice7>Vidimo da se se naprej veselo ignorira dejstvo da dejansko obstajajo zenske katere prostovoljno nosijo nindza opremo

Ženska, ki je bila celo življenje zatirana in prepričevana, da je na svetu zato, da služi moškemu, to verjame ja. In potem se ji zdi to naravno stanje sveta. Verjamem, da se tebi zdi tako stanje OK.

Par vprašanj:
- so vse odločitve, da nosijo burko, zgolj posledica indoktrinacije?
- kako bodo tiste, ki jo hočejo (ne glede na vzroke), gledale na tvojo prepoved?
- misliš, da jih bo familija, ki jih zdaj zatira z burko, potem spustila ven brez, ali jo bo pač enostavno za vedno zaprla v hišo?
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

ProGo ::

jype je izjavil:

ProGo> Tičji strokovnjak udaril spet! :)) Ne more si pomagati in iti mimo teh tičev, kdo bi vedel zakaj?

Če nekdo vztrajno ponavlja besedo "cuck", je precej jasno, kaj ga v dno duše skrbi.

Točno tako, me veseli, da se strinjava. Čuj potrditev tiste tvojo izjavo, da je v Bibliji zapovedano klanje nevernikov, boš priskrbel v doglednem času? V 2 mesecih bi že lahko našel v angleščini, ane?

asdwasdwa ::

dice7 je izjavil:

Vidimo da se se naprej veselo ignorira dejstvo da dejansko obstajajo zenske katere prostovoljno nosijo nindza opremo

Ki so v manjsini. Kaj se zgodi z žensko, ki v SA sleče hijab in se obleče v kratke hlače ter majco tako, da se ji vidi dekolte? Verjetno ni treba posebej poudarjat. Malo manj "nasilno" je v kakšnem Egiptu, a le iz vidika zakona. Moški tako žensko dojemajo kot "hoče bit pofu*ana" in jo posilijo samo zato, ker ni oblečena v hijab.

Kaj se v zahodnem svetu zgodi z nuno, ki sleče svojo odpravo in se obleče kot zgoraj napisano? Nič.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: asdwasdwa ()

asdwasdwa ::

Poldi112 je izjavil:

- kako bodo tiste, ki jo hočejo (ne glede na vzroke), gledale na tvojo prepoved?
- misliš, da jih bo familija, ki jih zdaj zatira z burko, potem spustila ven brez, ali jo bo pač enostavno za vedno zaprla v hišo?

1. Kaj ona hoče je irelevantno. Tako bo kot zakon pravi. V Evropi veljajo evropski zakoni. Če ji niso všeč se lahko preseli v arabski svet tj. tja od koder je prišla. Jaz tudi hočem nag hodit po mestu a mi zakon to prepoveduje.

2. Lahko se obrne na policijo. V zahodnem svetu nihče ni od nikogar lastnina.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: asdwasdwa ()

Manu ::

dice7 je izjavil:

Vidimo da se se naprej veselo ignorira dejstvo da dejansko obstajajo zenske katere prostovoljno nosijo nindza opremo

Prostovoljno?

Se ne strinjam s tem. V enem kratkem dokumentarcu je migrantka na Norveškem, ki nosi hijab sama rekla, da se muslimanski moški upajo 'svojim' ženskam reči, kako naj se mora "dostojno" obleč, zahodnjakinjam pa se tega ne upajo povedat.

Poleg tega ta ista ženska pravi, da ji je težko sprejet to svobodo. Že samo iz tega razloga, ker je naučena po starem in navada je železna srajca. Poleg tega prihajajo stalne kritike s strani muslimanskih moških.
Sredi spečih in nepazljivih je modrec buden in pazljiv -
po poti gre kot hiter konj, ki je prehitel šibko kljuse.

jype ::

ProGo> Točno tako, me veseli, da se strinjava. Čuj potrditev tiste tvojo izjavo, da je v Bibliji zapovedano klanje nevernikov, boš priskrbel v doglednem času? V 2 mesecih bi že lahko našel v angleščini, ane?

Sem ti dal link, pa zgleda nisi znal prebrat, obsedeni s tem, da vam bodo "ukradli žene" ste pa očitno zgolj fantje kolaborantje. Čemu neki bi si vaša dekleta želela, da jih kdo "ukrade"?

Mato989> Torej si za dovoljenje nošnje orožja, ker nenazadnje država(po tvoje) nima meni pravice da mi prepove ker se ji ne ljubi obravnavat pravih morilcev :)

Zabavno je, da mnogi med nami že imajo dovoljenje za nošenje orožja, ti pa misliš, da ti država nima pravice prepovedat nosit orožja.

Orožje je nevarno, burka pa ne.

Zgodovina sprememb…

xmetallic ::

jype je izjavil:

American Muslim journalist and her friend kicked off American Airlines flight because male flight attendant 'felt unsafe and threatened' by them

Female Muslim passenger is kicked off plane because flight attendant 'did not feel comfortable'

So nevarne. Ko letalo ne more poleteti zaradi nelagodja potnikov ker na letalu sedi nindža je to problem ki prevoznika lahko stane precej denarja.

cca. 3 tedne nazaj sem bil v BTC LJ šokiran ko sem v le nekaj minutah srečal več kot 25 zadekanih žensk. Ni bilo prijetno hoditi vzporedno s potencialnim eksplozivnim telesom. Najprej sem mislil da so se muslimani tak razpasli po LJ. Sledilo je olajšanje ko sn ugotovil da so prišli iz bosne za avtobusom.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: xmetallic ()

xmetallic> So nevarne.

Nevarni so psihiatrični pacienti, ki jih je strah burke, ne pa burka.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Nevarni so psihiatrični pacienti, ki jih je strah burke, ne pa burka.

Imamo pravico do varnega leta. Na srečo prevozniki vedo da jih lahko zamenjamo zato upoštevajo zahteve večine. Kdor hoče letet zadekan naj si najame privatno letalo.

xmetallic> Imamo pravico do varnega leta.

Jasno.

xmetallic> Na srečo prevozniki vedo da jih lahko zamenjamo zato upoštevajo zahteve večine. Kdor hoče letet zadekan naj si najame privatno letalo.

Nimate pravice do leta brez zadekanih potnikov.

Zgodovina sprememb…

nagobčnik ::

perci je izjavil:

dice7>Vidimo da se se naprej veselo ignorira dejstvo da dejansko obstajajo zenske katere prostovoljno nosijo nindza opremo

Ženska, ki je bila celo življenje zatirana in prepričevana, da je na svetu zato, da služi moškemu, to verjame ja. In potem se ji zdi to naravno stanje sveta. Verjamem, da se tebi zdi tako stanje OK.

Kaj pa ženska, ki je bila celo življenje prepričevana, da je v oblakih nek moški, ki mu je treba služiti, sicer jo čaka večni ogenj? Zanjo je pa okej, da se "prostovoljno" odloči, da mu bo služila full-time in navleče nindža opremo z belimi dodatki? Kje bomo potegnili črto? Pri zakrivanju obraza? Pri zakrivanju las? Pri zakrivanju figure? Pri belih dodatkih?

dice7 ::

Je zupan splita tudi musliman?
http://markom.watoc.org/2016/08/02/spli...

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: oo7 ()

Martin Krpan ::

jype je izjavil:

LovelyTruth> Bi dovolil Ninja obleko?

Nikomur ne bi dovolil, da mi predpisuje, kakšno obleko smem, kakšne pa ne smem nositi.

Če bo Burka pri nas ali v Sloveniji kdaj prepovedana, jo bom začel nosit.

SS uniforma Hugo Boss iz kolekcije pomlad/poletje .44 je pri nas prepovedana.
Kdaj jo boš začel nositi ?8-)
https://www.google.si/search?hl=sl&site......0.0.1.110651.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1ac..64.img..0.0.0.OvBGAfsR8lw

AnS> SS uniforma Hugo Boss iz kolekcije pomlad/poletje .44 je pri nas prepovedana.

Link na zakon?

Zgodovina sprememb…

dice7 je izjavil:

Prvo je delovna obleka profesionalnih katoliških nun ki so se prostovoljno odločile za poklic in obleko , drugo je vsakodnevna obvezna obleka predpisana za VSE ženske pripadnice mohamedanske vere v islamskih državah.
Bosna to ni , da ne boš mislil...

ProGo je izjavil:

jype je izjavil:

Mato989> Saj ta zakon ni tam zato da bi preprečeval terorizem, je "napad" na simbol Islama, gre se za sporočilo da tega nočemo.... to je vse.

Kot rečeno:

LovelyTruth> Upam na še eno zmago sekularnega sveta nad teokracijo in prepoved teh prekrival ki žalijo žensko dostojanstvo!

Jaz pa upam, da bodo kmalu prepovedane tudi obleke, ki skrivajo velikost penisov, da bomo vsi lahko videli, od kod nacistom njihove psihične težave.

Tičji strokovnjak udaril spet! :)) Ne more si pomagati in iti mimo teh tičev, kdo bi vedel zakaj?

Ker ga rad faše od odzadi ?

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Tezaab ()

Martin Krpan je izjavil:

Prvo je delovna obleka profesionalnih katoliških nun ki so se prostovoljno odločile za poklic in obleko , drugo je vsakodnevna obvezna obleka predpisana za VSE ženske pripadnice mohamedanske vere v islamskih državah.
Bosna to ni , da ne boš mislil...

Nehaj se ze enkrat norca delat iz samega sebe

Zgodovina sprememb…

Utk ::

Norca se iz tebe delamo, če nisi opazil. Kakšna je kazen za nuno, ki ni v uniformi? In btw. večino časa ni v uniformi, samo to niti ne opaziš, ker takrat pač ne opaziš, da je sicer nuna.
No, naj ti namignem, metati kamne na nune brez uniforme ni dovoljeno.

No saj smo vendar na sloteku, epicentru generalizacij in stigmatizacij

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

Utk> Kakšna je kazen za nuno, ki ni v uniformi?

Kakšna je pa kazen za žensko, ki ni pod deko?

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

Zabavno je, da mnogi med nami že imajo dovoljenje za nošenje orožja, ti pa misliš, da ti država nima pravice prepovedat nosit orožja.

In zakaj ne bi enaki psihiatrični zakoni veljali za nošenje burk in hijabov? Burka je prav tako nevarna, kaj če nekdo doživi srčni infarkt ko vidi neko ninjo na cesti?

Zakaj ne bi smel jaz paradirat z kalašnikovim na hrbtu po cesti, nekdo z burko pa bi lahko? Zakaj mi lahko država po tvoje to prepreči burko pa ne? Naj se (po tvojih besedah) spravi na tiste ki elajo težave ne pa da smo vsi kaznovani in ne smemo živet kot nam paše :)

Orožje je nevarno toliko kot Musliman, gre se za to kaj je v tvoji glavi, burka sama po sebi je nevarna ravno tako kot orožje brez roke ki pritisne na petelina.... torej je enako.

Truga je izjavil:

Aston_11 je izjavil:

Da so urejene, jih nihče ne sili, da so oblečene v nindzo, jih sili vera in primitivci od možakov želeč si device soka.

Druzba jih sili.

Ne se delat da ne ves kako zanicevane so povprecne zenske, ce nimajo mejkupa.

V kateri snobovski vukojebini pa ti živiš. :O
Pri nas v civilizaciji se nihče ne ozira na make up. Služi izključno uspešnejšemu pecanju moških.
Ja nosijo ga le pupe in pedri , oboji popolnoma prostovoljno.
Nismo še nobene kamenjal če ni bla namazana.

Truga ::

Martin Krpan je izjavil:

V kateri snobovski vukojebini pa ti živiš.

V lublani ja. Sej bom hmal pobegnu.

jype je izjavil:

Ti povej, ti se spoznaš na druge "kulture".

konspirator je izjavil:

Ne, v resnici ni: Ženska ima pravico, da jo država zaščiti pred kakršnokoli prisilo, nima pa država pravice, da ženski prepove, ker se ji ne ljubi obravnavati pravega storilca.

V musli državi (kjer je islam država) ima ženska manj pravic kot pes.Nekako se jo smatra samo kot stroj za rojevanje malih Ahmedov.

burke in ostale musli-rjuhe
Ima pravico da jo nosi ali je polita s kislino/javno obešena/bičana.
Ampak izbiro ima !

Zakaj sjw fanatiki podpirajo islamo-fašizem mi ostaja uganka.
Stockholm sindrom ?

Glavno da izbiro ima. In sicer precej lahko!:D

Torej smo prisli do zakljucka da je prepoved burke na zahodu kul zato ker se zenske brez burke v vahabisticnih drzavah kamenja?

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

dice7 je izjavil:

Jaz tudi prostovoljno nosim balaklavo , tako na tri luknje , pa mi je policaji vseeno ne pustijo nosit. Zakaj pa bi bile one priviligirane ?! Saj smo vendar enakopravni !
Če jaz ne smem potem tudi one ne smejo!8-)

dice7 je izjavil:

Torej smo prisli do zakljucka da je prepoved burke na zahodu kul zato ker se zenske brez burke v vahabisticnih drzavah kamenja?

Kar se mene tiče, točno tako. A je kaj narobe s tem?

Tako kot je ponekod prepovedano obrezovanje deklic, v glavnem zato, ker se ponekado morajo obrezat. Pri nas pa to niti na pamet na pade nikomur.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Matej22 ::

jype je izjavil:

AnS> SS uniforma Hugo Boss iz kolekcije pomlad/poletje .44 je pri nas prepovedana.

Link na zakon?

Gesetz über Versammlungen und Aufzüge (Versammlungsgesetz)

Abschnitt I Allgemeines

§ 3   (1) Es ist verboten, öffentlich oder in einer Versammlung Uniformen, Uniformteile oder gleichartige Kleidungsstücke als Ausdruck einer gemeinsamen politischen Gesinnung zu tragen.

Strafgesetzbuch (StGB)

§ 86a Verwenden von Kennzeichen verfassungswidriger Organisationen
(1) Mit Freiheitsstrafe bis zu drei Jahren oder mit Geldstrafe wird bestraft, wer 1.   im Inland Kennzeichen einer der in § 86 Abs. 1 Nr. 1, 2 und 4 bezeichneten Parteien oder Vereinigungen verbreitet oder öffentlich, in einer Versammlung oder in von ihm verbreiteten Schriften (§ 11 Abs. 3) verwendet oder  2.   Gegenstände, die derartige Kennzeichen darstellen oder enthalten, zur Verbreitung oder Verwendung im Inland oder Ausland in der in Nummer 1 bezeichneten Art und Weise herstellt, vorrätig hält, einführt oder ausführt.
  (2) Kennzeichen im Sinne des Absatzes 1 sind namentlich Fahnen, Abzeichen, Uniformstücke, Parolen und Grußformen. Den in Satz 1 genannten Kennzeichen stehen solche gleich, die ihnen zum Verwechseln ähnlich sind. (3) § 86 Abs. 3 und 4 gilt entsprechend.

Truga je izjavil:

Martin Krpan je izjavil:

V kateri snobovski vukojebini pa ti živiš.

V lublani ja. Sej bom hmal pobegnu.

Fak , kaki kmetavzarji živite v našem glavnem mestu...8-O

Aston_11 ::

Saj si videl, da piše, da je pri nas prepovedana? Kolikor vem, nemški zakoni še ne veljajo pri nas. Poišči naštega.

jype je izjavil:

Nimate pravice do leta brez zadekanih potnikov.

Letalski prevozniki pravijo drugače. Glej linke zgoraj.

Aston_11 je izjavil:

Saj si videl, da piše, da je pri nas prepovedana? Kolikor vem, nemški zakoni še ne veljajo pri nas. Poišči naštega.

Če mi ne verjameš in te zanima si ga poišči. Pa mi lahko verjameš na besedo , saj v RS še večinoma velja zakonodaja iz ranjke SFRJ.
Ali pa si obleči SS uniformo in se sprehodi po ulici kje v Rdečih revirjih pa boš praktično preveril.
Samo ne čudi se , če se boš potem krvavo vseknil.:))

jype je izjavil:

Če govorimo o islamu:
- polet s strehe
- stoned to death
- odrezana glava

Če govorimo o civiliziranem zahodu:
- ni kazni

Zgodovina sprememb…

Martin Krpan je izjavil:

saj v RS še večinoma velja zakonodaja iz ranjke SFRJ.
Niti ne.

Oja !:D

Martin Krpan je izjavil:

Katera na temo uniform?

dice7 je izjavil:

Zato ker burke niso del zahodne kulture. Če gre Evropejka v vahabistično državo se zadeka od glave do pete, se prilagodi vahabistični kulturi. Če vahabisti pridejo v Evropo se od njih pričakuje da se prilagodijo nam.

Zgodovina sprememb…

Matej22 ::

Aston_11 je izjavil:

Martin Krpan je izjavil:

Katera na temo uniform?

Kaznovan boš po 7. členu ZJRM-1

xmetallic> Če gre Evropejka v vahabistično državo se zadeka od glave do pete,

http://www.housewivesofqatar.com/?tag=b...

A to majo nek nov model nevidnih burk?

Darkjaar> Učimo se od vas, vikingov. Mojstri ste v tem.

Se pravi ste balkanci dejansko kulturno tako daleč za nami, da vas nima smisla spustit v Evropo?

Kul, bomo postavili zid!

AnS> Ali pa si obleči SS uniformo in se sprehodi po ulici kje v Rdečih revirjih pa boš praktično preveril.

Dobro leto je odkar so v Ljubljani snemali en film in celo ulico okrasili v nacistične zastave.

Nisem opazil, da bi bil kdo kaznovan, ali da bi prišlo do nasilja. Čudno.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Matej22 je izjavil:

Aston_11 je izjavil:

Martin Krpan je izjavil:

Katera na temo uniform?

Kaznovan boš po 7. členu ZJRM-1

Zelo težko. V tem primeru padejo pod to tudi yersiji na biciklu in peder taške.

7. člen

(nedostojno vedenje)

(1) Kdor se na javnem kraju prepira, vpije ali se nedostojno vede na način, opisan v 5. točki 2. člena tega zakona, se kaznuje z globo od 25.000 tolarjev do 100.000 tolarjev.
(2) Kdor se prepira, vpije ali se nedostojno vede do uradne osebe pri uradnem poslovanju,...
(3) Kdor na javnem kraju spolno občuje, razkazuje spolne organe ali na vsiljiv način ponuja spolne usluge ...

AnS> Zdaj si me pa zafrustriral ker nisem posilil še nobene , niti to pri nas ni cool.

Glede na to da si nacist in da ste vsi nacisti posiljevalci, se pomoje lahko kar predaš policiji.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Tezaab ()

Mato989 ::

To pove vse, zakaj si že po defaultu pusiči ne zaslužijo azila in zaščite... medtem ko se ženske borijo, fuj!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

oo7 ::

Mato989 je izjavil:

To pove vse, zakaj si že po defaultu pusiči ne zaslužijo azila in zaščite... medtem ko se ženske borijo, fuj!

To ste nacisti:

https://www.reddit.com/r/germany/commen...

Tkole smo pa Evropejci zrihtal:

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

A to majo nek nov model nevidnih burk?

Darkjaar> Učimo se od vas, vikingov. Mojstri ste v tem.

Se pravi ste balkanci dejansko kulturno tako daleč za nami, da vas nima smisla spustit v Evropo?

Kul, bomo postavili zid!

AnS> Ali pa si obleči SS uniformo in se sprehodi po ulici kje v Rdečih revirjih pa boš praktično preveril.

Dobro leto je odkar so v Ljubljani snemali en film in celo ulico okrasili v nacistične zastave.

Nisem opazil, da bi bil kdo kaznovan, ali da bi prišlo do nasilja. Čudno.

Snemanje filma...joj maš bedne.

Probaj privat kje v Zasavju.
Ti garantiram , da ko bi te prvi užgal po orglicah četudi vpričo 3 policijskih patrulj , sodnice , tožilca , 10 učiteljev , 15 občinarjev ter 4.500 občanov ne bi nihče videl nič. Bi pa ti medtem ko bi ležal na cesti dobil ovadbo za oviranje prometa , nespodobno obnašanje , kaljenje redu in mira , vznemirjanje javnosti , nošenje nacistične uniforme in obeležij , poveličevanja nacizma... in po nesreči še 2.879 brc v glavo/rit/jajca od naključnih mimoidočih.:D

jype je izjavil:

Dutch woman arrested in Qatar after reporting rape to appear in court

Austria brings home rape case woman from Dubai

Norwegian woman: I was raped in Dubai, now I face prison sentence

Iran, Irak. Tudi Egipt ni varen če se znajdeš zunaj turističnega območja.

jype je izjavil:

AnS> Zdaj si me pa zafrustriral ker nisem posilil še nobene , niti to pri nas ni cool.

Glede na to da si nacist in da ste vsi nacisti posiljevalci, se pomoje lahko kar predaš policiji.

Ne mišek , jaz sem Titoist.
Ampak Soroševi droni tako Tita ne poznate in priznate !

xmetallic> Dutch woman arrested in Qatar after reporting rape to appear in court
xmetallic> Austria brings home rape case woman from Dubai
xmetallic> Norwegian woman: I was raped in Dubai, now I face prison sentence
xmetallic> Iran, Irak. Tudi Egipt ni varen če se znajdeš zunaj turističnega območja.

Ampak ti si rekel, da se zahodne ženske zavijejo v deke, ko odpotujejo v Katar, pa to očitno ne drži. Malo si po svoje izmišljuješ.

AnS> Ne mišek , jaz sem Titoist.

Kakšna je pa razlika? Da ti nisi bil kaznovan za povojne poboje? Sej to se da uredit.

AnS> Probaj privat kje v Zasavju.

Zmenen, pridem.

Martin Krpan je izjavil:

Probaj privat kje v Zasavju.:D

Jaz bi rad raje zakon. Tudi prepameten ljubljančan bo kjer koli dobil batine, pa jim nikjer prepovedanp govoriti neumnosti.
««
26 / 32
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Posledice Manchesterskega napada? (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Problemi človeštva
998159770 (145433) BigWhale
»

Samomorilski napadi v Bruslju 22.3.2016 (strani: 1 2 3 426 27 28 29 )

Oddelek: Problemi človeštva
1419216413 (176234) Alencica

Več podobnih tem