Forum » Programska oprema » vprašalnik v PDF formatu, izpolniti na PCju ?
vprašalnik v PDF formatu, izpolniti na PCju ?
#000000 ::
Imam vprašalnik ki je precej dolg in ga moram oddat v pisni obliki, a ker se mi ne da pisat k budala, bi raje natipkal, a glej zlomka moj foxit (free) reader nekako ne podpira izpolnjevanje form, acrobata niti ne mislm nalagst ker tam vem da gre BP.
A obstaja kaka alternativa pa da je še light aplikacija ?
A obstaja kaka alternativa pa da je še light aplikacija ?
pegasus ::
Če je pdf narejen pravilno, ga lahko izpolniš v foxitu.
Sicer odpreš pdf v gimpu kot bitno sliko, nakucaš notri svoje odgovore in ga "sprintaš" nazaj v pdf.
Sicer odpreš pdf v gimpu kot bitno sliko, nakucaš notri svoje odgovore in ga "sprintaš" nazaj v pdf.
#000000 ::
Zgleda ni pravilno narejen, ga bom odpru v fotošopu bo zgleda najlažje, ker sem zdele instaliral ene par teh programčičev pa noben ne dela tega kr hočem razen da imajo neke ideje o watermarkih ipd :)
Matko ::
Foxit Reader in opcija "Typewriter"
Če je neaktivna moraš naprej ugasnit "read only mode", ki se pojavi pri "PDF/A" dokumentih.
Klikni na žarnico zgoraj desno.
Če je neaktivna moraš naprej ugasnit "read only mode", ki se pojavi pri "PDF/A" dokumentih.
Klikni na žarnico zgoraj desno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PDFreaders.org tudi v slovenščini (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 14041 (12383) | opeter |
» | Skrivanje zlonamernih PDF dokumentov v "nedolžne" PDF dokumenteOddelek: Novice / Zasebnost | 5059 (3795) | Brane2 |
» | Kopiranje besedila iz PDFOddelek: Pomoč in nasveti | 5594 (5331) | _sem_ |
» | Odkritih več backdoorov v formatu PDFOddelek: Novice / Varnost | 4306 (2975) | ZoMk |
» | kako skenirana knjiga. pdf v wordOddelek: Programska oprema | 1580 (1515) | Yossarian |