Forum » Pomoč in nasveti » Obnovitev podatkov iz mobitela
Obnovitev podatkov iz mobitela
Rias Gremory ::
Živjo,
prijatelj je nesel mobitel (nek android) na servis in kljub temu, da jim je naročil da naj nič ne brišejo so naredili system reset.
Sem malo bral, da naj android nebi prepisal podatkov pri system resetu. Torej je možno dobiti podatke?
Lep pozdrav
EDIT: Typo
prijatelj je nesel mobitel (nek android) na servis in kljub temu, da jim je naročil da naj nič ne brišejo so naredili system reset.
Sem malo bral, da naj android nebi prepisal podatkov pri system resetu. Torej je možno dobiti podatke?
Lep pozdrav
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
- spremenilo: Rias Gremory ()
frtusnk ::
Prepiše jih verjetno res ne. Nisem prepričan ali standard orodja (recuva,...) podpirajo MTP naprave. Za namensko orodje ( android undelete,...) pa verjetno potrebuješ root dostop.
starboi ::
Rias Gremory je izjavil:
Živjo,
Lep pozdrav
Prvo ,kar ti bodo na servisu naredili je, da odpravijo neko "težavo" bo ponovna namestitev operacijskega sistema. Tako, da se v vsakem primeru vsi podatki na telefonu izbrišejo. Kar me najbolj zanima je pa, zakaj ni imel podatke backup-ane, ker je na voljo toliko aplikacij in pa vodičev, kako to vse skupaj izvesti ? Tega ne bom nikoli razumel ... Kot je napisal uporabnik pred menoj, poizkusite z programom recuva, ki bo prišel v poštev samo, če nisi podatki bili že prepisani. Srečno!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pregrevanje pametnega telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 4263 (3227) | next3steps |
» | Jolla & Sailfish OS (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 8157 (3957) | lopov |
» | Toptime servisOddelek: Mobilne tehnologije | 4842 (2802) | papa962 |
» | Zbrisane slike-kako jih dobiti nazajOddelek: Pomoč in nasveti | 2237 (2020) | solatko |
» | Izginotje podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 1185 (1126) | Dead_Eye |