Forum » Pomoč in nasveti » Napaka Web brskalnika: CERTIFICATE ERROR
Napaka Web brskalnika: CERTIFICATE ERROR
WinXP ::
Zdravo,imam problem namreč Internet Explorer in tudi drugi web brskalniki mi ko odpiram spletne strani non stop PRIKAZUJEJO NAPAKE Z " CERTIFICATE ERROR". Kako naj se znebim tega sranja,saj so mi živci čisto pri koncu od tega !?
Karkoli odprem,mi pokaže to,nekje pa sploh tudi ni možnosti "Continue - Not recommended". KAKO NAJ TO USTAVIM??
Prilagam slike:
Karkoli odprem,mi pokaže to,nekje pa sploh tudi ni možnosti "Continue - Not recommended". KAKO NAJ TO USTAVIM??
Prilagam slike:
U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...
Wrong? No,no... Thats it... Pozz
- spremenil: WinXP ()
user-pass ::
Prva stvar: preveri sistemski datum. Si kaj caral s kaksnimi trial zadevami in zato spreminjal?
WinXP ::
Misliš na datum in uro v opravilni vrstici? Tega sicer res nimam naštimanega pravilno,ker sem resetiral Bios,pa nisem zato naštimal ure in datuma nazaj pravilno.... ampak a je MOGOČE da je to vzrok?!
U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...
stb ::
Ja. Brskalnik veljavnost certifikata ugotavlja tudi s primerjavo trenutnega datuma (iz biosa računalnika) in obdobja veljavnosti certifikata (zapisano v certifikatu).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prijava z certifikatorm sigen-ca, customOddelek: Izdelava spletišč | 6536 (6172) | jkreuztzfeld |
» | Exchange 2007Oddelek: Programska oprema | 968 (930) | videc |
» | Nove nemške osebne izkaznice s čipi ranljiveOddelek: Novice / Varnost | 11657 (10548) | spamer |
» | Sigen-CA in osebni podatkiOddelek: Informacijska varnost | 1971 (1795) | BlueRunner |
» | Težave - ne morem dostopati do Klika NLBOddelek: Pomoč in nasveti | 2928 (2655) | BBoRRo |