» »

problemi s sosedom

problemi s sosedom

1
2
»

Ales ::

Vedno obstaja nekdo bolj nor od tebe, vprašanje je le, ali bo to prav tvoj sosed ali ne. Kdor se gre lumparije v tej smeri, naj bo pripravljen tudi na posledice... in enkrat ko imaš družino z majhnimi otroci, se folk nasplošno spametuje glede takih mahanj po koprivah.

Sicer pa zanimiva tema in upam, da se s tem zadeva tudi vsaj približno umiri.

šernk ::

zgodbo lahko nadaljujem...

vodo smo rešili kot sem že dejal, živo mejo tudi preko dopisa odvetnika, tako da za tisto se sedaj ne more več pizdit, ko je dobil uradni dopis črno na belem s sklicevanjem na projektno dokumentacijo.

zraven je bilo tudi opozorilo, da bomo šli v tožbo, če se ne umiri. pol leta je tableta zgleda delovala, sedaj gremo pa od začetka: vsak dan ko vidi kogarkoli od družine se spravi na njih bodisi z žaljenjem, bodisi s slačenjem hlač. imam že tudi par audio posnetkov z žaljenjem (dovolj je da je nekdo zunaj ali pa na balkonu, res v pol leta mu nismo niti besede rekli). danes mi je prekipelo in gre jutri na hišo videonadzor z upanjem da ga kamera malce umiri, ker se bo zavedal da je laganja konec in bo za njegovim kričanjem moral tudi stati (snemalo se bo seveda izključno moje posestvo).

namreč nima jajc priznat svojih besed. govori, kako nekdo govori čez nas in to. Potem imamo zadeve zadosti, ker vemo da to ni res in to osebo pokličemo naj pride h nam: zgodbo seveda obrne, da on tega ni rekel nikoli.

policija je neuporabna, ker njih ne briga da človek pol leta izvaja pritisk nad tabo, njih briga samo kaj se je zgodilo DANES. Naj jih kličem za vsak drek?

glavni problem je seveda, da človek nima JAJC se soočit z drugimi in povedat resnico, zato sem mu preko odvetnika tudi povedal da se z njim samo še pisno pogovarjam ampak kaj ko on ne neha. Kaj razen ga stresti s tožbo sploh ostane v naši državi?

da ga osebno stresem seveda komaj čaka, da bi me prijavil za napad nanj, sem bil pa že 2x v pripravljenosti da on skoči name ampak očitno toliko pameti še ima, da tega ne bo storil, čeprav imam upravičeno mnenje, da je tega sposoben. Nekaj ljudi me je tudi že opozorilo, da oni bi se ga bali, da ne bi s kakšnim nožem se spravil nad mene. Za tožbo po pravici povedano nimam ne energije ne volje, ker se bo po petih letih tožarjenja nabralo samo par k eur stroškov in drugega učinka najbrž ne bo. čeprav odvetnik pravi, da se zadevo da gladko dobit, čeprav ja...odvetnik v vsakem primeru dobi ko ga plačaš.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

tikitoki ::

Invictus je izjavil:

Evo, spet tisti jebeni slovenski inat.

Namesto da bi skopal 30m jarka in potegnil cev, boš raje jamral tukaj in se bunil nad sosedom ter non stop iskal svojo pravico.

Raje se boš kregal z idiotom, kar bo tudi ostalim dalo misliti, da sam nisi nič boljši.

Če se ti da, pol se kar pojdi kregat...

Kar se mej tiče, pokliči geometra in bodo jasno zarisali meje ter boš imel mir. za živo mejo po polij malo olja po zemlji, ali kake kisline, pa boi vse pocrkalo ;).


Ti ocitno se nisi imel opravka z geometri. Ti lepo vztraja, da je meja tam. Ce zeli, pa lahko on poklice geometra. V vsakem primeru pa potem pride v postev se priposestvovanje, ce se je titi del zemlje v dobri veri uporabljaj dovolj dolgo.

Telbanc ::

Prjavi ga gradbenemu inšpektorju. Reci mu, da misliš da nima GD ali da se ti zdi da hišni gabariti odstopajo. Če je nasilen, tega seveda ne počni.

Mogoče nima kej poštimano, pa ga dobiš s spuščenimi gatami. Hiša mora biti zgrajena po l. 67. Da se lah greš te hece.

Pač to je sistem milo za žajfo, sam oceni, če se ti zdi u redu.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Telbanc ()

MacLeod ::

šernk je izjavil:

zgodbo lahko nadaljujem...
vsak dan ko vidi kogarkoli od družine se spravi na njih bodisi z žaljenjem, bodisi s slačenjem hlač. imam že tudi par audio posnetkov z žaljenjem (dovolj je da je nekdo zunaj ali pa na balkonu, res v pol leta mu nismo niti besede rekli).

policija je neuporabna, ker njih ne briga da človek pol leta izvaja pritisk nad tabo, njih briga samo kaj se je zgodilo DANES. Naj jih kličem za vsak drek?


Kak neuporabna? Saj pa zato so. Takoj ko je kršitev pokliči 113, pa če treba 5x na dan.
Žaljenje ali pa nedostojno vedenje. Pridejo poveš kaj je bilo, pri tem se seveda moraš počutiti zelo ponižan in prizadet. Zadeva rešena, če se ponovi, ponoviš vajo, pa da ga vidiš.
ZJRM
6. člen
(nasilno in drzno vedenje)
(1) Kdor izziva ali koga spodbuja k pretepu ali se vede na drzen, nasilen, nesramen, žaljiv ali podoben način ali koga zasleduje in s takšnim vedenjem pri njem povzroči občutek ponižanosti, ogroženosti, prizadetosti ali strahu, se kaznuje z globo od 60.000 do 120.000 tolarjev.

5. nedostojno vedenje je vedenje posameznika ali skupine, s katerim povzroči vznemirjenje ali razburjenje ali ogrožanje posameznika ali skupine ali kadar z žaljivimi besedami in dejanji škoduje ugledu posameznika ali skupine ali uradne osebe pri uradnem poslovanju.

shintaro ::

lol sožalje OP...

Meni je enkrat pijan sosed, (sicer v drugi hiši v kateri ne živim) .. prišel razbijat na vrata s kolom !!! in grozil naj odprem vrata.. in če bi odpru bi me napadu s kolom LMAO!!!

vse to ker je nekaj narobe razumel..

nism odpru seveda lol, pa ga z besedami 'umiru' .. Bolan folk kamor greš. Pa še vozi se z njegovim štirikolesnikom od k.ja po naši posesti. Pravi psihič iz filmov ha ha..
Ko ni pijan pa, je normalen.

Alkohol ukinit

Policijo nism mogu klicat ker sm bil ravno brez telefona tisti dan tam. Fail fail.. (sej kot si rekel, so itak neuporabni)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: shintaro ()
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Odmik električnih drogov - Elektro Maribor

Oddelek: Loža
84841 (4422) Tilen
»

Kdo vzdržuje vodovod?

Oddelek: Loža
273934 (1999) KoKi
»

Arso prek privat parcele dostopa do vremenske postaje

Oddelek: Loža
374905 (3857) Go-ahead
»

Država, občine in kabelske kanalizacije

Oddelek: Omrežja in internet
385362 (4905) BlueRunner
»

Izračun komunalnih prispevkov in cena gradbenega dovoljenja ?

Oddelek: Loža
2533566 (2761) tony1

Več podobnih tem