Forum » Igre » Pokemon Go
Pokemon Go
Temo vidijo: vsi
shadeX ::
Fiks je enostaven, onemogočit igranje igre na rootanih telefonih.
Ker je tako težko zaobiti root check :)
PARTyZAN ::
Fiks je v resnici enostavnejsi. Algoritem lahko preveri kaksno razdaljo si opravil v dolocenem casu. Ce je nemogoca, se userja flaga in tempbana. Ko si jih nabere neko stevilo, fases permaban. Big deal.
Tole by far niso prve izdaje. Ingress je zunaj ze skoraj 4 leta, pa so se tudi nasli junaki, ki so goljufali.
111111111111 ::
Kako niso prve izdaje? 6 julija je izšla, dosedaj je bila prva nadgradnja. To je še vse v povojih.
Izsla je tale pretty much preobleka za ingress ja. In ingress je zunaj ze skoraj 4 leta.
Ne boš v prve verzije vrival, location check, kalkuliranje hitrosti, razdalje in ostalih mehanizmov. Že tako so serverji padali, ma kaki še da bi zadaj delal cross check in banal igralce. Pri taki masi ljudi naenkrat nimaš osnovnih pogojev da to izpelješ.
Moj point je bil, da tudi ko so imeli pogoje (po tvojih standardih), tega niantic ni naredil v ingressu. V 4 letih. Ne se slepit z zahtevnostjo igre nad strezniki.
Location check serverji tako ali tako vedno izvajajo, to je cela poanta igre. Dvomim, da ima ena aritmeticna operacija nad podatki, ki jih ze imajo tak performance impact, da da bi feature namenoma izpustili.
Location check serverji tako ali tako vedno izvajajo, to je cela poanta igre. Dvomim, da ima ena aritmeticna operacija nad podatki, ki jih ze imajo tak performance impact, da da bi feature namenoma izpustili.
Vse kar je nepotrebno izpustiš, da igra čim bolj tekoče teče. Ena aritmetična operacija ti lahko krepko zabije servis in potem igra ne teče gladko, uporabniki so jezni bolj kot na cheaterje.
Compufreek ::
Kolkr sem gledal na netu majo preverjanje iracionalnega gibanja ker so ljudje dobili ban ko so se teleportali, ampak če z kančkom zdrave pameti uporabljaš zadevo pa res ni problem. Npr. Maš en ekstra account ki ga aktiviraš samo kadar veš da je na določeni lokaciji naki rare, se pač tam spavnaš, pobereš pa ugasneš, potem pa predvidevaš koliko časa bi rabil da prideš domov in prižgeš nazaj po potrebi oz pustiš ugasnjeno da potem ni čudno ko se pojaviš na drugi lokaciji, take osebe nemoreš banat ker marsikdo uporabi applikacijo samo tu in tam, naslednji deževen dan ko bom mel čas bom naredil en fake account pa se malo poigral s tem ker me firbec matra ... sem pa prepričan da če bi to naredo igra takoj zgubi smisel, jo trenutno pokonci drži samo to da je nekaj drugačnega, nekega full smisla igra vsaj ta trenutek nima, tudi edina nagrada za zavzemanje aren je da alhko aktiviraš defender bonus kar pa ni baš neki in niti nima smisla izven obdobja bonusa napadat razen tistih neki malega XP ja ko ga dobiš (dobiš isto ko pa če bi zavrtel 10 pokestopov :) če bi dvignili XP od premagovanja aren na 100-1500 pa bi blo mogoče mal bolj smiselno napadat al pa če bi en dan v tednu dobil bonus glede na svetovno zasedene towerje bi tudi blo zanimivo :) )
Zmajc ::
Ko enkrt igro začneš igrat z naslonjača zgubi ves smisel po moje. Sem tud razmišljal o tem pa se odločil da je bedarija.
Matev ::
chetanje je recept za uničenje zanimanja za igro
mislim da nič drugega bolj ne zmanjša užitka ob igranju kot ravno to da ti je vse na pladnju prineseno
meni osebno postane zadeva brezvezna tisti hip
mislim da nič drugega bolj ne zmanjša užitka ob igranju kot ravno to da ti je vse na pladnju prineseno
meni osebno postane zadeva brezvezna tisti hip
Jerry000 ::
Dobro pri takšnih zadevah ok...recimo da razumem...pač ni sposoben igrati igro in cheata. Ampak bolj me jezi tisto cheatanje v multiplayer igrah kjer cheaterji pokvarijo igro ostalim. Pri pokemonih če en cheata verjetno ne pokvari užitka drugim...ali pač
Če z cheatiranjem lahko na oddaljenih lokacijah brez hoje hitro nabere tono pokemonov enostavno in hitro z naslonjača in jih nato uporabi za dominiranje v gymov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zmajc ()
Jerry000 ::
Če z cheatiranjem lahko na oddaljenih lokacijah brez hoje hitro nabere tono pokemonov enostavno in hitro z naslonjača in jih nato uporabi za dominiranje v gymov.
no, potem pa je ZELO moteče cheatanje
Okapi ::
Mene recimo ne moti čisto nič, ker me telovadnice in pretepanje s pokemoni ne zanimajo. Zanima me izključno zbiranje pokemonov. V telovadnico grem samo zato, da lahko porabim tiste napitke in zdravila za zmatrane pokemone (ker zaradi njih hitro začne v torbi zmanjkovati prostora za municijo).
nokkj ::
@Matev
Ja, to je super "catch-up" mehanizem, ob dejstvih, da so experience točke vedno konstante in da je maks pokemon level odvisen od tvojega levela.
@Compufreek
Da. Včeraj sem uporabil jajce, naredil cca 60 evolucij in prišel od 18600 XP med 18 in 19 na 32000 XP med 20 in 21. To bi bilo za cca 61000 XP točk (1 novi pokemon v indexu), 6400 + 25000 + 32000 približno ustreza (kar je samo 2/3 lvl 22, haha) - zdaj lahko dam inkubirati 10km jajca...
Kako se pokemoni spawnajo in izginevajo pa še ne vem prav dobro... Menda naj bi vse bilo multi-player, tako da lahko vsi vidijo/lahko ujamejo istega pokemona; pojma pa nimam kaj se zgodi, če ga kdo ujame ali če pobegne...
@BladE_
Odvisno kako igraš, motivacija za gibanje, zbiranje, ali za telovadnce. Telovadnice so meni bolj postranske, raje hodim (pa zbiram poleg), Tivoli je poln fighting, PST ob bajeru pa vodnih pokemonov (pri nas doma pa podgane in golobi). Se pa zdi, da ni nepremagljivih tudi če cheatajo, tudi če je max level, ga lahko na koncu premagaš s svojo ekipo 6-tih pokemonov pravega tipa. Moralo bi 10 ljudi, ki cheatajo zavzeti isto telovadnico, potem bi bil problem.
Ja, to je super "catch-up" mehanizem, ob dejstvih, da so experience točke vedno konstante in da je maks pokemon level odvisen od tvojega levela.
@Compufreek
Da. Včeraj sem uporabil jajce, naredil cca 60 evolucij in prišel od 18600 XP med 18 in 19 na 32000 XP med 20 in 21. To bi bilo za cca 61000 XP točk (1 novi pokemon v indexu), 6400 + 25000 + 32000 približno ustreza (kar je samo 2/3 lvl 22, haha) - zdaj lahko dam inkubirati 10km jajca...
Kako se pokemoni spawnajo in izginevajo pa še ne vem prav dobro... Menda naj bi vse bilo multi-player, tako da lahko vsi vidijo/lahko ujamejo istega pokemona; pojma pa nimam kaj se zgodi, če ga kdo ujame ali če pobegne...
@BladE_
Odvisno kako igraš, motivacija za gibanje, zbiranje, ali za telovadnce. Telovadnice so meni bolj postranske, raje hodim (pa zbiram poleg), Tivoli je poln fighting, PST ob bajeru pa vodnih pokemonov (pri nas doma pa podgane in golobi). Se pa zdi, da ni nepremagljivih tudi če cheatajo, tudi če je max level, ga lahko na koncu premagaš s svojo ekipo 6-tih pokemonov pravega tipa. Moralo bi 10 ljudi, ki cheatajo zavzeti isto telovadnico, potem bi bil problem.
GupeM ::
Mene recimo ne moti čisto nič, ker me telovadnice in pretepanje s pokemoni ne zanimajo. Zanima me izključno zbiranje pokemonov. V telovadnico grem samo zato, da lahko porabim tiste napitke in zdravila za zmatrane pokemone (ker zaradi njih hitro začne v torbi zmanjkovati prostora za municijo).
Saj iz torbe jih lahko odvržeš brez da jih porabiš. Na desni strani vsakega itema imaš znak koša, s katerim lahko item odvržeš.
Jaz imam problem s tem, da imam več kot 250 pokežog :D Pri nas doma ni pokemonov, ker sem s podeželja. V mesto se mi pa ne da sprehajat. Rajši doma v naravi in hatcham jajca :D Občasno pa kakšen izlet v mesto na pokestope, da dobim kakšno jajce.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GupeM ()
Okapi ::
Saj iz torbe jih lahko odvržeš brez da jih porabiš. Na desni strani vsakega itema imaš znak koša, s katerim lahko item odvržeš.Thanks - nisem vedel. Pa še čudno se mi je zdelo, zakaj se ne bi mogel znebiti robe. Oziroma, zakaj se ti vedno vse, kar je na pokestopu, nabere. Bi bilo bolj preprosto, če bi lahko samo poklikal tisto, kar hočeš imeti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()
Fuks ::
Saj iz torbe jih lahko odvržeš brez da jih porabiš. Na desni strani vsakega itema imaš znak koša, s katerim lahko item odvržeš.Thanks - nisem vedel. Pa še čudno se mi je zdelo, zakaj se ne bi mogel znebiti robe. Oziroma, zakaj se ti vedno vse, kar je na pokestopu, nabere. Bi bilo bolj preprosto, če bi lahko samo poklikal tisto, kar hočeš imeti.
A ni tko da morš poklikat tist kar pade iz pokestopa? Jaz vedno poklikam :)
Ni treba. Samo zavrtiš in exitaš.
Cheater lahko takoj ko ga premagaš od doma premaga tebe nazaj, samo lokacijo premakne tja. Ti tam ne boš sedel cel dan. On je lahko.
Cheater lahko takoj ko ga premagaš od doma premaga tebe nazaj, samo lokacijo premakne tja. Ti tam ne boš sedel cel dan. On je lahko.
GupeM vsepovsod so pokemoni, samo najt morš spawne ... so statični, če se je na neki točki kateri prikazal bo v cca uri do dveh tam novi lahko se pa tudi zgodi da je novi se pokazal ko te ni bilo pa se je potem despawnal potem je nekaj časa tisto mesto prazno
Okapi, arene so zanimive zato ker dobiš pokecoine (ki jih drugace lahko samo kupis) na 20 ur defender status aktiviras in glede na to koliko aren tisti trenutek zavzemas tolikokrat deset pokecoinov dobiš za shop
Zmajc ja sem danes videl ta primer ko sem zavzemal areno pa nikjer nikogar tukaj v tivoliju (se vidi vse kjer si v rangu arene) pa mi jo vzame skoraj takoj Rdeči team... zna bit da se preprosto nebo dalo več normalno igrat.
Okapi, arene so zanimive zato ker dobiš pokecoine (ki jih drugace lahko samo kupis) na 20 ur defender status aktiviras in glede na to koliko aren tisti trenutek zavzemas tolikokrat deset pokecoinov dobiš za shop
Zmajc ja sem danes videl ta primer ko sem zavzemal areno pa nikjer nikogar tukaj v tivoliju (se vidi vse kjer si v rangu arene) pa mi jo vzame skoraj takoj Rdeči team... zna bit da se preprosto nebo dalo več normalno igrat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Compufreek ()
GupeM ::
Compufreek je izjavil:
GupeM vsepovsod so pokemoni, samo najt morš spawne ... so statični, če se je na neki točki kateri prikazal bo v cca uri do dveh tam novi lahko se pa tudi zgodi da je novi se pokazal ko te ni bilo pa se je potem despawnal potem je nekaj časa tisto mesto prazno
Pridi na kavo/pivo/čaj, lahko za cel dan. Če do konca dneva ujameš kakšnega (brez incenseov, lure modulov pa tako ali tako ne moreš koristiti, ker ni pokestopov), častim še naslednji dan :D
Verjemi, ogromno prehodim okrog doma, pa nisem našel še niti enega (niti v nearby boxu jih ni). Takoj ko pridem v bližino mesta oz v samo mesto, pa se pojavijo. Vem, da so spawn pointi statični, saj imam okrog 120 pokemonov. Sem pa vse ujel v mestih oz njihovi bližini.
Mato989 ::
Compufreek je izjavil:
Pridi na kavo/pivo/čaj, lahko za cel dan. Če do konca dneva ujameš kakšnega (brez incenseov, lure modulov pa tako ali tako ne moreš koristiti, ker ni pokestopov), častim še naslednji dan :D
Verjemi, ogromno prehodim okrog doma, pa nisem našel še niti enega (niti v nearby boxu jih ni). Takoj ko pridem v bližino mesta oz v samo mesto, pa se pojavijo. Vem, da so spawn pointi statični, saj imam okrog 120 pokemonov. Sem pa vse ujel v mestih oz njihovi bližini.
To zato ker so povzeli Ingressov phone activ ity, in tam kjer je večji oz. višji so spawni, tam kejr pa ne, pa ni nič, ampak tudi to bo popravljeno, ne pozabi to je BETA.... recimo jaz živim v relativno majhnem mestu (napram Celju, MBju, Kopru, LJ) pa opažam da se pokemoni spawnajo predvsem okrog gostiln, na avtobusni, železniški ob cerkvah in ob poteh ki so zelo priljubljene za jogging itd... pa v nakupovalnih centrih... no nekaj spawnow je tudi random kot kaže, na lokacijah kjer nikoli ne opazim res dosti ljudi...
Enako z Gymi, en je na pokopališči, drugi na železniški, tretji pri kavarni, četrti na zgodovinskem prostoru, za petega pa se zdaj ne spomnim...
Največji minus od igre je trenutno ta, da je sistem ujemanja pokemonov flawed... namreč težje jih je ujet višji kot si level, problem pa je ker to ne reflektira CPja pokemona, in potem se dogaja da cp10 weedle breaka pokeball in celo POBEGNE, kar je neumnost in game breaking za immersion, potrebno je popravit tole v smislu ali bodo nižji CP (od tvojega lvla) pokemoni zelo easy to catch (lower break rate, pa flee rate) ali pa pokemon ne bo rollal vrednosti ki je nižja od -1 tvoj lvl po CPju... kar bi bilo imo boljše....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()
Ja to da pri high lvl low CP pokemoni kot za šalo 5x zbežijo je kar precej trapasto in moteče.
@GupeM maš res :) So mi kolegi povedali da so prečesali gozd okoli placa kjer mamo en ogromn spawn (4-6 na kupu ) in ni nič tako da zgleda bo držalo .... ampak ker ni noben igral ingress-a oz. vsaj ne resno smo malo šli pogledat in tam kjer je ta ogromen spawn ima nekdo registriran d.o.o. trgovino z igračami in otroško opremo kar je pa EDINA stvar v tistem območju :) zna bit da tole vpliva, ker pa je res ena in edina pa je možno da je spawne vrglo na kup.
Tole z težavnostjo je res brezveze ... ok če bi se XP per level scalav normalno bi blo logično ... tak pa itak rabiš malo morje XP ja pa ni smiselno.
Če kdo igra v Ljubljani je sigurno opazo te tri nicname na kupu:
ZokiSmrad
MirkoPleskavica
MirkoSlo
Vsi so visok level in praktično vsepovsod so ... ne glede na kateri konec Ljubljane greš poleg tega imajo v vsaki areni Relaxota ali Dragonita ali Gyaradosa malce sem gledal te place in ko sem enkrat zavzel areno v parku kjer se vidi če pride kdo v bližino, ni bilo nikjer nikogar pa naenkrat arena spet rdeča in jo ma on in spet vsi trije :)
Tako da če ma kdo čas, tule se nardi report igralca :
https://support.pokemongo.nianticlabs.c...
Tole z težavnostjo je res brezveze ... ok če bi se XP per level scalav normalno bi blo logično ... tak pa itak rabiš malo morje XP ja pa ni smiselno.
ZokiSmrad
MirkoPleskavica
MirkoSlo
Vsi so visok level in praktično vsepovsod so ... ne glede na kateri konec Ljubljane greš poleg tega imajo v vsaki areni Relaxota ali Dragonita ali Gyaradosa malce sem gledal te place in ko sem enkrat zavzel areno v parku kjer se vidi če pride kdo v bližino, ni bilo nikjer nikogar pa naenkrat arena spet rdeča in jo ma on in spet vsi trije :)
Tako da če ma kdo čas, tule se nardi report igralca :
https://support.pokemongo.nianticlabs.c...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Compufreek ()
mene sicer težavnost ne moti, če bi vsaj CPji oz "lvl" od pokemonov bil na nivoju,ko pa pri lvlu 23 dobivam Weedleje CP:10 in Pidgeye cp:10 ki mi 3-5x breakajo in vsak 4-5ti zbeži pa postane zadeva kar annoying in kot kaže edini cilj je pokeball wasting da bi jih kupil :)
In to je tisto kar trenutno zamerim igri.
shadeX ::
Harry Potter GO
We have acquired the rights for the app. The demand for this title was absolutely insane, so we figured we'd give it a shot. If we're lucky we might see a launch by early 2017, but it's hard to tell this early in the project.
We want to do something with schools of witchcraft and wizardry, similar to Pokéstops in Pokemon GO. As well as a quest system, and possibly large scale completely interactive events, but no promises. That's all I can say.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
Mare2 ::
Ali obstoja tehnična možnost, da zaprosim Pokeman go ltd. firmo, da naj se na mojem dvorišču, terasi ne ne pojavljajo pokemončki?
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
BladE_ ::
Compufreek je izjavil:
ZokiSmrad
MirkoPleskavica
MirkoSlo
Seveda... Če se ne motim v tem trenutku lvl36...
No tole na sliki je Lj center...
Akcija - Reakcija
Fuks ::
Kaj gledam?
Gledaš kdo trenutno zaseda gym.
Tam pod nickom je z "vodnim žigom" zapisan level igralca.
Level 34 je reeees težko doseči brez goljufanja.
Tukaj imaš graf in obrazložitev:
http://www.pocketgamer.co.uk/r/iPhone/P...
Kolegi k ful igrajo so nekje level 21-22, se pravi cca 500.000 xp (experience points)
Za level 34 bi rabil 7.000.000 xp.
Lahko si rečeš okej, pač igra 14x več... se pravi full time in zelo malo spi.. samo je finta še v tem da se pokemoni vedno težje pustijo ujet, kar pomeni da je ta faktor še večji.
Oziroma drugače igra je zunaj slab mesec, npr 28 dni, se pravi je to 250.000 na dan. Kar sie predstavljam da bi šlo če si res full time na tem. Sam sem naredil npr. 70.000 v enem dnevu na morju k smo ceu dan to izvajal:D
No ja, jaz sem lvl 24 pa nisem nič cheatal, sem pa res power lvlal... torej nabiral do lvla 12 samo pokemone pol pa egge pa na polno evolve... pa sem bil 16... pol pa ponovi vajo....
Zanimivo branje na temo botov v Pokemon Go
Could Pokémon Go bots be ruining the game?
Prav očitno je da je tale Mirko/Zoki boter.
Could Pokémon Go bots be ruining the game?
Prav očitno je da je tale Mirko/Zoki boter.
Fajn zadeva :
Finally, in something that will probably affect all players, it confirmed that a bug is causing an increase in the odds of escape and omitting the XP bonus, so you're not imagining it -- those Pidgeys and Rattatas really are harder to catch than they should be. It's working on a fix, but there's no word yet on when it will roll out, so you may want to save your Pokéballs when and where you can.
Mato989 js sem tudi prejšnji teden prišo po 6 dneh do 22ke , no danes bom po tem ko bom kupo lucky egg 25 ka :) res je da nimam tolk časa kot takrat ampak vseeno scalira se igra preveč in če je zgoraj napisano res, namreč te xp fotter pokemone se ujame eden od 5 ih in sploh ne moreš več tak hitro nabrat dovolj pokemonov za aktivacijo egg-a
Zmajc, mislim da bo tole težko rešljivo, igralci so izkoristli igrin način uporabe njihove zapestnice ki sama lovi in boti skoraj zagotovo delajo preko tistega inputa.
Finally, in something that will probably affect all players, it confirmed that a bug is causing an increase in the odds of escape and omitting the XP bonus, so you're not imagining it -- those Pidgeys and Rattatas really are harder to catch than they should be. It's working on a fix, but there's no word yet on when it will roll out, so you may want to save your Pokéballs when and where you can.
Mato989 js sem tudi prejšnji teden prišo po 6 dneh do 22ke , no danes bom po tem ko bom kupo lucky egg 25 ka :) res je da nimam tolk časa kot takrat ampak vseeno scalira se igra preveč in če je zgoraj napisano res, namreč te xp fotter pokemone se ujame eden od 5 ih in sploh ne moreš več tak hitro nabrat dovolj pokemonov za aktivacijo egg-a
Zmajc, mislim da bo tole težko rešljivo, igralci so izkoristli igrin način uporabe njihove zapestnice ki sama lovi in boti skoraj zagotovo delajo preko tistega inputa.
broken/link ::
Hi all,
As many of you have noticed, many scanners and APIs have stopped working and IOS app clients are being forced to update. The direct cause is unknown at this moment in time, but there are many people working to find a fix. It is not just you. Everything except the unmodified updated app appears to be having issues.
I've stickied this thread for discussion so as to stop the "My API is not working" and influx of re-posted links and discussions.
https://www.reddit.com/r/pokemongodev/c...
Ja Unknown6 API koda je breakala praktično vse bote in mape in ostalo (z izjemo GPS spoofinga) in trenutno ne deluje nič... sicer so že daleč v razbitju algoritmov in kode, ampak vprašanje...
Sicer je Niantic problem, ker je premalo zanimivega v špilu, ko enkrat dosežeš level 21/22, postane vse ZELO grindy in tečno... jaz sem praktično 24, in imam že poln K pidgeyev, Ratattajev in Weedlejev...
Sicer je Niantic problem, ker je premalo zanimivega v špilu, ko enkrat dosežeš level 21/22, postane vse ZELO grindy in tečno... jaz sem praktično 24, in imam že poln K pidgeyev, Ratattajev in Weedlejev...
Malo jih je presenetil odziv in zdaj se ne uspejo prilagajat. :)
EDIT: http://www.theverge.com/2016/8/5/123852...
EDIT: http://www.theverge.com/2016/8/5/123852...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
Pokemone bi morali razdelit v tiere: lvl 1-10, lvl 11-20, lvl 21-20, 31-40. Ko prideš v naslednji tier se ti šansa da dobiš pokemone iz nižjega tiera zniža in poviša za tvoj tier. Vsak tier bi za lovljenje in evolvanje pokemonov iz tistega tiera dal več experienca kot prejšnji.
Tako bi lvling courve bil bolj znosen. Ne da naredijo Korean style lvle z nenormalnim exp requirementov because why not. Da bodo meli igralci kaj za delat, če že dejanske vsebine nimajo. Dejanske vsebine za dosegat teh lvlov brez botov pa ni.
Tako bi lvling courve bil bolj znosen. Ne da naredijo Korean style lvle z nenormalnim exp requirementov because why not. Da bodo meli igralci kaj za delat, če že dejanske vsebine nimajo. Dejanske vsebine za dosegat teh lvlov brez botov pa ni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zmajc ()
Jaz sem lvl 21 zdaj (2x masovno evoluiranje). Višji leveli me ne zanimajo dosti, ko bo pa bo... Vsekakor nič več leveliranja z lucky egg, pač pa kar sproti (no nekje bom jih vseeno moral porabiti). V bistvu sem ugotovil, da je zdaj glavna stvar dobiti stardust, en powerup je že 3000 stardusta..., pa še više gre. Stardust pa pride 100 od vsakega ulovljenega, pa nekaj v gymih, verjetno pa največ iz trgovine, če imaš svoje pokemone v gymu - čim več tem bolje. Tako da je to bolj za organizirane skupine, jaz lahko verjetno dobim max 2 gyma naenkrat (muloti pri nas imajo zmenjeno, eden mi je pravil za 7 gymov).
Zaenkrat iščem čim večji IV level posameznih, pa jih zlevelirat na moj level (21 + 1,5). Heh, ena lisica Vulpix ima IV 15/15/15, pa še 2x Fire napad :)
Pokemoni se dajo uloviti 30 ali več metrov vstran, tako da ni nekega problema s tem. Drugače pa ne vem, so pa prošnje za umaknitev poketočk in telovadnic.
Zaenkrat iščem čim večji IV level posameznih, pa jih zlevelirat na moj level (21 + 1,5). Heh, ena lisica Vulpix ima IV 15/15/15, pa še 2x Fire napad :)
Ali obstoja tehnična možnost, da zaprosim Pokeman go ltd. firmo, da naj se na mojem dvorišču, terasi ne ne pojavljajo pokemončki?
Pokemoni se dajo uloviti 30 ali več metrov vstran, tako da ni nekega problema s tem. Drugače pa ne vem, so pa prošnje za umaknitev poketočk in telovadnic.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nokkj ()
Pokemone bi morali razdelit v tiere: lvl 1-10, lvl 11-20, lvl 21-20, 31-40. Ko prideš v naslednji tier se ti šansa da dobiš pokemone iz nižjega tiera zniža in poviša za tvoj tier. Vsak tier bi za lovljenje in evolvanje pokemonov iz tistega tiera dal več experienca kot prejšnji.
To bi blo po moje neumno... vse kar morajo naredit je zrihtat dovolj veliko diverziteto v večini okolij in uredit da se nekomu ki je LVL 20 ne more spawnat CP:10 pokemon... ampak se naj spawnajo CPji primerni lvlu.
Meni tudi ni všeč predlog, ravno ta eksponentna rast mi je super... v bistvu te prisili, da pozabiš na levele, ker več niso prav pomembni, pač pa raznovrstnost in moč pokemonov glede na IV.
Hja potem pa lovite 200.000 Pidgiyev za en lvl. ;)
No saj to je ravno treba spremenit, eden izmed lažjih in bolj učinkovitih načinov bi recimo bil, da vsakič ko se ne spawna tier 2 pokemon se zviša spawn chance za lvl 2 pokemona, in enako za lvl 3 (ali tier you name it) se pravi če bi na začetku bil recimo tier1 spawn chance 80% tier2, 15% in tier3 5% chance bi z vsakim spawnom tier 1 šel po 1% točka v spawn chance tier 2 in tier3 torej bi zgledalo takole:
spawn point:
tier1 80%
tier2 15%
tier3 5%
se spawna weedle
tier1 78%
tier2 16%
tier3 6%
spawna se pidgey
tier1 76%
tier2 17%
tier3 7%
itd itd itd.... ko bi se prvič spawnal tier2 pokemon bi se tier 2 resetiral nazaj na default (recimo v mojem primeru 15%)
spawna se kakuna
tier1 77%
tier2 15%
tier3 8%
itd itd itd...
Tako bi bil variety bistveno višji. Je pa naslednja težava še drugje, namreč region chance spawn pokemonov, kar je po svoje zanimivo, samo če igraš špil in nisi glih ne vem kaki super popotnik, recimo da variiraš med max 2 relativno majhnima mestoma v Svetovnem merilu... je pa spet mičken hudič, ampak bistveno manj nadležen kot je pomanjkanje solidnih pokemonov.
Naslednji fix ki ga rabimo je da na Lurih v 30 minutah obvezno pride ali 1 boss ("" CP pokemon) ali pa vsaj 1 rare (torej vsaj tier 2 pokemon ali po rarity low spawn chance) kajti nič ni bolj nadležnega kot "zabit" 30 min časa in imaš 2 lura gor in dobivaš sao pidgeye, Weedleja in Rattate z občasnim Zubatom, Caterpiejem ipd....
Hkrati bi si želel več raznolikosti med dnevom in nočjo... ponoči Weedlejev Pidgeyev ipd, ne bi smelo bit, ker bi se morali "skriti" enako čez dan ne bi smelo bit Ghastleyev, Zubatov ipd...
Morda bi bila še dobra ideja, da ko se na določenem spawnu spawna 1 pokemon (recimo weedle) da se le ta tam ne more več spawnat vsaj 24ur... (pač druga opcija od moje zgornje) tako bi spet dobili variety.
Mare2 ::
Ker noriji z lovljenjem pokemonov ni in ni videti konca, so se veljaki države Iran odločili, da bodo mobilno igro Pokemon Go kar prepovedali.
http://www.racunalniske-novice.com/novi...
http://www.racunalniske-novice.com/novi...
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Se obeta kakšna revolucionarna igra?Oddelek: Igre | 6812 (4966) | nokkj |
» | Pokemon Go je obnorel svet (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Igre | 64824 (51753) | Truth |
» | Pokemon Go nadgrajenOddelek: Novice / Igre | 10303 (7644) | Dr_M |
» | Pokemon Go Nintendu ne bo prinesel milijard, delnice strmo padleOddelek: Novice / Rezultati | 8797 (6707) | PaX_MaN |
⊘ | S Pokemon Go v zapor?Oddelek: Loža | 5434 (4029) | zee |