Forum » Šola » Menjava faksa?
Menjava faksa?
kodsiti1 ::
Zbral sem dovolj točk za vpis na fakulteto, ki sem jo izbral za prvo možnost.
Ampak sem si vmes premislil in bi raje šel na faks, ki sem ga izbral za 2. možnost. Problem pa je, ker je vpis na tej fakulteti 130% (feri - maribor)
Ve kdo mogoče kako je z tem, ali lahko pridem na feri z drugim vpisom?
Ampak sem si vmes premislil in bi raje šel na faks, ki sem ga izbral za 2. možnost. Problem pa je, ker je vpis na tej fakulteti 130% (feri - maribor)
Ve kdo mogoče kako je z tem, ali lahko pridem na feri z drugim vpisom?
Nevem, verjetno tej ki so imeli napisani to kot prvo možnost bodo že prej zasedli vsa prosta mesta, ali ne?
KraitPay ::
Ja tisti ki so napisali na prvo mesto da, ostali, pa ne. Se pravi lahko prideš še vedno zraven pri drugem vpisu.
Nevem no, dobil sem po pošti sporočilo, da sem sprejet in da se lahko vpišem preko interneta.
Kaj naj naredim, če hočem sedaj drugam. A se še da? Se moram kaj izpisati ali pač to pustiti počakati drugi prijavni rok?
Kaj naj naredim, če hočem sedaj drugam. A se še da? Se moram kaj izpisati ali pač to pustiti počakati drugi prijavni rok?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izredni študij na fakulteti za računalništvo in informatikoOddelek: Šola | 12954 (3317) | falconnn |
» | Prepis iz ene fakulteteOddelek: Šola | 8145 (7106) | ramiz?! |
» | Vpis na SI fakulteto kot samoplačnikOddelek: Šola | 3028 (2482) | tiran2000 |
» | Vpis na fakultetoOddelek: Šola | 3757 (3000) | alexa-lol |
» | vpis na dve fakultetiOddelek: Šola | 2576 (2241) | BluPhenix |