Forum » Pomoč in nasveti » Prenos SMS sporočil na računalnik?
Prenos SMS sporočil na računalnik?
inesb ::
Živjo. :)
Tovarniško morem ponastavit telefon, ker naj bi se po mnenju Telekom tako znebila ene napake.
Slike sem že prenesla na računalnik.
Imam pa tudi precej sms-ov in MMS-ov, ki jih ne želim zgubit. Je kakšno upanje, da si to shranim?
Uporabljam android, LG.
Hvala za kakršenkoli komentar. :)
Tovarniško morem ponastavit telefon, ker naj bi se po mnenju Telekom tako znebila ene napake.
Slike sem že prenesla na računalnik.
Imam pa tudi precej sms-ov in MMS-ov, ki jih ne želim zgubit. Je kakšno upanje, da si to shranim?
Uporabljam android, LG.
Hvala za kakršenkoli komentar. :)
Opkow ::
Za backup sem uporabil tole:
SMS Backup & Restore
Nisem pa še uporabil funkcije Restore, ker do sedaj še ni bilo potrebe. :)
SMS Backup & Restore
Nisem pa še uporabil funkcije Restore, ker do sedaj še ni bilo potrebe. :)
Hvala, to sem malo že gledala. :) Ampak... če tovarniško zbrišeš nastavitve, se ta zadeva ne zbriše? Nisem najbolj razumela, kam se shranijo potem ti podatki.
Opkow ::
Podatki se backupirajo v xml datoteko na notrenjem placu telefona. Omogoča pa tudi upload na drugo lokacijo, ki je pa nisem probal.
Daoteko na disku sem enostavno skopiral na moj računalnik.
Po fastory resetu ponovno inštaliraš program SMS B&R skopiraš xml in restoras.
Edit: Zadnjega koraka še nisem probal, tako, da ti ne morem poročat o dokončni izkušnji. :)
Daoteko na disku sem enostavno skopiral na moj računalnik.
Po fastory resetu ponovno inštaliraš program SMS B&R skopiraš xml in restoras.
Edit: Zadnjega koraka še nisem probal, tako, da ti ne morem poročat o dokončni izkušnji. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Opkow ()
Če bo še kdo potreboval - deluje relativno dobro.
Ustvariš torej kopijo, preneseš na računalnik in po restartu telefona nazaj nanj. Vse skupaj traja približno 1h.
Ustvariš torej kopijo, preneseš na računalnik in po restartu telefona nazaj nanj. Vse skupaj traja približno 1h.
tlozej ::
Sem uporabil, pri sms-ih je bilo brez problemov. Pri mms-ih pa jih ni razvrstilo časovno pravilno, ampak jih je pozicioniralo za zadnji skopirani sms.
LP
LP
_dice7 ::
Jaz uporabljam SMS Backup+ in imam nastavljeno da mi redno dela backupe. Naloži pa ti jih kar v Gmail in je izjemno priročno.
2f4u ::
Oj,
toplo priporočam: MyPhoneExplorer
tam notri se shranijo tudi klici, SMSi, večino lahko nastaviš boga in pol...
toplo priporočam: MyPhoneExplorer
tam notri se shranijo tudi klici, SMSi, večino lahko nastaviš boga in pol...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenos aplikacij / podatkov / SMSov .. na nov telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 6904 (704) | matobeli |
» | Telefoni z cloud backupomOddelek: Mobilne tehnologije | 1700 (1468) | klinker |
» | Android 7Oddelek: Mobilne tehnologije | 2939 (1956) | kozorog |
» | Migracija na nov Android telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 12306 (7575) | BladE_ |
» | Windows Mobile - SMS Exporter 2.1 razlaga datuma?Oddelek: Programska oprema | 828 (754) | cucolino |