Forum » Pomoč in nasveti » PS4 in DVI ekran
PS4 in DVI ekran
Jerry000 ::
Zanima me, če je OK uporabljati HDMI to DVI kabel? Namreč izposodil si bom PS4 za 1 mesec, in moj ekran (TV nimam) nima HDMI vhoda, ima samo DVI. Je boljše kupit kabelj ali adapter?
ST-777 ::
Najprej sem kupil neki poceni HDMI/DVI kabel, pa ni deloval. Nato sem kupil HDMI/DVI adapter, ki je bil dražji od HDMI/DVI kabla in vanj vtaknil DVI/DVI kabel, ki sem ga že imel in zadeva deluje brez problemov.
Najprej sem kupil neki poceni HDMI/DVI kabel, pa ni deloval. Nato sem kupil HDMI/DVI adapter, ki je bil dražji od HDMI/DVI kabla in vanj vtaknil DVI/DVI kabel, ki sem ga že imel in zadeva deluje brez problemov.
Torej ciljam na adapter. Kaj pa zvok? Dela če je adapter?
delalo bo, sam zvoka neboš mel
Res? Zakaj ne?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jerry000 ()
zato ker dvi ne prenaša zvoka, samo sliko
Se da kaj narediti glede tega? Razen nov ekran seveda?
ST-777 ::
zato ker dvi ne prenaša zvoka, samo slikoSe da kaj narediti glede tega?
O tem so pisali na http://www.gottabemobile.com/2014/08/14...
"How to Connect Your PS4 to Any Computer Monitor"
Verjetno je ena rešitev HDMI - DVI adapter in pa PS4 ima optical audio out...tako da sklepam da tukaj zvočnike priključim in imam potem še zvok :)
@ST-777, točno tole sem bral predno si postal :). Ampak tukaj predlagajo kabelj, verjetno je še vedno boljše adapter HDMI/DVI? Zvočnike pa tko imam od PCja :)
@ST-777, točno tole sem bral predno si postal :). Ampak tukaj predlagajo kabelj, verjetno je še vedno boljše adapter HDMI/DVI? Zvočnike pa tko imam od PCja :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jerry000 ()
hojnikb ::
če imajo tvoji zvočniki spdif, potem jih lahko prklopiš tja, ja.
Če pa nimajo rabiš pa nek aktivni pretvornik
Če pa nimajo rabiš pa nek aktivni pretvornik
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dvojni monitorOddelek: Strojna oprema | 3981 (2800) | BorutK-73 |
» | Nov PC in grafična kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4333 (3245) | hdx |
» | dvi-hdmi povezava na tvOddelek: Strojna oprema | 3402 (2556) | davco |
» | Slika iz prenosnika na lcd tvOddelek: Zvok in slika | 1125 (1032) | revvs |
» | Kakovost DVI HDMI kablov in vpliv na sliko (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 23704 (15008) | al3n |