Forum » Kaj kupiti » Ohišje
Ohišje
Dami ::
Do zdej sn že menjal 5 mašin (od 286-ke naprej) in sem ohišju posvečal najmanj pozornosti. To bi rad spremenu, zato prosim če mi lahko kdo pove kje bi najdu en big tower z vratci udspred, plac za 2 napajalca, najmanj 6 5.25" slotov in pripravljene reže za min. 5 ventilatorjev (ponavad so 80mm). Neki tazga sn najdu tukaj, torej če kdo ve v kiri štacun se taka stvarca prodaja, please let me know.
msmiha ::
Zdi se mi, da v PCXu
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
CCD ::
Mene pa zanima, kolk bi prišli stroški pošiljanja, če bi zadevo naroču v Slovenijo, ker zgleda zlo hudooooo!
Stripy ::
25 funtov je postnina do Avstrije (s tem, da moras potem placati se VAT), v Slovenijo pa itak ne posiljajo.
Rott-von-weiler ::
jas sn takšnega podobnega kupo pri rolanu samo da ni big tower ampak midi tower server velik je isto kot big tover malo je sicer širši ma vse od tega kaj si naštel stane pa približno 18k jas bi še večjo škatlo kupo ker mislim da je bolje za hlajenje če je večji volumen
-------------------------------
piši kao što govoriš
piši kao što govoriš
Dami ::
Vem da www.overcloakers.com.uk ne pošilajo v Slovenijo, pa čeprav piše na prvi strani and i quote: "We ship throughout the UK, Europe, USA and Canada". Menda smo premal pomembni za njih. Škoda, kr majo ful dobrih stvari.
Rottweiler, a mi lahk plis poveš kje je ta trgovina in če majo web stran.
Rottweiler, a mi lahk plis poveš kje je ta trgovina in če majo web stran.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero ohišje do 30000SitOddelek: Kaj kupiti | 2083 (1820) | Xgeneration |
» | MACASE KA-C80 info!Oddelek: Strojna oprema | 1381 (1033) | AngelOfDeath |
» | Kero ohisje naj kupim: CHIEFTEC ali MACASEOddelek: Kaj kupiti | 1416 (1066) | tomaz255 |
» | Kje kupiti ohišje?Oddelek: Kaj kupiti | 1632 (1223) | bastadu |
» | KJE KUPITI DOBRO BIG OHIŠJE ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1176 (935) | Malecky |