Forum » Programiranje » Zakaj koda ne deluje?
Zakaj koda ne deluje?
lukalukov ::
GupeM ::
Zato ker je napisana povsem narobe.
#include <iostream> #include <string> using namespace std; int main() { int n, a = 0, sum = 0, max = 0; do{ cout << "Podaj stevilko, ki je deljiva s 5: "; cin >> n; } while(n%5 != 0 || n < 5); for(int i = 1; i <= n; i++) { cout << "Podaj " << i << ". stevilko: "; cin >> a; sum += a; if(i%5 == 0) { if(i<6 || max < sum) max = sum; sum = 0; } } cout << "Najvecji sestevek je: " << max; }
Poročaj kaj bo rekel profesor in koliko stvari boš znal razložiti :D
Predvsem pa me zanima, kaj boš odgovoril ko te bo vprašal zakaj ni rešeno na tak način kot bi moralo biti :D
Predvsem pa me zanima, kaj boš odgovoril ko te bo vprašal zakaj ni rešeno na tak način kot bi moralo biti :D
Roadkill ::
Tip je itak kreiral account samo zato, da mu slo-tach rešuje domače naloge, ki jih vztrajno lima kot screenshote nedelujoče kode
Ü
Saj vem. Zato pa je tudi dobil rešitev ki dela, vendar ni rešena tako kot bi morala biti (hint: glede na njegovo kodo mora uporabiti arraye), poleg tega pa je noter še par stvari za katere grem stavit, da mi jih ne zna razložiti zakaj so tam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spreminjanje vrednosti v polju [C]Oddelek: Programiranje | 2166 (1965) | specing |
» | programiranje krožek(pomoč)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2752 (1740) | Marat |
» | [JAVA] helpOddelek: Programiranje | 1631 (1345) | keworkian |
» | Naloga v C#Oddelek: Programiranje | 2609 (2109) | Hardstyle |
» | c++ preverjanje stevilOddelek: Programiranje | 1675 (1470) | ]Fusion[ |