Forum » Loža » GAMESCOM 2016
GAMESCOM 2016
Jerry000 ::
Ker grem letos prvič na Gamescom me zanima, kdo vse od vas je že bil tam in kako ste šli do tja ter stroški. Toliko da malo znam rezervirat denar :). Kje ste spali itd? Trenutno nas je 4, ki bi radi šli.
kr?en ::
Jaz sem sel 2x preko http://gamescom.si/ in imam samo pozitivne izkusnje.
Organizirajo prenocisce (vkljucen zajtrk) in prevoz (tudi od hotela do sejmisca ter nazaj).
Karte si nabavis sam. Ce se kak dan noces jit guzvat, gres lahko na setnjo po Kolnu.
Organizirajo prenocisce (vkljucen zajtrk) in prevoz (tudi od hotela do sejmisca ter nazaj).
Karte si nabavis sam. Ce se kak dan noces jit guzvat, gres lahko na setnjo po Kolnu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kr?en ()
Sorry, nisem spletno še pogledal, hočem direktno slišat. Ali gredo preko te strani za vseh 4 dni ali so variacije? Naprimer, imamo karto za petek, ampak bi šele tam videli če bomo šli še v soboto not z afternoon ticket (kupljeno na licu mesta) in šli potem v nedeljo domou?
In kje lahko vidim, koliko je že udeleženih? Zdaj sem pogledal in videl če se jih 30 prijavi je takšna cena, če 20 npr pa takšna.
In kje lahko vidim, koliko je že udeleženih? Zdaj sem pogledal in videl če se jih 30 prijavi je takšna cena, če 20 npr pa takšna.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jerry000 ()
kr?en ::
Za letos niso se nic najavili iirc (pocekiraj FB stran).
Gre se za 4 dni, koliko casa bos pa prezivel na sejmu, je pa odvisno od tebe.
Gre se za 4 dni, koliko casa bos pa prezivel na sejmu, je pa odvisno od tebe.
aha torej fiksno 4. Škoda. Je kdo z auto šou tja? Al pa kar sam organiziral kombi + frendi not?
Trupl0 ::
Če greš prvič si vzemi kakšen mini kamping stolček, da ne boš dočakal sive brade ob čakanju na vrsto.
Naslednjič ga vzamem in ga dam kar v rukzak.
Naslednjič ga vzamem in ga dam kar v rukzak.
If you are going through Hell, keep going !
Sem vzel ticket, kolikor razumem grem mimo gužve. Torej ticket ne bom kupil na samem dogodku, ampak že imam. Če bom pa čakal, than let it be :). Če bom sploh šel...ker iščemo folk za lastno režijo, tisto ko ponujajo naši za 300€ je nekam veliko in predolgo
mimo gužve in samo do ramp oz. skenerjev in te spusti noter..je pa verjetno enkraten vhod. Ne pozabi na kakšen mini stolček...resno :D
Jaz sem šel preko germanwings in to preko ZG.
CCa 200-250 povratna karta za letalo ter ostali stroški...kakšen bus neki :P
Jaz sem šel preko germanwings in to preko ZG.
CCa 200-250 povratna karta za letalo ter ostali stroški...kakšen bus neki :P
No, radi bi prišli čim ceneje skozi :). Pride še morje 2x in ne bi rad zapravil 300€ samo za spanje in pot. Če pa je to minimal cena pa pač drugo leto potem :). Ti si dal 250 za pov. karto, kaj pa spanje?
spal tule:
art'otel cologne, by park plaza; bil 3 dni predlani
enih 35-40 min hoje do sejma pa cca isto od glavne železniške postaje.
Iz letališča do postaje pa pešaka in potem nazaj.
Nimaš kaj falit.
Pa še sprehodiš se malo mimo katedrale in tega mostu pa po celem mestu reklame za igre... neverjetno :)
drugače pa malo po bookingu pojdi.
je pa res eno...če greš v svoji režiji si malo prepozen...se dela rezervacije leto vnaprej...drugače plačaš ko madžar...pa še vse je zasedeno.
Nimaš kaj falit.
Pa še sprehodiš se malo mimo katedrale in tega mostu pa po celem mestu reklame za igre... neverjetno :)
je pa res eno...če greš v svoji režiji si malo prepozen...se dela rezervacije leto vnaprej...drugače plačaš ko madžar...pa še vse je zasedeno.
spal tule:
Nimaš kaj falit.
Koliko si pa dal na noč? Pa koliko te je vse skupaj prišlo? Ja, saj to me skrbi, da smo malo pozni :/. No, če ne letos pa drugo leto in prej rezervirat vse :). A v 1 dnevu vuduš vse ali je boljše 2-3 dni?
ne vem...je principal vse plačal, razen letalske karte...
V enem dnevu ne vidiš nič. V enem dnevu sem videl vse hale na hiter, igral kar se je dalo igrat ne da bi čakal AAA igre in njihove waiting liste 3-4 ure ter nekaj pojedel, spil.
Jaz sem bil na pre-eventu oz. news only pa je bila gužva nepopisna...veliko tudi mulcev, ki ne vem kje so dobili karte.
Naslednji dan pa kap...vlak nabito poln tako, da je bilo kap.
Vzet si moraš cel teden, če res želiš vse videt..pa še takrat ne boš vsega...
V enem dnevu ne vidiš nič. V enem dnevu sem videl vse hale na hiter, igral kar se je dalo igrat ne da bi čakal AAA igre in njihove waiting liste 3-4 ure ter nekaj pojedel, spil.
Jaz sem bil na pre-eventu oz. news only pa je bila gužva nepopisna...veliko tudi mulcev, ki ne vem kje so dobili karte.
Naslednji dan pa kap...vlak nabito poln tako, da je bilo kap.
Vzet si moraš cel teden, če res želiš vse videt..pa še takrat ne boš vsega...
Hvala za info, vidim da sem bil preveč optimističen glede tega :). Jaz imam namreč karto za en dan samo. Da grem pa tja in jo na licu mesta kupim je pa verjetno riskantno? Ker nekje sem zasledil, če je veliko folka da tudi ne dobiš kart...kar po tvojem opisu vidim, je čisto možno
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gamecom 2017Oddelek: Loža | 1731 (1211) | dottor |
» | avtomobilski salon - parkiranjeOddelek: Na cesti | 2325 (1225) | Unknown_001 |
» | GAMESCOM 2013Oddelek: Loža | 796 (599) | dottor |
» | Ko potuješ v ZDA, rabiš.....?!Oddelek: Loža | 9252 (7868) | tomi77 |
» | Najceneje do LondonaOddelek: Loža | 10270 (7758) | innerspace |