Forum » Pomoč in nasveti » Izklapljanje monitorja
Izklapljanje monitorja
He-Man ::
Pozdravljeni,
imam Dell U2410 monitor in Lenovo T550 računalnik. Prej sem ju priklapljal preko "VGA" kabla, sedaj pa sem si omislil DisplayPort kabel.
Odkar uporabljam DisplayPort kabel se monitor vsake toliko (nekajkrat na dan) izklopi za nekaj sekund (in potem nazaj vklopi).
Preveril sem nekaj nastavitev v Windowsih ampak vse je OK (ni kakšno spanje itd.).
Problem je, ker se mi po ponovnem vklopu razmečejo vse ikone na namizju (pobere postavitev iz zaslona T550).
Izkušnje, ideje, kaj bi lahko bilo?
Hvala!
imam Dell U2410 monitor in Lenovo T550 računalnik. Prej sem ju priklapljal preko "VGA" kabla, sedaj pa sem si omislil DisplayPort kabel.
Odkar uporabljam DisplayPort kabel se monitor vsake toliko (nekajkrat na dan) izklopi za nekaj sekund (in potem nazaj vklopi).
Preveril sem nekaj nastavitev v Windowsih ampak vse je OK (ni kakšno spanje itd.).
Problem je, ker se mi po ponovnem vklopu razmečejo vse ikone na namizju (pobere postavitev iz zaslona T550).
Izkušnje, ideje, kaj bi lahko bilo?
Hvala!
DarwiN ::
Si poskusil z drugim kablom?
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
DarwiN ::
Vsekakor ne bi bilo prvič, da bi bil kabel kriv. To bi moral najprej poskusit. Kabel stane dober evro, a ne, oziroma ti kje pod posteljo leži kak primerek..
You don't see faith healers working in hospitals
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Display Port v Sloveniji ?Oddelek: Kaj kupiti | 5959 (4062) | Heisenberg |
» | Pomoč pri diagnostiki resnih hardwerskih težavOddelek: Pomoč in nasveti | 2626 (1843) | MrStein |
» | Microsoft: z Windows 10 Creators Update raje počakajteOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 13284 (10055) | MrStein |
» | Monitor se ugasne ko dobim SMS (resno!)Oddelek: Strojna oprema | 2748 (1040) | _Tom_ |
» | Beli napajalni kabel za PCOddelek: Kaj kupiti | 1047 (867) | Klemzz |